b-b Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Pora wstawać! Dzień dobry. 1 godzinę temu, Olena84 napisał: ale cudne! 1 godzinę temu, elik napisał: I tu się spotykamy :) Ale miło :) Dzień dobry 1 godzinę temu, elik napisał: Witam Kochani! Zanim obleciałam moje dogo to już się czas do szykowania do pracy zrobił:( Miłego dnia wszystkim :) Quote
Anula Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 I ja też życzę miłego dnia.Jutro sądny dzień dla psiaczków SPA,ciekawe jak to zniosą. Quote
b-b Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 2 minuty temu, Anula napisał: I ja też życzę miłego dnia.Jutro sądny dzień dla psiaczków SPA,ciekawe jak to zniosą. Z dziewczynami straszakami może być ciężko. Ale po myciu pewnie się też i lepiej poczują. Quote
Tyśka) Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Animonda ma sporo podrobów (przy czym ta dla szczeniąt ma mniejszy % mięsa, czyli i podrobów), dlatego nie powinno się ją traktować jako główny posiłek, bo nadmiar podrobów w psiej diecie (kociej też) jest szkodliwy. Przydałoby się na dobrą sprawę mieszać (/naprzemiennei podawać) Animondę z inną mokrą karmą, ale żadna cenowo tak samo nie wychodzi. Mój Animomndę tylko okazjonalnie dostaje, a tak to inne mokre (gotowanym niestety pluje), no ale jako mój pies mogę sobie na to pozwolić. W przypadku bezdomniaków, na pewno Animonda jest lepszym wyborem niż Rocco, Pedigree itp. ;) Quote
Gusiaczek Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: W przypadku bezdomniaków, na pewno Animonda jest lepszym wyborem niż Rocco, Pedigree itp. ;) O!?! Pedigri - wiadomo, że nie, ale Rocco? Ovo wcina od lat, ale ona ma kłopoty z układem trawiennym i inne = sensacje ;) Quote
elik Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Moje psiaki animonda w ząbki kłuje. Nie chcą jej jeść. Quote
b-b Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 11 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Animonda ma sporo podrobów (przy czym ta dla szczeniąt ma mniejszy % mięsa, czyli i podrobów), dlatego nie powinno się ją traktować jako główny posiłek, bo nadmiar podrobów w psiej diecie (kociej też) jest szkodliwy. Przydałoby się na dobrą sprawę mieszać (/naprzemiennei podawać) Animondę z inną mokrą karmą, ale żadna cenowo tak samo nie wychodzi. Mój Animomndę tylko okazjonalnie dostaje, a tak to inne mokre (gotowanym niestety pluje), no ale jako mój pies mogę sobie na to pozwolić. W przypadku bezdomniaków, na pewno Animonda jest lepszym wyborem niż Rocco, Pedigree itp. ;) U Hani dostają miszaną razem z suchą :) 8 godzin temu, Gusiaczek napisał: O!?! Pedigri - wiadomo, że nie, ale Rocco? Ovo wcina od lat, ale ona ma kłopoty z układem trawiennym i inne = sensacje ;) No dlaczemu Roccco nie Tysiu? 3 godziny temu, elik napisał: Moje psiaki animonda w ząbki kłuje. Nie chcą jej jeść. Moje wszystko wcinały. Dwa, które już odeszły przyszły do nas i zostały :) One jadły wszystko. Nie wybrzydzały. Dostały pewnie za młodu od życia. Młoda nauczyła się przy nich nie wybrzydzać i też wcina co jej daje. Quote
