uxmal Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 muszę coś napisać... :))) Tobiś ślicznie uśmiecha się 1 Quote
Kejciu Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 Dopisuję wpłatę od Paulina1993 - 200zł :* Quote
Sowa Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Coraz lepsze poruszanie się na każdym kolejnym filmiku - doskonałe ręce operowały tego zwierzaczka i równie świetne zapewniły opiekę pooperacyjną. Quote
moyogi Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 No i wykrakalam. Dzis Tobi mial zdecydowanie gorsze popoludnie i wieczor. Chyba zamiast na laser, umowimy go na kontrole do dr Olkowskiego, bo nie daje nam to utykanie spokoju. Quote
b-b Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Kiedy wizyta? A Misiu z kotem zabawnie wygląda :) "no zabierzcie mi tego kota bo mi się na pyszczek pcha! :)" Quote
Dusia-Duszka Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Miś-Tobiś "smsuje" podnosząc prawą nóżkę :))) znaczy, że operowaną już w pełni obciąża i czuję się na niej stabilnie. Brawo psiuniu i gratulacje dla opiekunów. Quote
helli Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 A o co chodzi temu kotu? Że tak się ociera? Znaczy Tobisia swoim zapachem czy coś chce Quote
Dusia-Duszka Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Nasza Pani Kiciula też tak się z Duśką wita. Bardzo podobnie trze o krawędzie mebli i narożniki ścian. Znaczy poprostu zapachem. Quote
helli Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Że znaczą sprzęty to wiem, ale żeby psiaki? Czyli Tobis to już "swój". Quote
Nesiowata Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Dzielny chłopak. Ma wielką wolę życia, Ma silną wolę, walczy. Ważne, że chodzi, zwiedza, cieszy się. I niech tak będzie. Quote
Tyśka) Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Filmiki sprawiają mi ogromną radość - piękny, uroczy Tobiś :) Dzielnie walczy o sprawność :) BRAWO. Quote
uxmal Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Dnia 5.04.2018 o 20:26, moyogi napisał: No i wykrakalam. Dzis Tobi mial zdecydowanie gorsze popoludnie i wieczor. Chyba zamiast na laser, umowimy go na kontrole do dr Olkowskiego, bo nie daje nam to utykanie spokoju. i jak Tobiś się czuje? Tzn jak jego nóżka. Quote
agat21 Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Ja też przyłączam się do pytania o samopoczucie Tobisia. Quote
moyogi Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Mamy umówioną wizytę u dr Olkowskiego ale niestety dopiero na 25 kwietnia. Wcześniej były wolne tylko godziny poranne, a nikt z nas nie może obecnie brać wolnego :/ Pani rehabilitantka oglądała filmiki ze spacerów i choć jest zdania, że jak na rozmiar urazu to Tobi chodzi super, to również stwierdziła, że wizyta u doktora nie zaszkodzi. Tobi chodzi raz lepiej, raz gorzej. Samanta zauważyła, że najczęściej utyka, kiedy chodzi wolno, np. po mieszkaniu. Na specerkach jak już się rozkręci, to nawet podbiega z radości. Może nie zwraca tak uwagi na łapkę, kiedy wkoło tyle nowych i ciekawych rzeczy ;) Dzis na przykład Tobiś poznał w parku dużo psich kolegów i koleżanek. No i oczywiście ich człowieków. O zgrozo - byli wśród nich także straszni mężczyźni ;) Samanta robi co może, żeby nadrobić braki Tobisia w wiedzy o normalnym, psim życiu. Chodzenie po ulicy, gdzie jest duży ruch samochodów nadal jest dla niego przeżyciem, a musi sobie przecież z tym radzić przed pójściem do nowego domu. Po każdym takim treningu jest nagroda - Tobi uwielbia park, chodzenie po trawie, węszenie i zwiedzanie :) 1 Quote
Nesiowata Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Dzielny chłopak. Być może ulica kojarzy mu się nadal z wypadkiem. Quote
Kejciu Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 I zobaczcie jaki DT nam się trafił - no marzenie :) Dopisuję 100zł od mojej koleżanki ze szkoły spoza forum - Madzi N. :* Quote
Alaskan malamutte Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Cały czas podczytuję informacje o maluchu, które mnie bardzo cieszą. Dzielny maluch, brawo DT!!! Obiecałam wspomóc, dzisiaj poleci "grosik dla maluszka. Proszę o konto na PW, bo gdzieś zapodziałam :-)) . Quote
Kejciu Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 44 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Cały czas podczytuję informacje o maluchu, które mnie bardzo cieszą. Dzielny maluch, brawo DT!!! Obiecałam wspomóc, dzisiaj poleci "grosik dla maluszka. Proszę o konto na PW, bo gdzieś zapodziałam :-)) . Dziękuję już wysyłam :* Quote
Nesiowata Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 1 godzinę temu, moyogi napisał: Tobis dzis ciezko pracowal :) Moje postępują identycznie. 1 Quote
Tyśka) Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Mój też tak robi :D Świetnie, że DT tak pracuje nad Tobisiem - na pewno to zaprocentuje w przyszłości. Quote
uxmal Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 już kiedyś pytałam o te maty :) ale zapomniałam jaka była odpowiedź:) Gdzie je można kupić? Quote
Recommended Posts