b-b Posted March 20, 2018 Author Posted March 20, 2018 Jestem pewna,że będzie dobrze :) Oby teraz tylko Sarcia wyzdrowiała. Quote
elik Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 1 minutę temu, b-b napisał: Jestem pewna,że będzie dobrze :) Oby teraz tylko Sarcia wyzdrowiała. To z pewnością tylko jakaś infekcja. Po kilkudniowym stosowaniu leku na pewno przejdzie. Quote
Nesiowata Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Szczęśliwego, spokojnego dalszego życia Sabciu. I zdrowiej szybko. 1 Quote
b-b Posted March 26, 2018 Author Posted March 26, 2018 Z mojego bazarku 50% dla Saby 50% dla Bambi dla Sabci zbieraliśmy 105,50zł https://www.dogomania.com/forum/topic/342187-r-o-z-l-i-c-z-a-m-kogel-mogel-dla-sabci-i-bambi-do-1603-2000/?page=9 Quote
b-b Posted March 27, 2018 Author Posted March 27, 2018 Pisałam dzisiaj do Pani ale nie dostałam odpowiedzi. Jutro przedzwonię :) Quote
b-b Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 Rozmawiałam z Panią Sary. Oficjalnie już ogłoszę ,że Sara ma swój ukochany domek i nigdzie się z niego nie wybiera ;) Pani zachwycona małą jaka to bystra, jak to grzeczna sunia . Przyjaźnie wita się z gośćmi, który przychodzą do domu. Zakumplowała się z kotem córki Pani. Nawet się razem bawią :) Straszy kotek już nie prycha na nią ale jeszcze nie dopuszcza do siebie. Sarcia ma jeszcze 4 tabletki do wzięcia po przeziębieniu i idzie na kontrolę. Już nie kicha i nie kaszle więc powinno być już dobrze. Pani nachwalić się jej nie może :D Wspaniale,że się małej udało zmienić swoje życie :) Zdjęcia będą po świętach :) 2 1 Quote
Havanka Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 3 godziny temu, b-b napisał: Rozmawiałam z Panią Sary. Oficjalnie już ogłoszę ,że Sara ma swój ukochany domek i nigdzie się z niego nie wybiera ;) Pani zachwycona małą jaka to bystra, jak to grzeczna sunia . Przyjaźnie wita się z gośćmi, który przychodzą do domu. Zakumplowała się z kotem córki Pani. Nawet się razem bawią :) Straszy kotek już nie prycha na nią ale jeszcze nie dopuszcza do siebie. Sarcia ma jeszcze 4 tabletki do wzięcia po przeziębieniu i idzie na kontrolę. Już nie kicha i nie kaszle więc powinno być już dobrze. Pani nachwalić się jej nie może :D Wspaniale,że się małej udało zmienić swoje życie :) Zdjęcia będą po świętach :) Nareszcie Sara zdrowieje ! Bardzo się o nią martwiłam, bo ten kaszel bardzo długo trwał. No i cieszę się, że poczuła się już w pełni domownikiem. Wieści wspaniałe ! 1 Quote
b-b Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 1 godzinę temu, Onaa napisał: Wspaniałe wieści o Sabci - Sarze :D. Tak :) Najważniejsze ,że zdrowieje i ma swój kochający domek . Wspaniale,ze już wszystkie sunie mają swoje kochające domki :0 Oby jak najwięcej psiaczków znalazło je teraz. Quote
b-b Posted March 31, 2018 Author Posted March 31, 2018 48 minut temu, Bogusik napisał: 46 minut temu, Tola napisał: Radosnych Świąt:) 45 minut temu, Nesiowata napisał: Dziękujemy Kochane Dziewczyny :* Quote
b-b Posted April 1, 2018 Author Posted April 1, 2018 Dnia 31.03.2018 o 16:13, Alaskan malamutte napisał: 18 godzin temu, anica napisał: :D :* Quote
Havanka Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Wszystkich fanów Sary, zapraszam na bazarek, z którego dochód przeznaczymy na transport kolejnej czwórki psich nieszczęść do hoteliku Szafirki, gdzie zaczną nowe życie: Quote
b-b Posted April 2, 2018 Author Posted April 2, 2018 1 godzinę temu, Havanka napisał: Wszystkich fanów Sary, zapraszam na bazarek, z którego dochód przeznaczymy na transport kolejnej czwórki psich nieszczęść do hoteliku Szafirki, gdzie zaczną nowe życie: Ja również zapraszam prosząc o pomoc. Bez Waszej pomocy jest nam bardzo trudno Kochani ! Quote
anica Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Dzień doberek poŚwiętach, życzę Wszystkiego Spokojnego! ... nadrabiam cały czas zaległości! ... Quote
b-b Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 Dzisiaj na konto hoteliku u Szafirków przelałam 116,66zł za pobyt Sabci w hoteliku w marcu. Quote
b-b Posted April 15, 2018 Author Posted April 15, 2018 Przyszła wpłata 112zł ### które Sabcia-Sara otrzymała z bazarku zrobionego przez Onaa Bardzo dziękujemy :) Pieniążki po Sabci - Sarze zostaną przekazane na wydatki Abi :) Quote
b-b Posted April 19, 2018 Author Posted April 19, 2018 U naszej Sabusi - Sarusi wszystko OK :): " U nas wszystko dobrze. Sara zaskakuje nas na każdym kroku ale bardzo pozytywnie. Jak wracamy z mężem do domu to jest po prostu szaleństwo. Tylko kotki mojej córki nie mogą się do niej jeszcze za bardzo przekonać. Z krtanią jeszcze trochę walczymy ale już prawie przestała kaszleć. Przesyłam kilka zdjęć " Sabcia przy świątecznym stole z Rodzinką Z Panem na działce :) 1 1 Quote
Tyśka) Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 O ja... jaka rozanielona na tym drugim zdjęciu! Rewelacja! 1 Quote
Recommended Posts