Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Snuszkak - 12,50 tak jak zawsze :)

Ja też staram się Tince odświeżać co jakiś czas większość ogłoszeń, ale też do tej pory nikt u mnie o nią nie pytał :(

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Tinka siedzi w hotelu rok.
Od stycznia na moim wyłącznym utrzymaniu - niestety nie daję rady. 450 zł m-cznie za Tinke, do tego dochodził Foksik, Amant - m-cznie około 600-800 zł.
Jest mi źle bardzo, ale jeśli nie znajdziemy pomocy - Tinka będzie musiała opuścić hotel i pojedzie do przytuliska.

Jestem bez grosza już - myślałam, że taka ładna, radosna suczka trafi komuś do serca. Pomyliłam się - bardzo!

Guest Elżbieta481
Posted

Gonia-a Wy jako Fundacja nie braliście pod uwagę-nie wiem czy można więc pytam-jakieś cegiełki na nią?Ile ten hotel miesięcznie wynosi?
Elżbieta

Guest Elżbieta481
Posted

Sorry,że piszę jeden post pod drugim niestety nie mogę edytować wcześniejszego postu..
No już widzę cenę pobytu-sporo-inny tańszy Gonia nie wchodzi w grę?
E/W

Posted

Tiner ogłasza sporo ludzi. Miała piękne wyróznione opłacone allegro kilka razy. Naprawdę Lilmo zrobiła ślicznie. Nie wiem, dlaczego nikt jej nie chce.
Ma sporo ogłoszeń na portalach - może jeszcze spróbuje poprosić o te ogłoszenia. Dzięki.

Problem jest w tym, że hotelik nie wystawia już rachunków, dlatego Fundacja nie może płacic za jej utrzymanie.
15 zł na dobę to w naszej okolicy rewelacyjna cena, taka dla nas - dla Fundacji. Karina świetnie opiekuje sie psami - pracuje z Tinka, sporo ją nauczyła.

No ale jest jak jest.
Wystawiłam 3 bazarki, tak mi żal tej suki!

Posted

Właśnie wykupiłam - tzn. jeszcze nie zapłaciłam, ale zamówiłam pakiet. Ale miała sporo ogłoszeń, w tym nawet kilka razy wyróżnione allegro bardzo ładne.
Nic.

Posted

podbijam, moze jakaś zrzuta na hotel? kazdy juz ma tyle zobowiązań, ale nie można zostawić supergogi samej ! moze opłacimy po jednym dniu[15 zł]? co, dziewczynki? -[ ja poprosze nr konta na te 15zeta]
biedna roześmiana sucz,nie wie jakie chmury sie nad nia zbierają...

Posted

Ja też mogę opłacić jeden dzień. Poproszę o nr konta. I będę mocno trzymać kciuki za domek! Nie możemy pozwolić aby znalazła się w schronisku! Jakoś wspólnie damy radę, mam nadzieję...

Posted

Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję, że sunia wreszcie znajdzie dom - jest dla mnie tajemnicą dlaczego nikt jej jeszcze nie wyślepił.

Jeśli możecie pomóc, to może w pierwszym poście wstawię swoje namiary - bo ja przelewam za hotel z własnego konta.

Jeszcze raz Wam dziękuję. Wiem, że chyba nie dałabym rady zabrać Tiny z hotelu, ale jakim kosztem - nie wiem. Juz myślę, co mogę sprzedać z domu.