Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z płakaniem idzie wytrzymać-jest już dużo lepiej. Zresztą w nocy jest cichutko a to najważniejsze- w dzień może sobie szczekać do woli;) W końcu to pies nie?:evil_lol:
Apetyt czarnulkowi dopisuje. On jest taki smieszny:loveu:- non stop usmiechiety. Na spacerach robi "szybką dupkę" z radości-lata szybko w kółko:lol:

Jutro wrzuce go na strone naszego schronu- niech ludzie oglądają i zabierają;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Z płakaniem idzie wytrzymać-jest już dużo lepiej. Zresztą w nocy jest cichutko a to najważniejsze- w dzień może sobie szczekać do woli;) W końcu to pies nie?:evil_lol:
Apetyt czarnulkowi dopisuje. On jest taki smieszny:loveu:- non stop usmiechiety. Na spacerach robi "szybką dupkę" z radości-lata szybko w kółko:lol:

Jutro wrzuce go na strone naszego schronu- niech ludzie oglądają i zabierają;)

To są już postępy :loveu:

Posted

Jeszcze raz wszystkim dziekuję za pomoc jaką uzyskał Ariel. dzieki wam wsztstkim Ariel ma się dobrze i jestem tego pewna znajdze dom, gdzie będzie mógł dożyć starości. A nie było to jeszcze jakiś czas temu takie pewne.

Posted

Jak tylko bede miała wszystkie informacje odnośnie kosztów napisze podsumowanie finansów.

Bardzo dziękuje Hani o raz Agacie za pomoc w opiece nad Arielkiem. A takze Ani za to ze zgodziła się go przyjąc do swojego hoteliku :loveu:
Oraz wszystkim innym cioteczkom za takie ogromne wsparcie na wątku.

Od jutra ruszamy z ogłoszeniami dla Arielka.

Posted

Można na mnie - nie ma problemu;) chyba,że ma ktos ochotę na przyjemne rozmowy z ludziami?:diabloti:

Namiary na mnie podaje jeszcze raz tu:

tel-725133141
mail [email protected]
gg 3629676

na dzień dzisiejszy Ariel jak dla mnie jest psem gotowym do adopcji pod względem zachowania. Jedyna jego wadą jest to,że nie za bardzo paja miłością do innych psów-za kotami tez nie przepada:diabloti:
Do ludzi super łagodny, na smyczy ciagnięcie do opanowania, zachowuje czystość- w kojcu nie narobił ani razu, nie niszczy- zabawki, kocyki nic nie nadgryzione.
Ariel uwielbia ruch , przybiega na zawołanie.
Tak jak pisałam -preferowała bym dom z ogrodem,najlepiej jakby jedna osoba była non stop w domu- takie moje małe marzenie;) ale jak ktos zapewni mu duzo spacerów to może byc i blok:p

Posted

Grzeczny, kochany piesek!

Pewnie, że domek z ogrodem byłby wymarzonym miejscem dla Ariela. Ale będę szczęśliwa, jeżeli sam domek się znajdzie. Byleby człowiek był wymarzony.

Posted

Podsumowanie:
Na leczenie i hospitalizowanie Ariela wydane zostało 1981,26 zł zł łącznie z karmą.
150 zł transport
Razem wydane: 2131,26 zł

Zostało na Ariela uzbierane 2381 zł.
Zostało więc 249,74 zł.

Kolejne wpłaty:
"agata51" - 50 zł
"MakS" - 50 zł
Anna R. - 100 zł
"Małgosia i Bolek" - 50 zł
"Sabina02" - 50 zł

Stan konta Ariela na dzień 05.05.09 wynosi: 549,74 zł

Aniu, jaki będzie miesięczy koszt hotelowania Arielka?

Posted

No, to maj mamy z głowy, a o czerwiec znowu będziemy cioteczki i wujków błagać. A jeśli chodzi o ogłoszenia, proponuję do Brysio się zwrócić o pomoc.

Posted

Szybka dupka ma sie bardzo dobrze;) Biega jak szalona, apetyt dopisuje- a my na jedzonku nie oszczędzamy;) Ze 3-4 kilo mógłby Arielek przytyć. Płacze juz praktycznie ustały-Ariel sam ze spaceru juz leci do swojego kojca:p
Od jutra czarnuch będzie na stronie naszego schronu...potem dam linka.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Szybka dupka ma sie bardzo dobrze;) Biega jak szalona, apetyt dopisuje- a my na jedzonku nie oszczędzamy;) Ze 3-4 kilo mógłby Arielek przytyć. Płacze juz praktycznie ustały-Ariel sam ze spaceru juz leci do swojego kojca:p
Od jutra czarnuch będzie na stronie naszego schronu...potem dam linka.

Czarnuch :evil_lol: