Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wstawie małe podsumowanie finansowe.
Na leczenie i hospitalizowanie Ariela wydane zostało juz 1477,25 zł łącznie z karmą. Płacimy 25 zł za dobe + leczenie i to jeszcze i tak mamy zniżke.
Zostało na Ariela uzbierane 2381 zł.
Zostało więc 904 zł.
Trzeba szybko zabierac Arielka do jakiegos hotelu lub DT. Jak ktos zna jeszcze jakies hotele lub miejsca gdzie mozna napisac w miare tanie to podsyłajcie na wątku.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Arielk musi trafić do DT lub hoteliku w swoim regionie bo jeśli nie to podsyłam listę ogólnopolską:

[lubeskie] Murka
[malopolskie] hiron
[malopolskie] Patia (kontakt z hotelem Psia Kość w Lednicy koło Wieliczki , uwaga pies musi być szczepiony !)
[mazowieckie] Neris
[mazowieckie] nadzieja (mam wlasny lokal)
[mazowieckie] Belula
[oposkie] wiosna
[podlaskie] joi
[pomorskie] test5555
[slaskie] Mona4 (wolny od 5.03 .2008)
[slaskie] UeMka (Z powodu średnich finansów nie moge utrzymywać zwierząt ale pomogę jeśli zajdzie potrzeba i zaopiekuje sie czworonogiem jeśli będzie miał zapewnioną żywnośc i weta ( albo finanse))
[warminsko-mazurskie] basia0607
[wielkopolskie] Bonsai (znam bardzo dobry i sprawdzony pod Kaliszem, upust dla psów w potrzebie)
[zachodniopomorskie] Greven

Posted

AdaK, Ariel jest pierwszy w kolejce do hoteliku Ani w Brodnicy. Mamy nadzieję, że już niedługo tam pojedzie. Powinien jak najszybciej. Kasy ubywa - lecznica z hotelikiem to potwornie kosztowne miejsce. Poza tym Ariel jest młodym psem, roznosi go energia, potrzebuje dużo ruchu, kontaktu z człowiekiem, socjalizacji. W lecznicy cały dzień siedzi sam w ciasnej klatce - jeden porządny spacer dziennie z którąś z nas to za mało. Ariel pięknie zarasta - jutro wstawię fotki z dzisiejszej wizyty. Zobaczycie, jaki jest cudny! To przesympatyczny psiak - musi jak najszybciej znaleźć się w domku u boku swojego Człowieka.

Posted

agata51 napisał(a):
AdaK, Ariel jest pierwszy w kolejce do hoteliku Ani w Brodnicy. Mamy nadzieję, że już niedługo tam pojedzie.

Psy u Ani żyja sobie cudownie. Mam nadzieję, że Arielek trrafi tam szybciutko.

Posted

Dziewczyny -robię co mogę aby od 1 maja Ariel był u mnie- mam nadzieje,że się uda.
Oczywiscie jesli Tz mnie nie zabije szybciej:diabloti: bo znowu jego kasę trzeba wydać:evil_lol:

Ale jasna sprawa,że jak znajdziecie miejsce gdzies szybciej to tez bedzie super.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Własnie, boje sie ze zanim zwolni sie miejsce dla Arielka w Brodnicy to skończą się pieniązki. A niema sensu zeby Arielek dłuzej przebywał w lecznicy.

Nie martw się, damy radę! Są deklaracje miesięczne. Może jeszcze ktoś dołączy? Żeby tylko kasy na lecznicę wystarczyło! :diabloti: Ale warto było. Ariel kwitnie! Matko, co to za pies - z kolan by najchętniej nie schodził i mordę lizał bez końca! Gdybyście widzieli, jak on dzisiaj (wczoraj) szalał na trawie (tym razem nie zapomniałam długiej smyczy)! I ten pychol roześmiany, wpatrzony w człowieka! Biję się w pierś - przysnęło mi się - fotki z weekendu jutro. Obiecuję!

Posted

agata51 napisał(a):
Nie martw się, damy radę! Są deklaracje miesięczne. Może jeszcze ktoś dołączy? Żeby tylko kasy na lecznicę wystarczyło! :diabloti: Ale warto było. Ariel kwitnie! Matko, co to za pies - z kolan by najchętniej nie schodził i mordę lizał bez końca! Gdybyście widzieli, jak on dzisiaj (wczoraj) szalał na trawie (tym razem nie zapomniałam długiej smyczy)! I ten pychol roześmiany, wpatrzony w człowieka! Biję się w pierś - przysnęło mi się - fotki z weekendu jutro. Obiecuję!

Jeżeli ktoś zechce chętnie zrobie ogłoszenia .Jeśli tak prosze o kontakt gg12527198.Prosze o gotowe zdjęcia i opis.

Posted

W związku z tym,że najprawdopodobniej Ariel na długi weekend zawita u nas, to mam parę pytań- muszę się przygotować na przyjazd łobuziaka;)
-jak z transportem? mogę po niego przyjechać za zwrot kosztów paliwa- 150 zł. Jeśli macie transportowicza to zapraszam go tylko na kawę;)
-jak w tej chwili wygląda sytuacja z leczeniem skóry? czy Ariel dostaje jakieś leki?
- czy musi dostawać jakąś specjalistyczna karmę?-bo jakby co to musze zamówić