Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogromnie lubię oglądać Mufeczkowe fotki :D. Ona jest taka cudna i kochana. I tak ładnie z Pelikankiem razem wyglądają :).

Pogoda taka upalna że nic tylko leżeć ale jeśli myślicie że Mufeczka leniuchuje i nic nie robi to się mylicie , ponieważ dzisiaj Mufcia miała kolejne odwiedziny zainteresowanej nią rodziny :).

Pozdrawiam Wszystkich Mufinkowych i dobrego tygodnia Wam życzę :).

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Dużo się tu dzieje... Mufcia będzie mogła wybierać w Domkach.happy.gif Kciuki za wszystko.

Jeszcze dwie nowe fotki znalazłam u Pelikanka...

Nie mogłam się oprzeć, Moniko. Bo Mufeczki nigdy za dużo dla Mufinkowych.  wub.gif

823774b6ac36edfagen.jpg

4c5d9a1f22b73037gen.jpg

• Like 1
Posted
2 minuty temu, Elisabeta napisał:

Dużo się tu dzieje... Mufcia będzie mogła wybierać w Domkach.happy.gif Kciuki.

Jeszcze dwie nowe fotki znalazłam u Pelikanka...

Nie mogłam się oprzeć, Moniko. Bo Mufeczki nigdy za dużo dla Mufinkowych.  wub.gif

Zgadzam się Elisabetko że Mufinki nigdy dość :)! Ale jeśli chodzi o domki, to może tak wyszło z tego mojego postu, ale na horyzoncie mamy dla Mufeczki narazie jeden domek i ten domek tzn. rodzinka dzisiaj ponownie odwiedziła Mufcię, tym razem był także ten starszy chłopiec ,była też ta młodsza mała dziewczynka, ale dzisiaj Mufcia już czuła się przy nich swobodniej :). 

Posted
Przed chwilą, Elisabeta napisał:

Onusia, to może lepiej, bo by się naszej Mufeczce w główce przewróciło od zbyt dużego powodzenia. loveyy3.gif

Dobrze, że polubiła już bardziej Gości, bo może to jej Rodzinka... happy.gif

Też tak sobie cichutko myślę, ale wszystko okaże się w niedzielę. Fajnie jak by Mufeczka miała już swój własny kochający ją domek.

Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Żer słodka - zgoda, ale paróweczka?

Nesiowata, to jest pieszczotliwe... Zwłaszcza, że bardzo lubię dobre parówki.happy.gif Ależ u Mufki trzeba na każde słowo uważać...  chytryke.gif 

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Zwłaszcza, że bardzo lubię dobre parówki.happy.gif 

0belay.gif

2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Ależ u Mufki trzeba na każde słowo uważać...  chytryke.gif 

i zdanie 0dance.gif

Posted
5 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

Tyśka...? Czyżbyś uczniem Mistrza była? 

Wstyd przyznać, ja Gwiezdnych Wojen nie oglądałam. Jedynie obracam się w środowisku, który jest przesycony Star Warsami, nawet jeździłam swego czasu do liceum przewoźnikiem, których szef był fanem tego filmu... i gdy wychodziła kolejna część Star Warsów to na miesięcznych biletach każdy z nas miał pieczątki z Mistrzem Joda :) a osobiście to muszę odrobić lekcje i w końcu obejrzeć Star Warsy. Ale to jak moja Mimi znajdzie dom:)

Posted

Zaczynamy nowy dzień Mufinko - a ma być jeszcze bardziej gorąco. Może kiedyś pomylą się w prognozach? Przydałby się chociaż z jeden dzień odpoczynku od upału.

Posted

Mufeczka pozdrawiam środowo :).

Na konto mufciowe przyszły pieniążki od uxmal 0heart.gif - 10zł, Czarnej Kafki 0heart.gif -10zł i dorci2 0heart.gif - 20zł, bardzo dziękujemy :).

A jeśli chodzi o pogodę to ja tylko żyję nadzieją na ochłodzenie !!!

Posted

Słodka Mufinko witaj. Ja też tylko mam nadzieję, że kiedyś będzie chociaż trochę chłodniej. Wczoraj już zobaczyłam, że dopiero w poniedziałek.  A jak będzie - pokaże czas.