Jump to content
Dogomania

* Bobiś odszedł w swoim kochającym domku [*]Mika -Sara już w swoim DS ! :D Mika nadal czeka na swój wyrozumiały domek. Bobiś już go ma! Wycofane psiaki - Mika i Bobi - kolejne zamojskie biedy liczą na cud.

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, elik napisał:

Biedne te delikatne psiaczki :( ZWe wszystkime maja pod górkę :(

Tak Elu,bardzo biedne ale i dla nich są gdzieś te dobre i odpowiednie domki.Przynajmniej taką mam nadzieję,w to wierzę i z całego serca im tego życzę e114281d-4eb7-4b21-9e39-d50ea6c4681b.gif

Posted
5 minut temu, Bogusik napisał:

Tak Elu,bardzo biedne ale i dla nich są gdzieś te dobre i odpowiednie domki.Przynajmniej taką mam nadzieję,w to wierzę i z całego serca im tego życzę e114281d-4eb7-4b21-9e39-d50ea6c4681b.gif

Boguniu, też chciałabym dla wszystkich psiaczków, a najbardziej właśnie dla tych mocno skrzywdzonych przez ludzi, żeby znalazły się dla nich najwspanialsze domki :)

Posted
9 godzin temu, Bogusik napisał:

Podobnie jak ja, Bogusiu!  my tylko pośredniczymy ,żeby mogły się spotkać w tym pogmatwanym świecie :)

9 godzin temu, elik napisał:

Boguniu, też chciałabym dla wszystkich psiaczków, a najbardziej właśnie dla tych mocno skrzywdzonych przez ludzi, żeby znalazły się dla nich najwspanialsze domki :)

Elu, dobrze ,że są tacy właśnie ludzie jak Ty ,świat jest piękniejszy :)

... gdzie te moje lajki? dobani z tymi ograniczeniami!dobani.gif

Posted

Dziękuję Dziewczyny,że pamiętacie o Mikuni .

Niestety ona potrzebuje szczególnego domku, który będzie ją  akceptował  z jej zahamowaniami. 

Niestety jak do tej pory z telefonów nic dla Mikusi nie wynika.

Albo nie doczytano ogłoszenia albo za daleko.

Ciągle mała czeka na SWOICH ludziów.

Posted

Przydałby się DS, bo Mika zapuszcza korzenie u nas i zmiana będzie bolesna. W przypadku Miki psie towarzystwo bardzo wskazane. Szkoda, że nie potrafimy wyczarować domu dla Mikusi. Niestety, musimy czekać...

ym1.JPG

ym2.JPG

ym3.JPG

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Ja też dodałam jeszcze to zdjęcie z "maślanymi" oczkami i zmieniłam województwo na lubuskie. "Poznań" ani drgnął.

Miałam bardzo miły mail od pana w spr. Miki. Pan żałował, ze nie moze jej adoptować, choć mu sie bardzo podoba, ale pisze, ze źle by sie czuła w domu, gdzie ciągle jest głośno i że życzy jej bardziej spokojnej rodziny i szybkiej przeprowadzki.

Posted
2 godziny temu, Anula napisał:

Cudna jest,a to zdjęcie super.Podmienić w ogłoszeniach.

ym3.JPG

Nic tylko tulić i całować.

Popłakałam się. 

Cudna z niej sunia!!

Kochane Dziewczyny.

Możliwe, że odezwał się do mnie przyszły domek Miki.

Szukam kogoś bardzo dobrego do przeprowadzenia PA koło Zielonej Góry - Przylep.

Trzymajcie kciuki!

Chociaż nie chcę się nakręcać i robić sobie nadziei to domek brzmi dla mnie  b.dobrze.

• Like 5
Posted
14 godzin temu, elik napisał:

Na konto Mikuni wpłynęła kwota 50,00 zł od  elik  -  deklaracja na XI.

Dziękujemy Cioci Elik :*:D

1892333484_bkit-nieba-delikatne-niebieskie-kwiaty-piknie-dzikuj-podzikowanie-niebieskie-litery-podwietlany-przezroczysty-materia-czary-mary.jpg.ac7be7103d9770439576e62514b1da08.jpg

Posted
6 godzin temu, b-b napisał:

Chociaż nie chcę się nakręcać i robić sobie nadziei to domek brzmi dla mnie  b.dobrze.

Boguniu, oby to był ten domek :)

• Like 1
Posted

Z mojego bazarku dla Mikusi 

uzbierało się 83zł.

Wpłaciłam dzisiaj na konto Mikuni wiec po niedzieli Ela potwierdzi wpłatę :)

Posted

Dzisiaj zaszczepiłam Mikusię przeciwko wściekliźnie (ostatnie szczepienie było w listopadzie 2017). 30 zł za szczepienie doliczę na fakturze. Poniżej paragon zbiorowy.

WŚCIEKLIZNA MIKA KOFI.jpeg

Posted
17 godzin temu, hop! napisał:

Dzisiaj zaszczepiłam Mikusię przeciwko wściekliźnie (ostatnie szczepienie było w listopadzie 2017). 30 zł za szczepienie doliczę na fakturze. Poniżej paragon zbiorowy.

WŚCIEKLIZNA MIKA KOFI.jpeg

Dziękujemy Julito :)

boze-cytaty-wyznania-2-dziekuje-za-wszystko.jpg.f0fb26bfcecbb3a78c3dd7b772d4231a.jpg

A wirusówki dziewczyna ma?

Posted
3 minuty temu, b-b napisał:

Hania przysłała mi SMS-sa.

Wizyta PA w środę.

Promyczek nadziei zabłysnął dla Mikuni. Oby to był ten domek :)  Jak tu będzie wytrzymać do środy ?