Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja niedawno o włos ominęłam podobną sytuację-czyli utrzymanie psa w hoteliku na który tak naprawde mnie nie stać , [sunia została w ostatniej chwili adoptowana]
prosimy o 15 zł -czyli 1 dzień w hoteliku, pomózcie!!!

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Tina-babo jedna zasiedziałaś się...
Ona jest spora i młoda może by tak papierowe oferty do firm ochroniarskich czy na posterunki..
Mogłabym tu wkleić z wyszukiwarki adresy..
Takie akcje są praktykowane na zachodzie i to wychodzi a u nas jakoś nie..Za to Małoszyce są ..
Elżbieta

Guest Elżbieta481
Posted

Gonia-zastanów się nad moją propozycją,,papierkową,,.Może warto ją proponować do np.firm ochroniarskich?
Tina-babo jedna co z Tobą będzie???????
zmartwiona Elżbieta

Posted

[quote name='mimiś']podbijam, moze jakaś zrzuta na hotel? kazdy juz ma tyle zobowiązań, ale nie można zostawić supergogi samej ! moze opłacimy po jednym dniu[15 zł]? co, dziewczynki? -[ ja poprosze nr konta na te 15zeta]
biedna roześmiana sucz,nie wie jakie chmury sie nad nia zbierają...

Jestem za, poproszę o numer konta, po 1 kwietnia wpłacę pieniążki 30 zł, to deklaracja stała. Goga pomagała utrzymać w hoteliku mielecką Emi, czas się odwdzięczyć!

Posted

Matrioszka, to zalezy od Twojej syt .finansowej-na razie zbieramy na kwiecień,TERAZ sytuacja jest podbramkowa i każda wpłata[nawet jednorazowa]jest bardzo potrzebna,bo schronisko to...-sama wiesz

Guest Elżbieta481
Posted

Tinka-kurka rurka co z Tobą będzie???
E/W

Posted

Goga ja mam rzeczy na bazarek wygrzebałam ale nie będzie mnie od piątku przez tydzień i nie mam jak wystawić i pilnować tego, może by jakoś Tobie przekazać? Jak nie da rade to po świętach się wystawi.

Posted

Waldi - Tinka nie nadaje się do firm ochroniarskich. Ona jest bardziej średnia niż wielka, o delikatnej budowie. Taka radosna dziewczynka, do zabaw piłką gonitwy i spaceru.
Praca w ochronie niestety nie dla niej.

Kasiu - ja nie mam jak odebrać tych rzeczy teraz - jutro przywożę mamę na Świeta a jeszc ze do konca pracuję.
To może po Świętach się wystawi. Dzięki.

Dziewczyny - wielkie, ogromne dzięki.
Agusiazet - nie mów o odwdzięczaniu - to nie tak. Naprawdę nie - ja jak mam i mogę, to też pomogę. Po prostu teraz sytuacja mnie przerosła.

Jestem Wam naprawdę bardzo, bardzo wdzięczna. Bez Was - szkoda myśleć.

Posted

[quote name='mimiś']Matrioszka, to zalezy od Twojej syt .finansowej-na razie zbieramy na kwiecień,TERAZ sytuacja jest podbramkowa i każda wpłata[nawet jednorazowa]jest bardzo potrzebna,bo schronisko to...-sama wiesz
Wiem, wiem, ale ja zapytałam dla jasności.Fajnie byłoby zebrać deklaracje stałe.

Guest Elżbieta481
Posted

Będzie wpłata tylko w ok.10-tego-spoko.
E/W

Guest Elżbieta481
Posted

Miłych Świąt Małgoniu!!!
Wszystkiego dobrego na Święta Tina i może zając przyeniesie dom?Nigdy nic nie wiadomo-trzeba mieć nadzieję...Mimo wszystko i wbrew wszystkiemu.
Elżbieta

Posted

Elu, Waldku - i rzecz jasna wszystkim członkom Związku...Tinka życzy spokojnych i pogodnych Świąt w miłej atmosferze.
Ja także się dołączam i nieśmiało marzę...o domku dla Tinki!!!

Posted

eh, tak niewielu zapisało sie do naszego ekskluzywnego związku...moze po świetach wiecej osób tu wejdzie...
ja tez życzę Tince domu , a nam wszystkim spokojnych Świąt