elik Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 GLS zgłosiło opóźnienie terminu dostarczenia paczki. Dzień dobry, z przykrością informujemy, że paczka o numerze 16125891844 (Nr referencyjny: 101979353) nadana przez zooplus AG c/o Dirks Consumer Logistics nie dotarła do filii doręczającej. W związku z tym doręczenie w uprzednio wskazanym terminie nie jest możliwe.Kolejna przewidywana data dostawy to: 12.01.2018. Przepraszamy za opóźnienie i liczymy na wyrozumiałość. Przewidywane godziny doręczenia pod podanym adresem: xxxxx xxxx Hotel dla Zwierzt Szafirka 755 121 832 Do momentu dotarcia paczki do filii doręczającej cały czas istnieje możliwość skorzystania z bezpłatnej opcji zmiany dostawy, klikając na jeden z poniższych linków:Zmieniam za pomoca przegladarki wwwZmieniam za pomoca zainstalowanej aplikacji GLS (Android) Jeśli wcześniej złożono dyspozycję zmiany, nie ma potrzeby ponownego jej dokonywania. Pozdrawiamy Zespół GLS Czy do 12.01. będzie jeszcze animonda z poprzedniej dostawy ? Quote
b-b Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 10 minut temu, elik napisał: Czy do 12.01. będzie jeszcze animonda z poprzedniej dostawy ? Elu...nie bardzo rozumiem o co chodzi? Czy jest jeszcze animonda kupiona dla Teosia? Hania mówiła, że ma jeszcze. Teraz już ma jej porcje zmniejszone bo ładnie przybrał a nie ma być z niego kluseczka tylko zgrabny chłopak :) Quote
elik Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 2 minuty temu, b-b napisał: Elu...nie bardzo rozumiem o co chodzi? Czy jest jeszcze animonda kupiona dla Teosia? Hania mówiła, że ma jeszcze. Teraz już ma jej porcje zmniejszone bo ładnie przybrał a nie ma być z niego kluseczka tylko zgrabny chłopak :) Tak Boguniu :) Pytałam czy jest jeszcze ta kupiona dla Teosia, bo dla Mikuni i Bobiego miała być dzisiaj, ale GLS poinformował, że nie będzie. Kolejny termin dostawy to 12.01. Quote
b-b Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 9 minut temu, elik napisał: Tak Boguniu :) Pytałam czy jest jeszcze ta kupiona dla Teosia, bo dla Mikuni i Bobiego miała być dzisiaj, ale GLS poinformował, że nie będzie. Kolejny termin dostawy to 12.01. Będą miały co wcinać maluchy :) Quote
elik Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 1 minutę temu, b-b napisał: Będą miały co wcinać maluchy :) Szkoda tylko, że o 2 dni później niż miały wcinać :) W poprzedniej informacji GL zawiadomił, że dostawa bezie dzisiaj. Quote
b-b Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 7 minut temu, elik napisał: Szkoda tylko, że o 2 dni później niż miały wcinać :) W poprzedniej informacji GL zawiadomił, że dostawa bezie dzisiaj. Ciekawe dlaczego tak wyszło. No ale pewnie się tego nie dowiemy ;) Quote
elik Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 13 minut temu, b-b napisał: Ciekawe dlaczego tak wyszło. No ale pewnie się tego nie dowiemy ;) Piszą, że zooplus nie dostarczył im paczki :( " paczka o numerze 16125891844 (Nr referencyjny: 101979353) nadana przez zooplus AG c/o Dirks Consumer Logistics nie dotarła do filii doręczającej. " Ale tak to jest napisane, że nie wiadomo czy paczka nie dotarła do GLS w ogóle, czy może po dostarczeniu przez zooplus nie dotarła z jednego punktu GLS do drugiego punktu GLS. Quote
b-b Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 23 minuty temu, elik napisał: Piszą, że zooplus nie dostarczył im paczki :( " paczka o numerze 16125891844 (Nr referencyjny: 101979353) nadana przez zooplus AG c/o Dirks Consumer Logistics nie dotarła do filii doręczającej. " Ale tak to jest napisane, że nie wiadomo czy paczka nie dotarła do GLS w ogóle, czy może po dostarczeniu przez zooplus nie dotarła z jednego punktu GLS do drugiego punktu GLS. Poprzednio napisali,że dostawa już dzisiaj a teraz,że nie mają co dostarczyć? Chyba już jest za późno bo nic nie rozumiem :/ Quote
