Jump to content
Dogomania

Gwiazdka zostaje w swoim DS ! Gwiazda zamieszkala w ŚWIERADOWIE ZDROJU ! Gwiazdka, mała, starsza Gwiazdeczka wyszla ze schronu ! Nadal zbieramy na jej utrzymanie !

Recommended Posts

Posted
23 godziny temu, anica napisał:

.. będzie ,jeszcze więcej! jeszcze Elunia ,pomogła sprzedać kalendarz, poczekamy na cenę za ile?ok2.gif

23 godziny temu, elik napisał:

Jeśli dobrze zrozumiałam, to za 40,00 zł, ale mam zadzwonić i dopytać ? Wczoraj nie zadzwoniłam, będę dzwonić dzisiaj i podam dokładną kwotę.

Dopytałam i potwierdzam - Pani Ania zrobi jutro przelew na 40,00 zł. W tym opłata za przesłanie.

Miłej soboty wszystkim Przyjaciołom i Znajomym Gwiazdeczki :)

5a87f28be90a6_nasobot1.gif.2fd94cb9300b70559b29deb6f8e0e02b.gif

Posted
26 minut temu, anica napisał:

Sama nie wierzę ,że to zrobiłam ale ...Serdecznie zapraszam ,wszystkich do Dosi, pomóżcie mi proszę :)

Byłam, pomogę. Nie wiem jeszcze jak, ale muszę pomóc. Twój opis jest tak wzruszający, że nie da się przejść obok suni obojętnie :(

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Byłam, pomogę. Nie wiem jeszcze jak, ale muszę pomóc. Twój opis jest tak wzruszający, że nie da się przejść obok suni obojętnie :(

... ja jestem chora do dzisiaj ... i zarazem bardzo, bardzo wzruszona!... i mój mąż też/bo nas zawoził/mruga.gif

Posted
10 godzin temu, Nesiowata napisał:

Dzień dobry Gwiazdeczko - nowy tydzień przed nami. Oby spokojny.

Dzień Dobry Nesiowata :)  Oby :)

9 godzin temu, Elisabeta napisał:

Dzień dobry, Gwiazdko. happy.gif 

Miło z Tobą wędrować o poranku po Dogo, Nesiowata... happy.gif Spokojnego poniedziałku Wszystkim. 

Miło bardzo, gdy jesteście Obie :)

Spokojnego całego tygodnia :)

37 minut temu, Elisabeta napisał:

Dziś rano wysłałam do Gwiazdki stałe deklaracje na marzec i kwiecień, czyli 60 zł. happy.gif

Bardzo serdecznie dziękuję Elisabeta. Wspierasz finansowo tak wiele psiaczków.  Dziękuję  5a8ae1eadc405_kwiatki2.gif.416238f64ffacbb4176cc7779d725c3c.gif

Posted

Ja myślę, że gwiazdeczka potrzebuje dobrych/profesjonalnych zdjęć. Ludzie są wzrokowcami a ona jest śliczna tylko tego nie widać... Może gdzieś w okolicy można kogoś wynająć? W jakiej okolicy jest hotelik? 

Posted
Przed chwilą, kiyoshi napisał:

109 zł poszło na konto Gwiazdki, Elu potwierdz koniecznie na atku bazarku jak dotrą

Pięknie dziękuję  5a8c46600fba2_kwiatki6.gif.016373ca70fa491e3725fbd879d6baf9.gif   i oczywiście potwierdzę, gdy kasiorka zamelduje się na koncie Suni.

Posted
Dnia 19.02.2018 o 14:59, Elisabeta napisał:

Dziś rano wysłałam do Gwiazdki stałe deklaracje na marzec i kwiecień, czyli 60 zł. happy.gif

A popołudniu 19.02. (wczoraj) wpłynęło na konto Gwiazdeczki 60,00 zł od Ciebie jako deklaracja za III i IV.

Bardzo serdecznie dziękujemy

5a8cadcfb4a22_kwiatki5.jpg.6e5318d91c2f9dd00f6e4eb05e8ba20a.jpg

Posted
11 godzin temu, ania75 napisał:

Ja myślę, że gwiazdeczka potrzebuje dobrych/profesjonalnych zdjęć. Ludzie są wzrokowcami a ona jest śliczna tylko tego nie widać... Może gdzieś w okolicy można kogoś wynająć? W jakiej okolicy jest hotelik? 

Witaj Aniu  :)  Też tak myślę, że przydałyby się dobre zdjęcia, jak zawsze do ogłoszeń, ale z tym jest problem. MALWA ma kompa w naprawie i odbierze go dopiero we czwartek i może coś zrobi w tej sprawie, bo to MALWA jest opiekunką Gwiazdeczki. Obawiam się jednak, że wynajęcie dobrego fotografa będzie poza naszymi możliwościami finansowymi :(

Posted

A może spróbować poszukać w okolicach Gwiazdki jakiegoś fotografa-amatora, psiarza który trochę pstryka hobbystycznie zdjęcia, ale chętnie poćwiczy swój warsztat na Gwiazdeczce? Fotograf-amator wyjdzie taniej, o ile nawet weźmie jakiś grosz.

Posted
2 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

A może spróbować poszukać w okolicach Gwiazdki jakiegoś fotografa-amatora, psiarza który trochę pstryka hobbystycznie zdjęcia, ale chętnie poćwiczy swój warsztat na Gwiazdeczce? Fotograf-amator wyjdzie taniej, o ile nawet weźmie jakiś grosz.

Bardzo dobry pomysł Tysiu  :) Jutro zadzwonię do MALWA i powiem Jej o Twoim pomyśle. Może zadzwoni do kikou i popyta o jakiegoś fotografa, który zechciałby podszlifować warsztat na Gwiazdeczce. Może akurat, może  :)

Posted
5 minut temu, elik napisał:

Bardzo dobry pomysł Tysiu  :) Jutro zadzwonię do MALWA i powiem Jej o Twoim pomyśle. Może zadzwoni do kikou i popyta o jakiegoś fotografa, który zechciałby podszlifować warsztat na Gwiazdeczce. Może akurat, może  :)

Trzymam kciuki. W dużych miastach dużo jest psiarzy z dobrymi aparatami i podstawową wiedzą do robienia ładnych zdjęć, którzy dopiero wkraczają w świat fotografii na poważnie i bywa tak, że wręcz szukają okazji do robienia zdjęć innym zwierzakom: i albo chcą za darmo, albo za drobną opłatą. W mniejszych miastach i wsiach jest ich mniej... no ale może jakiś jest :)  Warto próbować. Ja mogę podpytać na FB, na dolnośląskich psiarskich grupach, ale zapomniałam, gdzie konkretnie mieszka kikou - a to ważne, bo nie każdy ma możliwość podjechać np. z Wrocławia.

Trzymam kciuki.

Posted
Przed chwilą, Tyś(ka) napisał:

Trzymam kciuki. W dużych miastach dużo jest psiarzy z dobrymi aparatami i podstawową wiedzą do robienia ładnych zdjęć, którzy dopiero wkraczają w świat fotografii na poważnie i bywa tak, że wręcz szukają okazji do robienia zdjęć innym zwierzakom: i albo chcą za darmo, albo za drobną opłatą. W mniejszych miastach i wsiach jest ich mniej... no ale może jakiś jest :)  Warto próbować. 

Trzymam kciuki.

Sądzę, że MALWA podejmie taką próbę, bo bez dobrych zdjęć trudno znaleźć dom dla psiaka. Pewnie i Nelunia by się załapała, bo jest w tym samym hotelu :)