Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuzia i Mufeczka - Przyjaciółki :D.

Zuzia jest bardzo za Mufcią :). Jak wstaje to pierwsze to idzie do Mufci, tylko ona może jej dawać jedzonko bo inaczej jest awantura ;).

PRZYJACIÓŁKI ds.jpg

• Like 3
  • Upvote 3
Posted

Bardzo Wam 0heart.gifWszystkim Mufciowym dziękuję za szczęście Muffinki 0heart.gif!

Myślę że Mufeczka jest tam i czuje się kochana i szczęśliwa :).

A Mufcia...

- Mufcia nasza już nie nasza... ale przecież oto właśnie chodziło :).

A dla Mufci przyszły jeszcze pieniążki od p. Krystyny z fb 0heart.gif - 20zł, i uxmal 0heart.gif- 10zł - bardzo dziękujemy :).

Posted
20 minut temu, Elisabeta napisał:

Onusia, bardzo mi się podoba nowy tytuł wątku jednak już na zawsze trochę naszej Mufeczki. 0heart.gifhappy.gif

Zawsze będzie nasza, nie da się ukryć.

Posted

Macie rację ! Mufeczka zawsze będzie trochę NASZA ! :D

A ja z kolejnymi wieściami z domku mufinkowego:

Mufcia przeszła już z panem ponad 200km na swoich łapeczkach :).

A poniżej zdjęcie pt Pierwsza przyjaźń osiedlowa :D

Mufcia pierwsza osiedlowa przyjażń psia.jpg

• Like 2
Posted
Przed chwilą, Tyś(ka) napisał:

200km w ciągu ilu dni? ;)

Dobrze, że trafiła do aktywnego domku :)

I kto nosi licznik? Bo jeśli Pan, to Mufka przeszła na pewno więcej kilometrów... Nawet na smyczy.  loveyy3.gif

Super, Mufeczko!  wub.gif

• Like 1
Posted

Muffinka na pewno jest zadowolona że tyle spaceruje :D, na pewno wciąż ma nowe ciekawe miejsca do chodzenia i poznawania, tam jest piękna okolica :). Kilometry liczone od początku pobytu Mufci w jej domku. 

Minął już miesiąc od kiedy Mufcia pojechała do swojego domu - chciałam więc Wam Wszystkim Mufciowym bardzo podziękować za Waszą obecność tutaj u Mufci, za wszelką pomoc, porady, wsparcie i trzymanie kciuków :D, serdecznie Wam dziękuję ! A Ty Mufeczko  0heart.gifbądź już zawsze szczęśliwa, kochana i otoczona troskliwą opieką i miłością swojej Rodziny :).

kwiat-ruchomy-obrazek-0015.gif

I jeszcze sprawy finansowe - Mufcia dostała jeszcze pieniążki od Czarnej Kafki 0heart.gif - 10zł, i od Marudy 0heart.gif- 15zł - bardzo dziękujemy :).

Ponieważ Mufcia już w swoim domku to nie wiem czy osoby które wpłaciły swoje deklaracje wrześniowe chciałyby zwrotu lub przekazania swoich pieniążków na innego pieska czy pozostawiają je w spadku po Mufce.

Na koncie Mufeczki zostało trochę pieniążków  (obecnie jest to kwota 220,14zł).

Pani Ewa z dt kwotę 42zł za pobyt sierpniowy Mufki przekazała na inną psią bidę (dziękuję :)) i wybrałam moją podopieczną starą Miłkę bez oczka, która od jakiegoś czasu ma problemy zdrowotne i musi zażywać leki i mieć specjalną karmę bo ma uczulenie a na to zaczęło niestety brakować pieniążków i będzie coraz gorzej :(.

Jeśli chodzi o fundusze mufciowe to jeśli ktoś z Was ma jakąś propozycję, na którego pieska by przekazać pieniążki to piszcie proszę tutaj na wątku. Jeśli chodzi o moich wirtualnych podopiecznych to obecnie w najtrudniejszej sytuacji jest Miłka i dziadeczki,  a obecnie innych podopiecznych z Radys nie mam.

• Like 1
Posted

Onusia, Ty będziesz chyba najlepiej wiedziała, jak  podzielić między psiaki to, co zostało w skarbonce Mufki. happy.gif

A swoją Mufinkową stałą deklarację od sierpnia przeniosłam na Twoją podopieczną Misię. 

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Naprawdę z ogromną radością patrzy się na zdjecia mufinkowe z domku :D.

I raz jeszcze sprawy finansowe - Mufcia dostała jeszcze pieniążki od dorci2 0heart.gif- 20zł - bardzo dziękujemy :), więc obecnie w skarbonce Mufeczki jest 240,14zł.

Jakiś czas temu proponowałam  żeby pieniążki te przekazać na Miłeczkę bez oczka która zaczyna mieć problemy z pieniążkami bo pojawiły się wydatki miesięczne na specjalną karmę i leki,  a wtedy nie miałam innego radysiaka w potrzebie, no i potem zobaczyłam Kruszonkę  :(i nie mogłam inaczej tylko założyć jej wątek z nadzieją że i jej uda się pomóc i ona dostanie szansę na taki wspaniały domek jak ma Mufcia. W związku z tym chciałabym podzielić pieniążki po Mufci po połowie - 120 zł na Miłeczkę i 120,14zł na Kruszonkę.

Zapraszam Was serdecznie do Kruszoneczki ,

a może ktoś chciałby przenieść swoją deklarację na nią  ?

K5.jpg

• Upvote 1