Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara bardzo dziękujemy!!! :multi::multi::multi: Proszę prześlij mi na PW numer konta, na który wpłacić pieniążki. Jestem troszkę zaskoczona, że to aż 20 zł, bo myślałam, że za wyróżnienie płaci się 12-14 zł, ale może kiedyś źle coś przeczytałam, albo jak zwykle pokręciłam coś ;)

Posted

Lilmo napisał(a):
Lara bardzo dziękujemy!!! :multi::multi::multi: Proszę prześlij mi na PW numer konta, na który wpłacić pieniążki. Jestem troszkę zaskoczona, że to aż 20 zł, bo myślałam, że za wyróżnienie płaci się 12-14 zł, ale może kiedyś źle coś przeczytałam, albo jak zwykle pokręciłam coś ;)

Lilmo, zrobiłam super wyróżnienie, z podświetleniem i pogrubieniem :lol:

Posted

Tinko i są jakieś zapytania? Osoby obserwujące? Zaczarowałaś już kogoś? Ja wrzuciłam linka do allegro gdzie się da, ale raczej wśród znajomych to i tak nie mogę na nic liczyc :oops:

Posted

Super jest to allegro Tinki, ale mam wielką prośbę.
Lara - czy możesz zmienić numer tel. na telefon do Kariny. Bo teraz to Karina zajmuje się jej adopcją i wie o niej najwięcej. A telefon jest do Kasi.

Tel. do Kariny - 663 169 669

Podobnie ten telefon w przypadku Nefika.

I wielkie dzięki!

Posted

[quote name='supergoga']Super jest to allegro Tinki, ale mam wielką prośbę.
Lara - czy możesz zmienić numer tel. na telefon do Kariny. Bo teraz to Karina zajmuje się jej adopcją i wie o niej najwięcej. A telefon jest do Kasi.

Tel. do Kariny - 663 169 669

Podobnie ten telefon w przypadku Nefika.

I wielkie dzięki![/QUOTE]

Jasne! nie ma problemu! :)

Posted

Aukcja Tiny już także dobiegła do końca, więc tutaj także uśmiecham się o ponowne wystawienie :) Tym razem poprosimy o zwykłe wyróżnienie, to za 12 zł :)