Jump to content
Dogomania

* Bobiś odszedł w swoim kochającym domku [*]Mika -Sara już w swoim DS ! :D Mika nadal czeka na swój wyrozumiały domek. Bobiś już go ma! Wycofane psiaki - Mika i Bobi - kolejne zamojskie biedy liczą na cud.

Recommended Posts

Posted
17 godzin temu, b-b napisał:

Chyba Ciocia nie była ostatnio na wątku i nie widziała wpisu o nie wpłacaniu stałych za grudzień.

Pewnie też żadna z Cioć nie widziała prośby o przeniesienie stałej na Zuzię. o ile już nie obiecały jej jakiemuś kolejnemu psiaczkowi :)

Przyznaję, że nie widziałam :) Oczywiście jeśli Mika nie potrzebuje już deklaracji to ja swoją przenoszę na Zuzię.

Posted
7 minut temu, yucca napisał:

Przyznaję, że nie widziałam :) Oczywiście jeśli Mika nie potrzebuje już deklaracji to ja swoją przenoszę na Zuzię.

Znalezione obrazy dla zapytania serce kwiaty gify dziÄkujÄ!!!

A to się Ela ucieszy :D

Posted
19 godzin temu, elik napisał:

Kochana hop1 jak najbardziej i miałam podziękować za super faktury, ale ciągle coś ważnego stało na przeszkodzie.

Dzięki  1144223886_dajekwiat.gif.971da4842cf7d367fab800576964b512.gif

Cieszę się. Nie wszystkie listy, które wysłałam ostatnio dotarły do adresatów. Dwa gdzieś utknęły, ale może przed świętami zostaną doręczone. 

Dziękuję za miłą współpracę. :-)

Posted
4 godziny temu, hop! napisał:

Dziękuję za miłą współpracę. :-)

Ja również dziękuję :)  Miło było i mam nadzieję na jeszcze :)

Posted
6 godzin temu, yucca napisał:

6 godzin temu, b-b napisał:

Znalezione obrazy dla zapytania serce kwiaty gify dziÄkujÄ!!!

A to się Ela ucieszy :D

Ela ogromnie się ucieszyła, bo to pierwsza stała deklaracja dla tej małej suni. Okazało się dzisiaj, że jest bardzo chora i w zasadzie nie wiadomo co jej jest :(  Wiadomo tylko co jej dolega, ale nie wiadomo z jakiego powodu

Yucca bardzo serdecznie dziękuję.

950143882_dziekujserdecznie.png.3c2fed908990d65ae2f2a6f076c5da84.png

Posted

Myślę,że mogę już napisać ,że Mikusia ma dom :)

Została Sarą. Mieszka z 3 dorosłymi osobami i nastolatką, żółwiem i królikiem. Została psiakiem pana. Z nim śpi, z nim też przeważnie chodzi na spacery. Pan mówi ,że najlepiej czuje się kiedy wszyscy są w domu. Mam obiecane zdjęcia i info co jakiś czas. Zostawiam Rodzinę w spokoju aby mogła spokojnie szykować się do świąt. Oczywiście uczuliłam Pana o strachu przed wystrzałami. Pan zna ten temat bo 3 poprzednie psiaki też się wystrzałów bały i Pan wie co robić. Po NR mała jest umówiona w ZG u rodzinnego weta. Tam Państwo ze wszystkimi swoimi psiakami chodzili na kontrole i leczyli w razie potrzeby.

• Like 4
  • Upvote 2
Posted

Chciałam bardzo podziękować wszystkim osobom, które przyczyniły się do tego ,że Mikusia/Sara ma teraz swój domek.

Fundacji ZEA Toli za całą pomoc dla Mikusi. Za datki jednorazowe, za wpłaty stałe. Za pomooc w ogłoszeniach no i oczywiście za trzymanie kciuków i przesyłanie ciepłych myśli :) Za opiekę tą codzienną nad Mikusią. Hani, u której Mika najpierw wylądowała i tam okazało się jakim dzikuskiem. Jestem bardzo wdzięczna Julicie za to, że potrafiła nauczyć sunię tego co teraz umie, nauczyła ją pokonywać jej lęki. Kochanej Eli, która prowadziła rachunki Miki : ) Podziękowania należą się też wszystkim zaglądającym, zostawiajacym cieple słowa przez ten długi czas :)

Wszystkim Wam ogromnie DZIĘKUJĘ! :*

51264900d3c4f.jpg.188f54f959ef34f8947bf76a61fd43df.jpg

• Like 5
Posted
13 godzin temu, b-b napisał:

Chciałam bardzo podziękować wszystkim osobom, które przyczyniły się do tego ,że Mikusia/Sara ma teraz swój domek.

Fundacji ZEA Toli za całą pomoc dla Mikusi. Za datki jednorazowe, za wpłaty stałe. Za pomooc w ogłoszeniach no i oczywiście za trzymanie kciuków i przesyłanie ciepłych myśli :) Za opiekę tą codzienną nad Mikusią. Hani, u której Mika najpierw wylądowała i tam okazało się jakim dzikuskiem. Jestem bardzo wdzięczna Julicie za to, że potrafiła nauczyć sunię tego co teraz umie, nauczyła ją pokonywać jej lęki. Kochanej Eli, która prowadziła rachunki Miki : ) Podziękowania należą się też wszystkim zaglądającym, zostawiajacym cieple słowa przez ten długi czas :)

Wszystkim Wam ogromnie DZIĘKUJĘ! :*

51264900d3c4f.jpg.188f54f959ef34f8947bf76a61fd43df.jpg

Ja również dziękuję wszystkim zaangażowanym w ratowanie suni, a potem w szukanie jej domu!

B- b 

Tobie należą się ogromne  podziękowania,

bo to Ty podjęłaś decyzję o zabraniu suczki,

i to od Ciebie zaczęło się jej drugie, lepsze życie:)

Posted

Kochani pieniążki 390.50zł, które zostały po Mikusi przejdą na Zulkę, która jest pod elik -Eli i moją opieką. 

Mała ma na koncie 22zł  i do tego choruje.

• Like 1
Posted

W związku ze zbliżającymi się Świętami Bożego narodzenia, zostawiam najserdeczniejsze życzenia Zdrowia, Szczęścia, dużo pieniędzy oraz jak najwięcej czasu spędzonego w gronie najbliższych!!!serce.gif

gif-animate-natale-gratis-2.gif

Posted

Kochani!

Bardzo dziękuję WSZYSTKIM za życzenia.

Mam nadzieję, że święta upłynęły wszystkim w miłej ,rodzinnej atmosferze.

Tak mało czasu mamy na  codzień dla siebie…niestety.

1355.gif

Posted

Długo nie zaglądałam na wątek. A teraz przeczytałam z zapartym tchem i wczuwałam się w Wasze emocje towarzyszące adopcji Mikusi.

Bardzo się cieszę ,że "dziczka" jest już w DS.  Tym bardziej ,ze adopcja należy do trudniejszych.

• Like 1
Posted

Dostałam zdjęcia od Pana Sławka.

Niestety nie są najlepszej jakości i muszę je pozmniejszać i większość rozjaśnić wiec wklejam dzisiaj tylko dwa a resztę jutro jak wrócę z pracy.

Niestety znowu weekend mam pracujący.

20181211_201920_resized.jpg.73be1c458ea6c8e2b544fcd710cd6049.jpg20181224_123805_resized.thumb.jpg.21fc937042f68d46c477e16a8a8758ac.jpg

• Like 2