Anecik Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Anecik, może uda ci się zrobić kilka fotek Dosi?? Przydałoby sie dodać w ogłoszeniu... U mnie ma ponad 900 wyświetleń i 15 pobrań tel. Nikt nie dzwonił sensowny?? Ani sensowny ani nikt :( nie dzwonił 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Ależ to prezent od Osób, które zawsze wyróżniają moje ogłoszenia -tym razem nie wiem, która to z tych Dobrych Dusz, ale bardzo dziękuję! Pieniążki zachowaj na inne potrzeby Dosi :) Serdecznie dziękuję Tysiu :) Quote
Alaskan malamutte Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 6 minut temu, Anecik napisał: Ani sensowny ani nikt :( nie dzwonił A ponad 1000 wyświetleń...szok!!! Quote
Alaskan malamutte Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Zdjęcia już sobie podkradłam, zaraz dorzucę na olx Quote
Anecik Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Zdjęcia już sobie podkradłam, zaraz dorzucę na olx czekj \Asiu, jeszcze wstawiam :) Quote
Anecik Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 18 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Zdjęcia już sobie podkradłam, zaraz dorzucę na olx Będziesz umiała przyciąć? Poproszę :) :) :) Dosieńka w domu nie umiała się uspokoić, biegała, tuliła się do mnie cały czas - dlatego kiepskie trochę te zdjęcia. Quote
Anecik Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Joasiu jeszcze raz serdecznie podziękuj Mężowi :) Quote
Alaskan malamutte Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 1 godzinę temu, Anecik napisał: Joasiu jeszcze raz serdecznie podziękuj Mężowi :) Przekazane!! :-))) Poleca się na przyszłość :-)) 1 Quote
b-b Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Cudne zdjęcie :) Powodzenia w ogłoszeniach :) 1 Quote
anica Posted March 26, 2018 Author Posted March 26, 2018 Witamy poniedziałkowo , Dobrego tygodnia życzę dla wszystkich :) ale super zdjęcia! tysiąc!!!! cały tysiąc wyświetleń! mam nadzieję ,że jak już wszystko porobią do Świąt! telefon będzie dzwonił :)... nam zależy ,tylko na jednym! 13 godzin temu, uxmal napisał: Pomyślałam jeszcze o Klarze :)))))))) Mam zły tytuł ogłoszenia - mimo wyróżnień- mało ludzi wchodzi :((((((( przepraszam za offf ale szukam natchnienia :))) .. prawda! tekst taki... pisany prosto z serca Anetko jak patrzę na Dosię... nie poznaję! serce mi rośnie! ... pomyślałam sobie... tak działa vit M w krótkim czasie, taka zmiana! niesamowite!... Quote
Alaskan malamutte Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Taką Dosia ma oglądalność :-)) Od: dzisiaj Do: 21 kwi Będę cię kochać całym sercem, tylko mnie... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 21 kwi Statystyki Wyświetleń: 1143 Tel: 11 Obserwuje: 11 Link do ogłoszenia: https://www.olx.pl/oferta/bede-cie-kochac-calym-sercem-tylko-mnie-przytul-adoptuj-CID103-IDsZPGd.html Quote
anica Posted March 27, 2018 Author Posted March 27, 2018 Zaglądam do Dosi w biegu, cieszę się że ma taką ogromną oglądalność bo to chyba dobrze wróży! dobrze że dogo wróciło... ktoś wyrzucił na śmietnik w zaklejonym kartonie małego szczeniaczka :( ... ręce opadają! nie wiem co mam zrobić???... Quote
Anecik Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 14 minut temu, anica napisał: Zaglądam do Dosi w biegu, cieszę się że ma taką ogromną oglądalność bo to chyba dobrze wróży! dobrze że dogo wróciło... ktoś wyrzucił na śmietnik w zaklejonym kartonie małego szczeniaczka :( ... ręce opadają! nie wiem co mam zrobić???... Do mnie tez zawitał szczeniak wywalony pod śmietnikiem. Jakiś dupek wywalił w okolicznej miejscowości 4 szczeniaki - każdy w innym śmietniku. Na jednego natknęła się znajoma osoba i mamy kurdupla na pokładzie . Ma około 7, 8 tygodni........i też nie wiem co mam robić......nigdy nie miałam szczeniaka. Quote
