Elisabeta Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Tydzień będzie się tu dłużyć strasznie, ale poczekam cierpliwie. Z nadzieją. I oczywiście z kciukami aż do bólu za naszą kochaną Mufeczkę. Quote
Livka Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Cierpliwie czekamy ... Mufciu udanej niedzieli, oby nie było ci za gorąco. Pozdrawiam Mufinkowych :) Quote
agat21 Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Mufeczko, ożywczego powiewu wiatru życzę w niedzielę :) Quote
Monika z Katowic Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Trzymam kciuki za przesympatyczną Mufeczkę!!! 3 Quote
Onaa Posted July 29, 2018 Author Posted July 29, 2018 Ogromnie lubię oglądać Mufeczkowe fotki :D. Ona jest taka cudna i kochana. I tak ładnie z Pelikankiem razem wyglądają :). Pogoda taka upalna że nic tylko leżeć ale jeśli myślicie że Mufeczka leniuchuje i nic nie robi to się mylicie , ponieważ dzisiaj Mufcia miała kolejne odwiedziny zainteresowanej nią rodziny :). Pozdrawiam Wszystkich Mufinkowych i dobrego tygodnia Wam życzę :). 1 1 Quote
Elisabeta Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Dużo się tu dzieje... Mufcia będzie mogła wybierać w Domkach. Kciuki za wszystko. Jeszcze dwie nowe fotki znalazłam u Pelikanka... Nie mogłam się oprzeć, Moniko. Bo Mufeczki nigdy za dużo dla Mufinkowych. 1 Quote
Onaa Posted July 29, 2018 Author Posted July 29, 2018 2 minuty temu, Elisabeta napisał: Dużo się tu dzieje... Mufcia będzie mogła wybierać w Domkach. Kciuki. Jeszcze dwie nowe fotki znalazłam u Pelikanka... Nie mogłam się oprzeć, Moniko. Bo Mufeczki nigdy za dużo dla Mufinkowych. Zgadzam się Elisabetko że Mufinki nigdy dość :)! Ale jeśli chodzi o domki, to może tak wyszło z tego mojego postu, ale na horyzoncie mamy dla Mufeczki narazie jeden domek i ten domek tzn. rodzinka dzisiaj ponownie odwiedziła Mufcię, tym razem był także ten starszy chłopiec ,była też ta młodsza mała dziewczynka, ale dzisiaj Mufcia już czuła się przy nich swobodniej :). Quote
Elisabeta Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Onusia, to może lepiej, bo by się naszej Mufeczce w główce przewróciło od zbyt dużego powodzenia. Dobrze, że polubiła już bardziej Gości, bo może to jej Rodzinka... Quote
Onaa Posted July 29, 2018 Author Posted July 29, 2018 Przed chwilą, Elisabeta napisał: Onusia, to może lepiej, bo by się naszej Mufeczce w główce przewróciło od zbyt dużego powodzenia. Dobrze, że polubiła już bardziej Gości, bo może to jej Rodzinka... Też tak sobie cichutko myślę, ale wszystko okaże się w niedzielę. Fajnie jak by Mufeczka miała już swój własny kochający ją domek. Quote
Elisabeta Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Z wątku białego Pelikanka przynoszę świeżą Paróweczkę. Bardzo oryginalną, bo... słodką. Naszą Mufeczkę. 2 1 Quote
Elisabeta Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Żer słodka - zgoda, ale paróweczka? Nesiowata, to jest pieszczotliwe... Zwłaszcza, że bardzo lubię dobre parówki. Ależ u Mufki trzeba na każde słowo uważać... 1 Quote
Olena84 Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Zwłaszcza, że bardzo lubię dobre parówki. 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Ależ u Mufki trzeba na każde słowo uważać... i zdanie Quote
Tyśka) Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Ojojj! A co tu się zadziało :) Domek prawdziwy dla Muffinki wyczuwam :) Quote
Dusia-Duszka Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 5 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ojojj! A co tu się zadziało :) Domek prawdziwy dla Muffinki wyczuwam :) Tyśka...? Czyżbyś uczniem Mistrza była? 2 Quote
Tyśka) Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 5 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Tyśka...? Czyżbyś uczniem Mistrza była? Wstyd przyznać, ja Gwiezdnych Wojen nie oglądałam. Jedynie obracam się w środowisku, który jest przesycony Star Warsami, nawet jeździłam swego czasu do liceum przewoźnikiem, których szef był fanem tego filmu... i gdy wychodziła kolejna część Star Warsów to na miesięcznych biletach każdy z nas miał pieczątki z Mistrzem Joda :) a osobiście to muszę odrobić lekcje i w końcu obejrzeć Star Warsy. Ale to jak moja Mimi znajdzie dom:) Quote
Nesiowata Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Zaczynamy nowy dzień Mufinko - a ma być jeszcze bardziej gorąco. Może kiedyś pomylą się w prognozach? Przydałby się chociaż z jeden dzień odpoczynku od upału. Quote
Jolanta08 Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Miłego dnia Mufce i wszystkim a przede wszystkim dużo chłodnego cienia Quote
jankamałpa Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Na Dogo szukają psiaka. Może macie kandydatów: Quote
Onaa Posted August 1, 2018 Author Posted August 1, 2018 Mufeczka pozdrawiam środowo :). Na konto mufciowe przyszły pieniążki od uxmal - 10zł, Czarnej Kafki -10zł i dorci2 - 20zł, bardzo dziękujemy :). A jeśli chodzi o pogodę to ja tylko żyję nadzieją na ochłodzenie !!! Quote
Nesiowata Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Słodka Mufinko witaj. Ja też tylko mam nadzieję, że kiedyś będzie chociaż trochę chłodniej. Wczoraj już zobaczyłam, że dopiero w poniedziałek. A jak będzie - pokaże czas. Quote
Recommended Posts