mimiś Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ja niedawno o włos ominęłam podobną sytuację-czyli utrzymanie psa w hoteliku na który tak naprawde mnie nie stać , [sunia została w ostatniej chwili adoptowana] prosimy o 15 zł -czyli 1 dzień w hoteliku, pomózcie!!! Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Tina-babo jedna zasiedziałaś się... Ona jest spora i młoda może by tak papierowe oferty do firm ochroniarskich czy na posterunki.. Mogłabym tu wkleić z wyszukiwarki adresy.. Takie akcje są praktykowane na zachodzie i to wychodzi a u nas jakoś nie..Za to Małoszyce są .. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Gonia-zastanów się nad moją propozycją,,papierkową,,.Może warto ją proponować do np.firm ochroniarskich? Tina-babo jedna co z Tobą będzie??????? zmartwiona Elżbieta Quote
agusiazet Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='mimiś']podbijam, moze jakaś zrzuta na hotel? kazdy juz ma tyle zobowiązań, ale nie można zostawić supergogi samej ! moze opłacimy po jednym dniu[15 zł]? co, dziewczynki? -[ ja poprosze nr konta na te 15zeta] biedna roześmiana sucz,nie wie jakie chmury sie nad nia zbierają... Jestem za, poproszę o numer konta, po 1 kwietnia wpłacę pieniążki 30 zł, to deklaracja stała. Goga pomagała utrzymać w hoteliku mielecką Emi, czas się odwdzięczyć! Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Konto w pierwszym poście jest. I tam też są bazarki, to też jakieś wsparcie. Nie damy zginąć psicy, mowy nie ma. Quote
mimiś Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Matrioszka, to zalezy od Twojej syt .finansowej-na razie zbieramy na kwiecień,TERAZ sytuacja jest podbramkowa i każda wpłata[nawet jednorazowa]jest bardzo potrzebna,bo schronisko to...-sama wiesz Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Tinka-kurka rurka co z Tobą będzie??? E/W Quote
snuszak Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Goga ja mam rzeczy na bazarek wygrzebałam ale nie będzie mnie od piątku przez tydzień i nie mam jak wystawić i pilnować tego, może by jakoś Tobie przekazać? Jak nie da rade to po świętach się wystawi. Quote
supergoga Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Waldi - Tinka nie nadaje się do firm ochroniarskich. Ona jest bardziej średnia niż wielka, o delikatnej budowie. Taka radosna dziewczynka, do zabaw piłką gonitwy i spaceru. Praca w ochronie niestety nie dla niej. Kasiu - ja nie mam jak odebrać tych rzeczy teraz - jutro przywożę mamę na Świeta a jeszc ze do konca pracuję. To może po Świętach się wystawi. Dzięki. Dziewczyny - wielkie, ogromne dzięki. Agusiazet - nie mów o odwdzięczaniu - to nie tak. Naprawdę nie - ja jak mam i mogę, to też pomogę. Po prostu teraz sytuacja mnie przerosła. Jestem Wam naprawdę bardzo, bardzo wdzięczna. Bez Was - szkoda myśleć. Quote
matrioszka2 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='mimiś']Matrioszka, to zalezy od Twojej syt .finansowej-na razie zbieramy na kwiecień,TERAZ sytuacja jest podbramkowa i każda wpłata[nawet jednorazowa]jest bardzo potrzebna,bo schronisko to...-sama wiesz Wiem, wiem, ale ja zapytałam dla jasności.Fajnie byłoby zebrać deklaracje stałe. Quote
mimiś Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 a ja ponawiam prośbę o opłacenie Tince chociaż 1 dnia w hoteliku[15zł] Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Będzie wpłata tylko w ok.10-tego-spoko. E/W Quote
mimiś Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 super!! kto dołączy do spontanicznie założonego Związku Opłacaczy Hoteliku Tinie [w skrócie :ZOHT]? Quote
supergoga Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Dzięki za nowy Związek - musze opowiedzieć o nim Tinie. Ma swój własny związek a to nie byle co. Dzięki!!!!!!!! Quote
PaulinaT Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ja wstawiam bannerek do podpisu i zaciskam kciuki. Nie mam jak pomóc bardziej... :( Tinka jest cudna nie rozumiem dlaczego nie znajduje domu :shake: Quote
mimiś Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 no, zapisujcie sie do ZOHT-u, bo ilość miejsc ograniczona!![wpisowe 15zł] Quote
mimiś Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Tina potrzebuje naszej pomocy!! tylko 15zł, wpłać dobry ludziku Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Miłych Świąt Małgoniu!!! Wszystkiego dobrego na Święta Tina i może zając przyeniesie dom?Nigdy nic nie wiadomo-trzeba mieć nadzieję...Mimo wszystko i wbrew wszystkiemu. Elżbieta Quote
supergoga Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Elu, Waldku - i rzecz jasna wszystkim członkom Związku...Tinka życzy spokojnych i pogodnych Świąt w miłej atmosferze. Ja także się dołączam i nieśmiało marzę...o domku dla Tinki!!! Quote
mimiś Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 eh, tak niewielu zapisało sie do naszego ekskluzywnego związku...moze po świetach wiecej osób tu wejdzie... ja tez życzę Tince domu , a nam wszystkim spokojnych Świąt Quote
Recommended Posts