Jump to content
Dogomania

Gwiazdka zostaje w swoim DS ! Gwiazda zamieszkala w ŚWIERADOWIE ZDROJU ! Gwiazdka, mała, starsza Gwiazdeczka wyszla ze schronu ! Nadal zbieramy na jej utrzymanie !

Recommended Posts

Posted
16 godzin temu, Nesiowata napisał:

Gwiazdeczko - trzymaj się ciepło. Niby zapowiadają nam lekką zimę, ale deszcz ze śniegiem to nieciekawe połączenie. Pewnie na brak błotka też nie będziemy narzekać. Cóż - nie mamy na to wpływu, ale lepiej zadbać o siebie zawczasu.

Tak, błotkanie brakuje ale Gwiazdeczka przesadnie nie biega ostatnio po podwórku, woli grzac pupkę w ciepełku, nawet nie musiałam jej dotad wycierać z błota, ani razu się nie pobrudziła

Za to nabrala trochę cialka znowu, w lecie byla smukla jak łania, a teraz zbiera chyba zapasy na zimę jak pańcia. ;-)

20181207_205234_Film3-1.jpg

• Like 1
  • Upvote 2
Posted
12 godzin temu, kikou napisał:

Tak, błotkanie brakuje ale Gwiazdeczka przesadnie nie biega ostatnio po podwórku, woli grzac pupkę w ciepełku, nawet nie musiałam jej dotad wycierać z błota, ani razu się nie pobrudziła

Za to nabrala trochę cialka znowu, w lecie byla smukla jak łania, a teraz zbiera chyba zapasy na zimę jak pańcia. ;-)

20181207_205234_Film3-1.jpg

Kochana ''kluska''  szczęśliwa i zaopiekowana! dla mnie to wielka radość ,taką właśnie ją widziećwub.gif

... gdybym tylko miała warunki... nie zastanawiałabym się ani chwili! ta sunia zasługuje na najlepszy domek w świecie! wiem to na pewno że będzie potrafiła za to podziękować ,całą sobą! taka jest nasza Bromba  okok.gif

Posted

Przywitam się w biały poranek z Gwiazdeczką. Śnieg sobie  sypie, ale podobno jutro ma już zniknąć. Tyle, że dziś trzeba zrobić jakieś przejścia, mam nadzieję iż  nie będzie to dużo roboty.Trzymaj się ciepło aniołku i ciesz każdym dniem.

Posted
4 godziny temu, Nesiowata napisał:

Własnego domu na Nowy Rok może?

Skoro stareńki Teo podbił serce i prawdopodobnie po świętach pojedzie do własnego domku, to znaczy, że jest szansa. Tylko domek musi wypatrzyć sunię. Trzeba może intensywnie ją ogłaszać na różnych portalach ogłoszeniowych.

Posted

Witaj śliczna Gwiazdeczko - mamy już zapowiadane ocieplenie. Było biało, a za kilka godzin pewnie będzie brudno i błotnisto. Znów trzeba będzie "zapraszać" psiaki do wyjścia za drzwi. Lepiej nie wychodź za drzwi bez specjalnej potrzeby.

Posted

W związku ze zbliżającymi się Świętami Bożego narodzenia, zostawiam najserdeczniejsze życzenia Zdrowia, Szczęścia, dużo pieniędzy oraz jak najwięcej czasu spędzonego w gronie najbliższych!!!serce.gif

gif-animate-natale-gratis-2.gif

Posted

Gwiazdeczko - dziś pokażesz ludziom czas na uroczystą kolację. Tylko dlaczego nie we własnym domu, przy  kochających pies-ruchomy-obrazek-0016ludziach? Nie tak miało być! Ale może ten nadchodzący Nowy Rok wreszcie to zmieni?