Jump to content
Dogomania

Gwiazdka zostaje w swoim DS ! Gwiazda zamieszkala w ŚWIERADOWIE ZDROJU ! Gwiazdka, mała, starsza Gwiazdeczka wyszla ze schronu ! Nadal zbieramy na jej utrzymanie !

Recommended Posts

Posted
34 minuty temu, MALWA napisał:

Dziękuję Aniu  :)

dopadło mnie zapalenie oskrzeli i dlatego leżę w łóżku. Najgorsze to osłabienie. Z piątku na sobotę nie mogłam oddychać i trafiłam do szpitala. Ale dostalam leki, i już lepiej mi się oddycha. 

Ojjej!  współczuję :(    kuruj się ,najlepiej chyba trzeba to wyleżeć, jakieś dziwne mutacje, przechodzą te wirusy i naprawdę walka z nimi jest trudna :(   ja od października chyba przez trzy miesiące walczyłam z okropnym kaszlem ... krztusiec -  taką usłyszałam diagnozę... 100dni kaszlania, tak mówią .. i tak było :(

Posted
1 godzinę temu, MALWA napisał:

Dziękuję Aniu  :)

dopadło mnie zapalenie oskrzeli i dlatego leżę w łóżku. Najgorsze to osłabienie. Z piątku na sobotę nie mogłam oddychać i trafiłam do szpitala. Ale dostalam leki, i już lepiej mi się oddycha. 

Niestety - to trzeba wyleżeć. 

Posted

Witaj Lśniąca w niedzielę. Może i u Ciebie jest taka piękna pogoda? U mnie prawdziwa wiosna choć tylko na krótko. A szkoda.

Niech wreszcie ten Twój prawdziwy dom raczy się odezwać.

Posted

I kolejny poniedziałek, na dokładkę z deszczem. A wczoraj było tak pięknie! 

Niestety - dalej cicho u naszego Aniołka. Gwiazdka należy do psów, nad którymi zawisł zły urok.

Posted
Dnia 5.02.2019 o 11:09, anica napisał:

Ojjej!  współczuję :(    kuruj się ,najlepiej chyba trzeba to wyleżeć, jakieś dziwne mutacje, przechodzą te wirusy i naprawdę walka z nimi jest trudna :(   ja od października chyba przez trzy miesiące walczyłam z okropnym kaszlem ... krztusiec -  taką usłyszałam diagnozę... 100dni kaszlania, tak mówią .. i tak było :(

Okropne to co przeszłaś....ale ja mam chyba podobnie, bo od października byłam chora przez dwa miesiąca. Zaczęło sieod zwykłego zapalenia zatok, przeziębienie, później miałam zapalenie oskrzeli i na końcu zapalenie płuc. Leczona byłam 4 różnymi antybiotykami. Podobno chorowałam dalej i gorzej, bo leki się nie sprawdziły. Ale nie jestem przekonana czy to taka jest zależność. Fakt, że nie leżałam przez dwa miesiące w łóżku.  I mając zwierzęta w domu, to nawet się tak nie da. Po prostu trzeba co jakiś czas głowę wystawić z domu i je zawołać do drzwi.

Posted
Dnia 5.02.2019 o 20:57, kikou napisał:

Potwierdzam otrzymanie przelewu za styczniowy pobyt Gwiazdeczki.

Dziękujemy pięknie!!

Dziękuję za potwierdzenie otrzymania wpłaty za styczeń :)

Posted
Dnia 8.02.2019 o 09:09, kikou napisał:

Gwiazdeczka pozdrawia Cioteczki

20190208_090216_Film3-1-1.jpg

Dziękuję pięknie za nowe zdjęcie !

Widzę, że obie ślicznoty się tu załapały i Gwiazdka i Ajeczka  :)

Posted
13 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Współczuję Wam, dobrze wiem co oznacza zapalenie płuc, u mnie każda grypa się nim kończy :( Nic przyjemnego.

Przychodzę po prośbie. 
Wyróżnienia ogłoszeń się skończyły. Może warto znowu spróbować?
ogłoszenie nr 1 (na Kraków)
ogłoszenie nr 2 (na Konin, wielkopolskie)

Dziekuje Tysiu za ogloszenia dla. Gwiazdki :)

Za wyróżnieniem to musimy poczekać na skarbnika. Mam nadzieję, że elik nie zniknęła na długo...

Posted
2 godziny temu, MALWA napisał:

Dziekuje Tysiu za ogloszenia dla. Gwiazdki :)

Za wyróżnieniem to musimy poczekać na skarbnika. Mam nadzieję, że elik nie zniknęła na długo...

Nie zniknęła na długo :) Już nie czuję się tak bardzo słaba więc zaglądam na więcej wątków :)

Oczywiście wyróżnię te ogłoszenia według życzenia :) ale nie pokażę przelewów, bo ten sposób, jakim robiłam to do tej pory, nie działa, a przez chorobę jeszcze nie naumiałam się nowego.

Tysia umie wklejać po nowemu  więc jak już będą ogłoszenia wyróżnione, a będą za chwilkę, to bardzo proszę wklej tak jak dotychczas że są wyróżnione.

Posted

Wyróżniłam oba ogłoszenia, ale jeśli mogę:

W ogłoszeniu na Kraków o  ile zdjęcia są ok, choć nie olśniewające, to tytuł jest mało zachęcający:

Nieduża, niekłopotliwa, nieagresywna - i niechciana

Natomiast w ogłoszeniu na Konin jest odwrotnie. Tytuł jest rewelacyjny, ale zdjęcia są delikatnie mówiąc nie zachęcające do adopcji:

Gwiazda psiej arystokracji: dalmatyńczyk śląski

Może dałoby się poprawić te niedoskonałości :)

Posted

elik, bardzo dziękuję za sugestie. Z tytułami kombinuję, bo ostatnio większy odzew jest z ogłoszeń, gdzie wymienione są cechy psa. Mimo że nie wygląda ładnie to jakoś ostatnio działa :-)
Ten słaby tytuł przyciągnął w tym tygodniu 671 osób (średnio raz w tygodniu usuwam ilość statystyk), ale oczywiście zmienię. 

Jeżeli chodzi o zdjęcia, niestety takie, na których Gwiazdka wyszła korzystnie jest mało - nie ma z czego wybierać. Staram się po równo dobrać zdjęcia, ale proszę o sugestię na jakie zmienić. 

Teraz już się dogo naprawiło i można wstawić zdjęcia normalnie :)