Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coraz lepsze poruszanie się na każdym kolejnym filmiku - doskonałe ręce operowały tego zwierzaczka i równie świetne zapewniły opiekę pooperacyjną.

Posted

No i wykrakalam. Dzis Tobi mial zdecydowanie gorsze popoludnie i wieczor.

Chyba zamiast na laser, umowimy go na kontrole do dr Olkowskiego, bo nie daje nam to utykanie spokoju. 

Posted
Dnia 5.04.2018 o 20:26, moyogi napisał:

No i wykrakalam. Dzis Tobi mial zdecydowanie gorsze popoludnie i wieczor.

Chyba zamiast na laser, umowimy go na kontrole do dr Olkowskiego, bo nie daje nam to utykanie spokoju.

i jak Tobiś się czuje? Tzn jak jego nóżka.

Posted

Mamy umówioną wizytę u dr Olkowskiego ale niestety dopiero na 25 kwietnia. Wcześniej były wolne tylko godziny poranne, a nikt z nas nie może obecnie brać wolnego :/ Pani rehabilitantka oglądała filmiki ze spacerów i choć jest zdania, że jak na rozmiar urazu to Tobi chodzi super, to również stwierdziła, że wizyta u doktora nie zaszkodzi.
Tobi chodzi raz lepiej, raz gorzej. Samanta zauważyła, że najczęściej utyka, kiedy chodzi wolno, np. po mieszkaniu. Na specerkach jak już się rozkręci, to nawet podbiega z radości. Może nie zwraca tak uwagi na łapkę, kiedy wkoło tyle nowych i ciekawych rzeczy ;)
Dzis na przykład Tobiś poznał w parku dużo psich kolegów i koleżanek. No i oczywiście ich człowieków. O zgrozo - byli wśród nich także straszni mężczyźni ;) 
Samanta robi co może, żeby nadrobić braki Tobisia w wiedzy o normalnym, psim życiu. Chodzenie po ulicy, gdzie jest duży ruch samochodów nadal jest dla niego przeżyciem, a musi sobie przecież z tym radzić przed pójściem do nowego domu. Po każdym takim treningu jest nagroda - Tobi uwielbia park, chodzenie po trawie, węszenie i zwiedzanie :)

30414979_10156172746792719_5335723015252475904_o.jpg

30261563_10156172790772719_1658999575563730944_o.jpg

• Upvote 1
Posted
44 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Cały czas podczytuję informacje o maluchu, które mnie bardzo cieszą.

Dzielny maluch, brawo DT!!!

Obiecałam wspomóc, dzisiaj poleci "grosik dla maluszka. Proszę o konto na PW, bo gdzieś zapodziałam :-)) . 

Dziękuję już wysyłam :*