Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Pewnie,że pomogłaś-bo porządny z Ciebie ludż!!!!
E/W

Posted

Agusiazet - wielkie dzięki. Normalnie zgłupiałam, bo zaczęłam myślec, jaki to bazarek jest - i nie znalazłam. Póxniej mnie olsniło, że to dla Tinki, żeby była bezpieczna.

Elu - zieki, że jesteście z Tinką.

Guest Elżbieta481
Posted

Przecież wiesz Gonia,że będziemy z Tiną i z Tobą bo jesteś naszym wielkim Przyjacielem..
Dzięki Tobie był z nami biedny Mel-a wiesz,że 23 będą dwa lata jak odszedł???
E/W

Posted

Również śledzę wątek Tinki, tyle, że nic się nie odzywam. Przypuszczam, że niebawem pojawi się kolejny bazarek dla Tiny (jak będziesz miała Gosiu jeszcze jakieś pytania to śmiało pisz). Niewiele, ale przynajmniej w ten sposób mogę pomóc...

Posted

W hotelu staram się płacić na bieżąco - wzięłam pożyczki z pracy - tak jak pisałam - na auto bo się moje rozleciało. I poszły na Tinki hotel. Cudowna jest Tinka - nie rozumiem, dlaczego nie ma domu.

Posted

Bo ja nie pytam się tak z czystej ciekawości, tylko dostałam zwrot podatku i mogłabym jednorazowo Tinkę wesprzeć kwotą 100 zł, nawet, żeby mieć na jakieś szczepienia czy cuś.... przyda się?:)

Posted

Oj, bardzo - ogromnie. Sunia była właśnie niedawno sterylizowana, a teraz czeka w tym hotelu. To pewnie niebawem kolejne szczepienia będą. Ja też czekam na zwrot podatku - będę mogła zapłacić maj.

Posted

Dziękuję bardzo za wsparcie, za udział w bazarkach dla Tinki, za wpłaty - bardzo, bardzo.
Za maj będę mogła zapłacić i już nie tak duzo dodać od siebie. To ogromna pomoc.

Ale to wszystkie dobre wieści. Domku nadal nie widać.