Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Arko czas na nastepna akcje taka sama jak w Olkuszu, wczoraj byl marsz milczenia. Idzmy za ciosem, parlamentarzysci musza sie opamietac, nie dajmy urzedasom chwili spokoju. Dzis jak odwiedzam UGiM jest zupelnie inna rozmowa jak byla przed akcja w Olkuszu. U nas jest zielone swiatelko w tunelu dla wybudowania nowego schroniska.

Posted

Arka sprawe pilotuje Fundacja ARGOS/BOZ ,milieśmy plan miala jechac TV niestety spaliłaś zadzwonilaś do Powiatowego i UM .Dlaczego nikogo nie zapytałaś ??? Nie byłaś tam ,Nie masz dokumentów !! zdjec !! nic nie wiesz. Zlituj sie!!!! Bedziemy potrzebowali pomocy wsystkich.Ale trzeba ustalic plan. Teraz juz wszyscy wszystko wiedzą chlopaki sobie posprzataja i TV nie ma po co jechać. Dlaczego nikogo nie zapytałaś??
Szkoda gadac...........:shake:

Posted

[quote name='Agnieszka P']Arka sprawe pilotuje Fundacja ARGOS/BOZ ,milieśmy plan miala jechac TV niestety spaliłaś zadzwonilaś do Powiatowego i UM .Dlaczego nikogo nie zapytałaś ??? Nie byłaś tam ,Nie masz dokumentów !! zdjec !! nic nie wiesz. Zlituj sie!!!! Bedziemy potrzebowali pomocy wsystkich.Ale trzeba ustalic plan. Teraz juz wszyscy wszystko wiedzą chlopaki sobie posprzataja i TV nie ma po co jechać. Dlaczego nikogo nie zapytałaś??

To się nazywa "dobra współpraca" organizacji pro zwierzecych :angryy:

Każdy na własną rękę, bez przygotowania, wiedzy i potem są efekty ... bardzo niskie kary w sądach, albo uniewinnienia z braku dowodów.

Agnieszka P
Może jeszcze nie wszystko stracone i trzeba tamjutro wcześnie rano uderzać...

Posted

[quote name='Agnieszka P']Dokumentacja Fotograficzna wykonana ,Lulka wstawi.
Sytuacja wyglada tak Fundacja Argos/BOZ pisze pisma do lokalnej prasy z zalaczonym moim tekstem i foto, uruchamiamy lokalna TV,Wojewódzkiego lek wet.
Myśle ze jakieś zbiorowe maila tez sie przydadza, sprawa jest o tyle łatwiejsza,ze to schronisko miasta - a nie prywatne ,mozna wywierac większy nacisk.

Agnieszko to po co zakladalas watek i to pisalas?

Posted

Wiecie co mnie zbolalo, ze tam są co najmniej 2 dziewczyny z dogo, odwiedzaja to schroniko, zakładają psom wątki i nie widziały tej mordowni??
Jakiś rok temu były nawet pochlebne opinie, że czysto, nowe budy, posprzątane... Czy tak sie to zmienilo? nie do wiary! :shake:

Posted

[quote name='dana']Może jednak coś się zmieni w kraju moherowym ponieważ Kahoona udzieliła wywiadu dla " Gościa Niedzielnego " :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oj - to tylko siąść i słuchać radia maryja:diabloti:

[quote name='Agnieszka P']Arka sprawe pilotuje Fundacja ARGOS/BOZ ,milieśmy plan miala jechac TV niestety spaliłaś zadzwonilaś do Powiatowego i UM .Dlaczego nikogo nie zapytałaś ??? Nie byłaś tam ,Nie masz dokumentów !! zdjec !! nic nie wiesz. Zlituj sie!!!! Bedziemy potrzebowali pomocy wsystkich.Ale trzeba ustalic plan. Teraz juz wszyscy wszystko wiedzą chlopaki sobie posprzataja i TV nie ma po co jechać. Dlaczego nikogo nie zapytałaś??

:crazyeye: no przeciez zawsze ktos musi wtrącic swoje 3 grosze:shake::shake::shake:

Aga - to jest miejskie schronisko, może i łatwiej cos ruszyć....mam nadzieję, ze nie będzie jak w Kielcach - sama wiesz jak było i jak jest...nawet emir nic nie zdziałała choć wiele obiecywała:cool3:

Posted

Dorothy napisał(a):
masakra, po prostu masakra :-(
ladny ten czarny pies na pierwszym zdjeciu, taki niufowaty...

Umieściłam link do wątku na portalu nowofundland.pl
Biedne psiaki. :-( :-( :-(

Posted

Moja Hana jest z tego schroniska, wzięłam ją na początkowo na tymczas, ale raczej wygląda na to, że będzie u mnie na stałe.....naprawdę to bardzo biedna znerwicowana sunia, wygląda na to, że musiała być źle traktowana. Zdarza się, że reaguje niekontrolowaną agresją a potem się wstydzi, chowa po kątach....To kochane zwierzę, bardzo ją lubimy - ale miewa czasem napady agresji trudne do opanowania. Kto wie, jakie doświadczenia miała tam......

Posted

[quote name='Kaas1']Moja Hana jest z tego schroniska, wzięłam ją na początkowo na tymczas, ale raczej wygląda na to, że będzie u mnie na stałe.....naprawdę to bardzo biedna znerwicowana sunia, wygląda na to, że musiała być źle traktowana. Zdarza się, że reaguje niekontrolowaną agresją a potem się wstydzi, chowa po kątach....To kochane zwierzę, bardzo ją lubimy - ale miewa czasem napady agresji trudne do opanowania. Kto wie, jakie doświadczenia miała tam......[/quot

Przeczytaj pierwszy post.... tego doświadczyła biedna...trzeba jej dużo czasu......:-(:-(