yucca Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 17 godzin temu, b-b napisał: Chyba Ciocia nie była ostatnio na wątku i nie widziała wpisu o nie wpłacaniu stałych za grudzień. Pewnie też żadna z Cioć nie widziała prośby o przeniesienie stałej na Zuzię. o ile już nie obiecały jej jakiemuś kolejnemu psiaczkowi :) Przyznaję, że nie widziałam :) Oczywiście jeśli Mika nie potrzebuje już deklaracji to ja swoją przenoszę na Zuzię. Quote
b-b Posted December 15, 2018 Author Posted December 15, 2018 7 minut temu, yucca napisał: Przyznaję, że nie widziałam :) Oczywiście jeśli Mika nie potrzebuje już deklaracji to ja swoją przenoszę na Zuzię. !!! A to się Ela ucieszy :D Quote
hop! Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 19 godzin temu, elik napisał: Kochana hop1 jak najbardziej i miałam podziękować za super faktury, ale ciągle coś ważnego stało na przeszkodzie. Dzięki Cieszę się. Nie wszystkie listy, które wysłałam ostatnio dotarły do adresatów. Dwa gdzieś utknęły, ale może przed świętami zostaną doręczone. Dziękuję za miłą współpracę. :-) Quote
elik Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 4 godziny temu, hop! napisał: Dziękuję za miłą współpracę. :-) Ja również dziękuję :) Miło było i mam nadzieję na jeszcze :) Quote
elik Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 6 godzin temu, yucca napisał: Przyznaję, że nie widziałam :) Oczywiście jeśli Mika nie potrzebuje już deklaracji to ja swoją przenoszę na Zuzię. 6 godzin temu, b-b napisał: !!! A to się Ela ucieszy :D Ela ogromnie się ucieszyła, bo to pierwsza stała deklaracja dla tej małej suni. Okazało się dzisiaj, że jest bardzo chora i w zasadzie nie wiadomo co jej jest :( Wiadomo tylko co jej dolega, ale nie wiadomo z jakiego powodu Yucca bardzo serdecznie dziękuję. Quote
Tyśka) Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Cieszę się, że u Mikusi powoli do przodu. Wiadomo, że adopcja TAKIEGO psa to wiele emocji, ale ufam, że to domek dla Mikusi i będą jej pilnować jak oka w głowie. 1 Quote
b-b Posted December 18, 2018 Author Posted December 18, 2018 Myślę,że mogę już napisać ,że Mikusia ma dom :) Została Sarą. Mieszka z 3 dorosłymi osobami i nastolatką, żółwiem i królikiem. Została psiakiem pana. Z nim śpi, z nim też przeważnie chodzi na spacery. Pan mówi ,że najlepiej czuje się kiedy wszyscy są w domu. Mam obiecane zdjęcia i info co jakiś czas. Zostawiam Rodzinę w spokoju aby mogła spokojnie szykować się do świąt. Oczywiście uczuliłam Pana o strachu przed wystrzałami. Pan zna ten temat bo 3 poprzednie psiaki też się wystrzałów bały i Pan wie co robić. Po NR mała jest umówiona w ZG u rodzinnego weta. Tam Państwo ze wszystkimi swoimi psiakami chodzili na kontrole i leczyli w razie potrzeby. 4 2 Quote
Nadziejka Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Ciesze bardzo bardzo sciskam za wszystko pozdrawiam 1 Quote
b-b Posted December 19, 2018 Author Posted December 19, 2018 Chciałam bardzo podziękować wszystkim osobom, które przyczyniły się do tego ,że Mikusia/Sara ma teraz swój domek. Fundacji ZEA Toli za całą pomoc dla Mikusi. Za datki jednorazowe, za wpłaty stałe. Za pomooc w ogłoszeniach no i oczywiście za trzymanie kciuków i przesyłanie ciepłych myśli :) Za opiekę tą codzienną nad Mikusią. Hani, u której Mika najpierw wylądowała i tam okazało się jakim dzikuskiem. Jestem bardzo wdzięczna Julicie za to, że potrafiła nauczyć sunię tego co teraz umie, nauczyła ją pokonywać jej lęki. Kochanej Eli, która prowadziła rachunki Miki : ) Podziękowania należą się też wszystkim zaglądającym, zostawiajacym cieple słowa przez ten długi czas :) Wszystkim Wam ogromnie DZIĘKUJĘ! :* 5 Quote
Tyśka) Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 I pięknie :) Bądź szcześliwa, Saro! :) 1 Quote
Tola Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 13 godzin temu, b-b napisał: Chciałam bardzo podziękować wszystkim osobom, które przyczyniły się do tego ,że Mikusia/Sara ma teraz swój domek. Fundacji ZEA Toli za całą pomoc dla Mikusi. Za datki jednorazowe, za wpłaty stałe. Za pomooc w ogłoszeniach no i oczywiście za trzymanie kciuków i przesyłanie ciepłych myśli :) Za opiekę tą codzienną nad Mikusią. Hani, u której Mika najpierw wylądowała i tam okazało się jakim dzikuskiem. Jestem bardzo wdzięczna Julicie za to, że potrafiła nauczyć sunię tego co teraz umie, nauczyła ją pokonywać jej lęki. Kochanej Eli, która prowadziła rachunki Miki : ) Podziękowania należą się też wszystkim zaglądającym, zostawiajacym cieple słowa przez ten długi czas :) Wszystkim Wam ogromnie DZIĘKUJĘ! :* Ja również dziękuję wszystkim zaangażowanym w ratowanie suni, a potem w szukanie jej domu! B- b Tobie należą się ogromne podziękowania, bo to Ty podjęłaś decyzję o zabraniu suczki, i to od Ciebie zaczęło się jej drugie, lepsze życie:) Quote
b-b Posted December 19, 2018 Author Posted December 19, 2018 Kochani pieniążki 390.50zł, które zostały po Mikusi przejdą na Zulkę, która jest pod elik -Eli i moją opieką. Mała ma na koncie 22zł i do tego choruje. 1 Quote
anica Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 W związku ze zbliżającymi się Świętami Bożego narodzenia, zostawiam najserdeczniejsze życzenia Zdrowia, Szczęścia, dużo pieniędzy oraz jak najwięcej czasu spędzonego w gronie najbliższych!!! Quote
b-b Posted December 28, 2018 Author Posted December 28, 2018 Kochani! Bardzo dziękuję WSZYSTKIM za życzenia. Mam nadzieję, że święta upłynęły wszystkim w miłej ,rodzinnej atmosferze. Tak mało czasu mamy na codzień dla siebie…niestety. Quote
Poker Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Długo nie zaglądałam na wątek. A teraz przeczytałam z zapartym tchem i wczuwałam się w Wasze emocje towarzyszące adopcji Mikusi. Bardzo się cieszę ,że "dziczka" jest już w DS. Tym bardziej ,ze adopcja należy do trudniejszych. 1 Quote
b-b Posted December 28, 2018 Author Posted December 28, 2018 Dostałam zdjęcia od Pana Sławka. Niestety nie są najlepszej jakości i muszę je pozmniejszać i większość rozjaśnić wiec wklejam dzisiaj tylko dwa a resztę jutro jak wrócę z pracy. Niestety znowu weekend mam pracujący. 2 Quote
Poker Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Ważne jest CO na zdjęciach widać ,a nie jakiej są jakości. Sara wrzuciła na luz. Quote
Recommended Posts