Ania+Milva i Ulver Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Z płakaniem idzie wytrzymać-jest już dużo lepiej. Zresztą w nocy jest cichutko a to najważniejsze- w dzień może sobie szczekać do woli;) W końcu to pies nie?:evil_lol: Apetyt czarnulkowi dopisuje. On jest taki smieszny:loveu:- non stop usmiechiety. Na spacerach robi "szybką dupkę" z radości-lata szybko w kółko:lol: Jutro wrzuce go na strone naszego schronu- niech ludzie oglądają i zabierają;) Quote
__Lara Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Z płakaniem idzie wytrzymać-jest już dużo lepiej. Zresztą w nocy jest cichutko a to najważniejsze- w dzień może sobie szczekać do woli;) W końcu to pies nie?:evil_lol: Apetyt czarnulkowi dopisuje. On jest taki smieszny:loveu:- non stop usmiechiety. Na spacerach robi "szybką dupkę" z radości-lata szybko w kółko:lol: Jutro wrzuce go na strone naszego schronu- niech ludzie oglądają i zabierają;) To są już postępy :loveu: Quote
hanka456 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Jeszcze raz wszystkim dziekuję za pomoc jaką uzyskał Ariel. dzieki wam wsztstkim Ariel ma się dobrze i jestem tego pewna znajdze dom, gdzie będzie mógł dożyć starości. A nie było to jeszcze jakiś czas temu takie pewne. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Takie tam spacerki;) Chuda dupka:eviltong: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Podziwiamy widoki... W nowej obróżce od cioci Agaty:p Głupotka:evil_lol: Quote
Ajula Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 nooo rewelacja :loveu: jaki uśmiechnięty pies, widać, że mu się szalenie podobają spacerki na zielonym :cool3: Quote
agata51 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Arielku, skarbie mój najsłodszy! Dziewczyny, jak stoimy z kasą po końcowym rozliczeniu z lecznicą? Quote
Niewiasta_21 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Jak tylko bede miała wszystkie informacje odnośnie kosztów napisze podsumowanie finansów. Bardzo dziękuje Hani o raz Agacie za pomoc w opiece nad Arielkiem. A takze Ani za to ze zgodziła się go przyjąc do swojego hoteliku :loveu: Oraz wszystkim innym cioteczkom za takie ogromne wsparcie na wątku. Od jutra ruszamy z ogłoszeniami dla Arielka. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Z rozliczenia za transport: Wyszło nam za paliwo 120 zł. Tak więc +30 zł które zostały doliczam już do hotelu i będzie to odliczone od rachunku. Quote
Niewiasta_21 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Aniu, powiedz mi jeszcze jak z ogłoszeniami, kontakt podawac na Ciebie? Na numer umieszczony w pierwszym poście na twoim wątku? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Można na mnie - nie ma problemu;) chyba,że ma ktos ochotę na przyjemne rozmowy z ludziami?:diabloti: Namiary na mnie podaje jeszcze raz tu: tel-725133141 mail [email protected] gg 3629676 na dzień dzisiejszy Ariel jak dla mnie jest psem gotowym do adopcji pod względem zachowania. Jedyna jego wadą jest to,że nie za bardzo paja miłością do innych psów-za kotami tez nie przepada:diabloti: Do ludzi super łagodny, na smyczy ciagnięcie do opanowania, zachowuje czystość- w kojcu nie narobił ani razu, nie niszczy- zabawki, kocyki nic nie nadgryzione. Ariel uwielbia ruch , przybiega na zawołanie. Tak jak pisałam -preferowała bym dom z ogrodem,najlepiej jakby jedna osoba była non stop w domu- takie moje małe marzenie;) ale jak ktos zapewni mu duzo spacerów to może byc i blok:p Quote
agata51 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Grzeczny, kochany piesek! Pewnie, że domek z ogrodem byłby wymarzonym miejscem dla Ariela. Ale będę szczęśliwa, jeżeli sam domek się znajdzie. Byleby człowiek był wymarzony. Quote
Niewiasta_21 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Podsumowanie: Na leczenie i hospitalizowanie Ariela wydane zostało 1981,26 zł zł łącznie z karmą. 150 zł transport Razem wydane: 2131,26 zł Zostało na Ariela uzbierane 2381 zł. Zostało więc 249,74 zł. Kolejne wpłaty: "agata51" - 50 zł "MakS" - 50 zł Anna R. - 100 zł "Małgosia i Bolek" - 50 zł "Sabina02" - 50 zł Stan konta Ariela na dzień 05.05.09 wynosi: 549,74 zł Aniu, jaki będzie miesięczy koszt hotelowania Arielka? Quote
agata51 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 No, to maj mamy z głowy, a o czerwiec znowu będziemy cioteczki i wujków błagać. A jeśli chodzi o ogłoszenia, proponuję do Brysio się zwrócić o pomoc. Quote
monika083 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Kochani ,wybaczcie ale bardzo pilna sprawa ..sunie chca otruc ,mamy dt ale za 15 zl/msc ,blagamy o pomoc ...na watku straszne puski a tutaj tyle dobrych Dusz ,pomozcie : http://www.dogomania.pl/forum/f28/bransk-shivia-suczka-przypominajaca-shar-peia-pilnie-tymczas-walesa-sie-po-miescie-135556/index16.html#post12245707 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Szybka dupka ma sie bardzo dobrze;) Biega jak szalona, apetyt dopisuje- a my na jedzonku nie oszczędzamy;) Ze 3-4 kilo mógłby Arielek przytyć. Płacze juz praktycznie ustały-Ariel sam ze spaceru juz leci do swojego kojca:p Od jutra czarnuch będzie na stronie naszego schronu...potem dam linka. Quote
__Lara Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Szybka dupka ma sie bardzo dobrze;) Biega jak szalona, apetyt dopisuje- a my na jedzonku nie oszczędzamy;) Ze 3-4 kilo mógłby Arielek przytyć. Płacze juz praktycznie ustały-Ariel sam ze spaceru juz leci do swojego kojca:p Od jutra czarnuch będzie na stronie naszego schronu...potem dam linka. Czarnuch :evil_lol: Quote
agata51 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Śpij, słodziaszku i nie biegaj jak szalony, bo w życiu nie przytyjesz! Quote
Niewiasta_21 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Czarnuch i szybka dupka :lol: Mi tez sie podoba :evil_lol: Quote
agata51 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Aniu, i jak? Można wyrażać radość nie mając ogonka? Wątpiłaś niedawno. ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Mozna, mozna-cała dupka chodzi:p Zreszta dobek mój jak sie cieszy to tez chodzi mu cały tył:p U nas dziś pada cały dzień...:mad: Quote
agata51 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Do Łodzi deszcze jeszcze niedoszły. A chciałabym. Bzy pod moim balkonem usychają. Quote
Recommended Posts