Bogusik Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 6 minut temu, elik napisał: Biedne te delikatne psiaczki :( ZWe wszystkime maja pod górkę :( Tak Elu,bardzo biedne ale i dla nich są gdzieś te dobre i odpowiednie domki.Przynajmniej taką mam nadzieję,w to wierzę i z całego serca im tego życzę Quote
elik Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 5 minut temu, Bogusik napisał: Tak Elu,bardzo biedne ale i dla nich są gdzieś te dobre i odpowiednie domki.Przynajmniej taką mam nadzieję,w to wierzę i z całego serca im tego życzę Boguniu, też chciałabym dla wszystkich psiaczków, a najbardziej właśnie dla tych mocno skrzywdzonych przez ludzi, żeby znalazły się dla nich najwspanialsze domki :) Quote
anica Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 9 godzin temu, Bogusik napisał: Tak Elu,bardzo biedne ale i dla nich są gdzieś te dobre i odpowiednie domki.Przynajmniej taką mam nadzieję,w to wierzę i z całego serca im tego życzę Podobnie jak ja, Bogusiu! my tylko pośredniczymy ,żeby mogły się spotkać w tym pogmatwanym świecie :) 9 godzin temu, elik napisał: Boguniu, też chciałabym dla wszystkich psiaczków, a najbardziej właśnie dla tych mocno skrzywdzonych przez ludzi, żeby znalazły się dla nich najwspanialsze domki :) Elu, dobrze ,że są tacy właśnie ludzie jak Ty ,świat jest piękniejszy :) ... gdzie te moje lajki? dobani z tymi ograniczeniami! Quote
b-b Posted November 22, 2018 Author Posted November 22, 2018 Dziękuję Dziewczyny,że pamiętacie o Mikuni . Niestety ona potrzebuje szczególnego domku, który będzie ją akceptował z jej zahamowaniami. Niestety jak do tej pory z telefonów nic dla Mikusi nie wynika. Albo nie doczytano ogłoszenia albo za daleko. Ciągle mała czeka na SWOICH ludziów. Quote
elik Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Na konto Mikuni wpłynęła kwota 50,00 zł od elik - deklaracja na XI. Quote
hop! Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Przydałby się DS, bo Mika zapuszcza korzenie u nas i zmiana będzie bolesna. W przypadku Miki psie towarzystwo bardzo wskazane. Szkoda, że nie potrafimy wyczarować domu dla Mikusi. Niestety, musimy czekać... 1 1 Quote
Gabi79 Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Cudna jest!!! Mikunia tak jak "moja" Tigra potrzebuje kogoś wyjątkowego, z wielkim sercem. Quote
Anula Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Cudna jest,a to zdjęcie super.Podmienić w ogłoszeniach. Quote
Alaskan malamutte Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 4 minuty temu, Anula napisał: Cudna jest,a to zdjęcie super.Podmienić w ogłoszeniach. Już to zrobiłam.... https://www.olx.pl/oferta/czekam-tesknie-zabierz-mnie-do-domku-prosze-CID103-IDtou8T.html Quote
Havanka Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Ja też dodałam jeszcze to zdjęcie z "maślanymi" oczkami i zmieniłam województwo na lubuskie. "Poznań" ani drgnął. Miałam bardzo miły mail od pana w spr. Miki. Pan żałował, ze nie moze jej adoptować, choć mu sie bardzo podoba, ale pisze, ze źle by sie czuła w domu, gdzie ciągle jest głośno i że życzy jej bardziej spokojnej rodziny i szybkiej przeprowadzki. Quote
b-b Posted November 23, 2018 Author Posted November 23, 2018 2 godziny temu, Anula napisał: Cudna jest,a to zdjęcie super.Podmienić w ogłoszeniach. Nic tylko tulić i całować. Popłakałam się. Cudna z niej sunia!! Kochane Dziewczyny. Możliwe, że odezwał się do mnie przyszły domek Miki. Szukam kogoś bardzo dobrego do przeprowadzenia PA koło Zielonej Góry - Przylep. Trzymajcie kciuki! Chociaż nie chcę się nakręcać i robić sobie nadziei to domek brzmi dla mnie b.dobrze. 5 Quote
Havanka Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 No to wstrzymuję oddech i zaciskam kciuki ! 1 Quote
b-b Posted November 23, 2018 Author Posted November 23, 2018 14 godzin temu, elik napisał: Na konto Mikuni wpłynęła kwota 50,00 zł od elik - deklaracja na XI. Dziękujemy Cioci Elik :*:D Quote
elik Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: Dziękujemy Cioci Elik :*:D Łaaaaałłł jakie piękne podziękowanie Quote
elik Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 6 godzin temu, b-b napisał: Chociaż nie chcę się nakręcać i robić sobie nadziei to domek brzmi dla mnie b.dobrze. Boguniu, oby to był ten domek :) 1 Quote
hop! Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Trzymam kciuki bardzo mocno! Dobrze przeprowadzona wizyta jest bardzo ważna. 1 Quote
b-b Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 Zadzwoniłam do Hani:) Będzie się kontaktować z Panem. Zobaczymy co nam Hania powie po wizycie. Quote
elik Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: Zobaczymy co nam Hania powie po wizycie. To czekamy :) Quote
b-b Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 Z mojego bazarku dla Mikusi uzbierało się 83zł. Wpłaciłam dzisiaj na konto Mikuni wiec po niedzieli Ela potwierdzi wpłatę :) Quote
hop! Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Dzisiaj zaszczepiłam Mikusię przeciwko wściekliźnie (ostatnie szczepienie było w listopadzie 2017). 30 zł za szczepienie doliczę na fakturze. Poniżej paragon zbiorowy. Quote
b-b Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 17 godzin temu, hop! napisał: Dzisiaj zaszczepiłam Mikusię przeciwko wściekliźnie (ostatnie szczepienie było w listopadzie 2017). 30 zł za szczepienie doliczę na fakturze. Poniżej paragon zbiorowy. Dziękujemy Julito :) A wirusówki dziewczyna ma? Quote
b-b Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 Hania przysłała mi SMS-sa. Wizyta PA w środę. 2 Quote
elik Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 3 minuty temu, b-b napisał: Hania przysłała mi SMS-sa. Wizyta PA w środę. Promyczek nadziei zabłysnął dla Mikuni. Oby to był ten domek :) Jak tu będzie wytrzymać do środy ? Quote
hop! Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Dnia 24.11.2018 o 18:57, b-b napisał: A wirusówki dziewczyna ma? Była zaszczepiona 15 stycznia 2018 w czasie pobytu w hotelu "Szafirka". Quote
Recommended Posts