Olena84 Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 9 godzin temu, elik napisał: Piszą, że zooplus nie dostarczył im paczki :( " paczka o numerze 16125891844 (Nr referencyjny: 101979353) nadana przez zooplus AG c/o Dirks Consumer Logistics nie dotarła do filii doręczającej. " Ale tak to jest napisane, że nie wiadomo czy paczka nie dotarła do GLS w ogóle, czy może po dostarczeniu przez zooplus nie dotarła z jednego punktu GLS do drugiego punktu GLS. pozwoliłam sobie sprawdzić. Ona jedzie przez Niemcy? Quote
b-b Posted January 11, 2018 Author Posted January 11, 2018 43 minuty temu, Olena84 napisał: pozwoliłam sobie sprawdzić. Ona jedzie przez Niemcy? To chyba wszystko z Niemiec do Polski jest wysyłane. Quote
Olena84 Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: To chyba wszystko z Niemiec do Polski jest wysyłane. kurcze ja zamawiałam w niedziele wieczorem, zapłaciłam i wczoraj w południe karma była tam gdzie Grześ jest a nie jest to miasto. Quote
AlfaLS Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Zooplus ma swoje magazyny w Polsce, gdzieś koło Wrocławia chyba - jak zamówione rzeczy są w tych magazynach to przesyłka jest bardzo szybka. Jak niestety trzeba ściągać z Niemiec to dostawa jest trochę później... Quote
Gusiaczek Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Zaglądam z pozdrowieniami :) Co do dostaw - bardzo się skiepściło :( z tego, co słyszałam firmy kurierskie zaczęły się stawiać, są niepunktualne itp. zooplus też stracił fason :( Quote
Tyśka) Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Dnia 10.01.2018 o 13:59, Gusiaczek napisał: O!?! Pedigri - wiadomo, że nie, ale Rocco? Ovo wcina od lat, ale ona ma kłopoty z układem trawiennym i inne = sensacje ;) 22 godziny temu, b-b napisał: U Hani dostają miszaną razem z suchą :) No dlaczemu Roccco nie Tysiu? Wystarczy spojrzeć na skład. Brzmi ładnie, ale tylko na pierwszy rzut oka. Pod pojęciem "mięso i zwierzęce produkty uboczne" nie kryje się nic, co mogłoby faktycznie być czymś dobrym. Karma dobra to taka, która ma wyszczególnione mięso, a nie tak ogólnikowo. Bardzo polecam poczytać: http://www.barfnyswiat.org/viewtopic.php?t=243http://barbety.pl/wybor-karmy/http://www.barfnyswiat.org/viewtopic.php?t=2753 Dnia 10.01.2018 o 19:00, elik napisał: Moje psiaki animonda w ząbki kłuje. Nie chcą jej jeść. Mój od czasu do czasu je, więc wtedy smakuje. Za to kocur nie znosi. ;) Quote
szafirka Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Animonda doszła dzisiaj. Dzisiaj w spa był tylko Bobik. Ja zobaczyliśmy w jakim stresie była Dunia, to postanowiliśmy nie wysyłać Miki, wykąpiemy ją sami za kilka dni. Bobi próbował gryźć podczas kąpieli i potem przy suszeniu, ale teraz jest śliczny, odmłodniał. Na sobotę umówiona jest wizyta u weta dla całej piątki. 1 Quote
Tyśka) Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Wolałam go w kudłatej wersji, ale rozumiem, że nie dało się uratować kudełków? :( Quote
Poker Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Ja też wolałam w kudłatej wersji. Nie wiem czy on był tak zakołtuniony czy pani fryzjerka woli strzyc na krótko. Na pewno do ogłoszeń trzeba wkleić obie wersje. Quote
Recommended Posts