kiyoshi Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 teraz wysyp szczeniaków, u nas też 2 w przytulisku (a 2 inne tyle co wyadoptowane), u dziewczyn w przytulisku obok teraz 3 szczeniaki ale jeszcze niedawno miały ponad 10!! :( Czy ja nie obiecałam czasem Dosi ogłoszeń, w tym wyróznionego olxa?? Quote
Anecik Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 le 12 minut temu, kiyoshi napisał: teraz wysyp szczeniaków, u nas też 2 w przytulisku (a 2 inne tyle co wyadoptowane), u dziewczyn w przytulisku obok teraz 3 szczeniaki ale jeszcze niedawno miały ponad 10!! :( Czy ja nie obiecałam czasem Dosi ogłoszeń, w tym wyróznionego olxa?? Ale dla mnie szczeniak to spore wyzwanie :) Obiecałaś ale nawet nie mam kiedy zadzwonić i poprosić :) Quote
kiyoshi Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 2 minuty temu, Anecik napisał: Ale dla mnie szczeniak to spore wyzwanie :) Obiecałaś ale nawet nie mam kiedy zadzwonić i poprosić :) Fakt, ze szczeniakami mimo wszystko jest gorzej- zwłaszcza, żeby je dobrze wydać:( Zaraz sobie pobiore zdjęcia. A Dosia ma olx na jakie miasta??? tylko na Katowice tak? Quote
Gabi79 Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Jeśli ktoś mi przytnie foty Dosi podmienię olx Reksia, jest promowane od 12.04. Quote
kiyoshi Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 2 minuty temu, Gabi79 napisał: Jeśli ktoś mi przytnie foty Dosi podmienię olx Reksia, jest promowane od 12.04. zaraz Ci prześle na maila ;) Quote
Anecik Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 8 minut temu, kiyoshi napisał: Fakt, ze szczeniakami mimo wszystko jest gorzej- zwłaszcza, żeby je dobrze wydać:( Zaraz sobie pobiore zdjęcia. A Dosia ma olx na jakie miasta??? tylko na Katowice tak? Ma na Katowice i na Wrocław. Quote
Gabi79 Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 9 minut temu, kiyoshi napisał: zaraz Ci prześle na maila ;) Dzięki Izunia, ja w takim razie zrobię na Będzin Quote
kiyoshi Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Przed chwilą, Gabi79 napisał: Dzięki Izunia, ja w takim razie zrobię na Będzin zrob na Kraków:) tzn. tak myśle.....ale w sumie jak uważacie.... Mail ze zdjęciami juz u Ciebie Quote
Tyśka) Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 U mnie Dosia ma mało wyświetleń ogłoszenia... :( Ale ja nie mam pomysłu na tytuł. :( Szczeniaków sporo, teraz wracam do domu rodiznnego i mam dziwne przeczucie, że jeden spacer do lasu skończy się powrotem z co najmniej jednym dodatkowym futrem... Quote
kiyoshi Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: U mnie Dosia ma mało wyświetleń ogłoszenia... :( Ale ja nie mam pomysłu na tytuł. :( Szczeniaków sporo, teraz wracam do domu rodiznnego i mam dziwne przeczucie, że jeden spacer do lasu skończy się powrotem z co najmniej jednym dodatkowym futrem... jeśli tak będzie to nie wahaj się...zabierz to futro a potem ogarniemy.... Quote
Tyśka) Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 2 minuty temu, kiyoshi napisał: jeśli tak będzie to nie wahaj się...zabierz to futro a potem ogarniemy.... Akurat tutaj to u mnie zawsze wygrywa serce i zawsze potem mam ciche dni w domu :) Mam jednak nadzieję, że jednak spacery będa spokojne... i będę mogła się skupić na pomocy tych, które teraz mam: Roxi, Mimi... Przeraża mnie, że są tacy, któzy mogą bez drżenia serca wyrzucić psa/kota do lasu... i potem normalnie żyć... Quote
Recommended Posts