Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, b-b napisał:

Jestem pewna,że będzie dobrze :)

Oby teraz tylko Sarcia wyzdrowiała.

To z pewnością tylko jakaś infekcja. Po kilkudniowym stosowaniu leku na pewno przejdzie.

Posted

Rozmawiałam z Panią Sary. Oficjalnie już ogłoszę ,że Sara ma swój ukochany domek i nigdzie się z niego nie wybiera ;) Pani zachwycona małą jaka to bystra, jak to grzeczna sunia . Przyjaźnie wita się z gośćmi, który przychodzą do domu. Zakumplowała się z kotem  córki Pani. Nawet się razem bawią :) Straszy kotek już nie prycha na nią ale jeszcze nie dopuszcza do siebie. Sarcia ma jeszcze 4 tabletki do wzięcia po przeziębieniu i idzie na kontrolę. Już nie kicha i nie kaszle więc powinno być już dobrze. Pani nachwalić się jej nie może :D

Wspaniale,że się małej udało zmienić swoje życie :)

Zdjęcia będą po świętach :)

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
3 godziny temu, b-b napisał:

Rozmawiałam z Panią Sary. Oficjalnie już ogłoszę ,że Sara ma swój ukochany domek i nigdzie się z niego nie wybiera ;) Pani zachwycona małą jaka to bystra, jak to grzeczna sunia . Przyjaźnie wita się z gośćmi, który przychodzą do domu. Zakumplowała się z kotem  córki Pani. Nawet się razem bawią :) Straszy kotek już nie prycha na nią ale jeszcze nie dopuszcza do siebie. Sarcia ma jeszcze 4 tabletki do wzięcia po przeziębieniu i idzie na kontrolę. Już nie kicha i nie kaszle więc powinno być już dobrze. Pani nachwalić się jej nie może :D

Wspaniale,że się małej udało zmienić swoje życie :)

Zdjęcia będą po świętach :)

Nareszcie Sara zdrowieje ! Bardzo się o nią martwiłam, bo ten kaszel bardzo długo trwał. No i cieszę się, że poczuła się już w pełni domownikiem. Wieści wspaniałe !

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Onaa napisał:

Wspaniałe wieści o Sabci - Sarze :D.

Tak :)

Najważniejsze ,że zdrowieje i ma swój kochający domek .

Wspaniale,ze już wszystkie sunie mają swoje kochające domki :0

Oby jak najwięcej psiaczków znalazło je teraz.

Posted
48 minut temu, Bogusik napisał:

kartka_wielkanoc.jpg.1ad595795277dca48564d7f180643b79.jpg

46 minut temu, Tola napisał:

Radosnych Świąt:)

szablony-na-wielkanocne-pisanki.jpg

45 minut temu, Nesiowata napisał:

Znalezione obrazy dla zapytania emotikony wielkanocne

Dziękujemy Kochane Dziewczyny :*

122.jpg.bbd105139e285c5a2a4cb61af842a0af.jpg

Posted

Wszystkich fanów Sary, zapraszam na bazarek, z którego dochód przeznaczymy na transport kolejnej czwórki psich nieszczęść do hoteliku Szafirki, gdzie zaczną nowe życie:

Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Wszystkich fanów Sary, zapraszam na bazarek, z którego dochód przeznaczymy na transport kolejnej czwórki psich nieszczęść do hoteliku Szafirki, gdzie zaczną nowe życie:

Ja również zapraszam prosząc o pomoc. 

Bez Waszej pomocy jest nam bardzo trudno Kochani !

Posted

Przyszła wpłata 112zł ### które Sabcia-Sara otrzymała z bazarku zrobionego przez  Onaa

Bardzo dziękujemy :)

Pieniążki po Sabci - Sarze zostaną przekazane na wydatki Abi :)

Posted

U naszej Sabusi - Sarusi wszystko OK :):

" U nas wszystko dobrze. Sara zaskakuje nas na każdym kroku ale bardzo pozytywnie. Jak wracamy z mężem do domu to jest po prostu szaleństwo. Tylko kotki mojej córki nie mogą się do niej jeszcze za bardzo przekonać. Z krtanią jeszcze trochę walczymy ale już prawie przestała kaszleć. Przesyłam kilka zdjęć "

Sabcia przy świątecznym stole z Rodzinką

IMG_20180409_144830.jpg.877780712a6c4e25de82270cd2f92bdd.jpg

Z Panem na działce :)

IMG_20180415_185232.jpg.359c0ed0639dfe62d701dcecbb797d33.jpg

• Like 1
  • Upvote 1