MyrkurDagur Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Przyłączam się... :-( Makabra... :angryy: Quote
Lulka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 ten czarny to labek raczej molos - pies czy suka- trudno powiedziec Aga nie pamieta Ast to raczej suka jak Aga dotrze do netu to pewnie wiecej napisze Quote
teapot Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Lulka napisał(a):ten czarny to labek raczej Mi też wygląda na labradora - i to młodziutkiego. I wg. mnie to może być panienka (tak z pysia dziewczyną patrzy).Do tego wygląda dobrze, więc chyba długo tam nie siedzi. Jest jakaś możliwość upewnienia się co do wieku i płci? Quote
Angi__ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 To straszne co się tam dzieje :-(:-(:-( I ten pokrwawiony owczarek :-( Quote
Agnieszka P Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Myśle ,ze nie ma co liczyc na fachową informacje nt wieku plci itd, po drugie jesli ktoś moze zabrac jakiegokolwiek psa z tego schronu to trzeba zabierac a nie pytac. Po wczorajszym falstarcie obawiam sie ze moga zadnych informacji prze telefon nie udzielać. Quote
Soema Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 W tym "schronie" są też koty i szczenięta?:roll: paranoja.... Quote
enia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Agnieszka P napisał(a):Myśle ,ze nie ma co liczyc na fachową informacje nt wieku plci itd, po drugie jesli ktoś moze zabrac jakiegokolwiek psa z tego schronu to trzeba zabierac a nie pytac. Po wczorajszym falstarcie obawiam sie ze moga zadnych informacji prze telefon nie udzielać. wyslalam watek do mychy101 ,moze sie odezwie, była wolontariuszka w tym schronie...... Quote
basiapron Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 przerażające, najgorsza jest ta bezsilność już nie wiem co pisać za każdym razem czytając kolejny wątek wiem że nie da się wszystkich uratować jak tylko będę mogła, gdy tylko będę miała warunki i możliwości zacznę ratować psiaki, ale jeszcze parę lat muszę poczekać, świadomość ze to dla nich za dużo czasu po prostu mnie przeraża Quote
Madzik77 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 SZOK!! SZOK SZOK!! Dobrze ze tamjestescie, ze cos sie ruszy BOZE WIDZISZ I NIE GRZMISZ!! Quote
Krysiam Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 zaznaczam aby byc na bieżąco może dopadnie mnie chwila zaćmienia Quote
agat21 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Jeśli będzie potrzebna akcja mailowa do urzędu miasta i urzędasów odpowiedzialnych za sytucję - dajcie znać. Roześlę i znajomych napędzę do wysyłania. Quote
malagos Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 esperanza napisał(a):Zaznaczam sobie. Malagos, czy te dziewczyny z dogo jeszcze tam jeżdżą? Pamiętasz ich nicki? Mycha101 i plamka Quote
malagos Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Niedawno był watek 2 jamniczek stamtad, jedna znalazła dom, a druga?... Agnieszko, widziałas ruda jamniczkę? taka moze nie 100 procentową? Tu mi podobna migneła na zdjęciu.... Quote
Kaas1 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ja mam jedną z nich, Hana się teraz nazywa. Druga to Dunia. Z tego co wiem, na razie nie ma domku. Zdjęcie Duni też jest na stronie Jamniki i mixy szukaja domow oraz w wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratunku-dwie-jamnisie-zamarzaja-w-schronie-nie-wiem-jak-mrozy-przezyly-129645/index15.html Quote
Agnieszka P Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Niestety nie zwróciłam uwagi na jamnikowate , w schroniksu jest dosc duzo malych psów, kota nie widzialam zadnego kociarni zreszta tez Quote
Talia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Troszkę żałuje, że to wszystko widziałam... Płakać się chce:-(:-(:-( Jeszcze bardziej z powodu, że nie bardzo mam jak pomóc...:shake: Quote
mateusz_z_huty Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Agnieszka P napisał(a):... kota nie widzialam zadnego kociarni zreszta tez dzięki za informację, trzymam kciuki! Jeśli można pomóc, listownie, mailowo, inaczej... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='dana']Lulka ! Czy możecie wyciągnąć tego psiaka !? Nie mogę zapomnieć tych jego biednych , zrezygnowanych oczu - jakby mówił : " pomóżcie mi - ja JESZCZE żyję .." :placz::-( Nie spałam całą noc , mając w pamięci te jego oczka.... Nie mogę go zabrać , niestety .... i mieszkam w Wielkopolsce... Czy on jeszcze żyje ? :-( Może tymczas , tak śliczny piesek szybko znajdzie domek ! Dziewczyny - błagam próbujcie go wydostać - please ! Rozumiem Lulka , że z Agnieszką działacie , proszę dajcie znać , co z psami , jak tylko to będzie możliwe ... Quote
Edi100 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Agnieszka P napisał(a):Niestety nie zwróciłam uwagi na jamnikowate , w schroniksu jest dosc duzo malych psów, kota nie widzialam zadnego kociarni zreszta tez Agnieszka P masz pw. Quote
Agnieszka P Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Wzielam tylko rottke watek na dogo, nie jestesmy w stanie zabrac zadnego psa, jak również nie moge tam pojechac mamy pod opieka kilkanaście rottków lulka ma tez kundelki na dodatek kilkanascie innych rottków czeka w kolejce. Dzialania jakie ja moge zrobic sa tylko formalne.Nie mamy za co i gdzie zabrac psów. Quote
Recommended Posts