Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Ups-szkoda piękny kolos.Lubie takie wielkie psiska..
E

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt. Martwy sezon. Jeszcze w kocich sprawach czasami ktoś dzwoni. Ale psy - zero.
W tygodniu chcę jechać do hotelu odwiedzić Tinkę i Nefika. Postaram się porobić nowe zdjęcia.

Posted

PaulinaT napisał(a):
Świat dla Tinki stoi w miejscu... kiedy ruszy?

Oby jak najszybciej! Biedna Tinka, taka kochana sunia, a tak długo czeka. Domku no odezwij się, nie daj Tinie tyle czekać!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Czy są jakieś szanse na nowe zdjęcia? Wiem, że już pytałam, ale od tego czasu minęło mnóstwo czasu. Tak bardzo bym chciała, żeby Tinka znalazła już dom, a nowe zdjęcia mogłą zwiększyć szanse na to.

Posted

Byłam dzisiaj w hotelu u Tiny i Nefika, zawiozłam karmę. Niestety było późno, a ka byłam prosto z pracy i szpitala, gdzie zawiozłam mamę - i nie miałam aparatu. Obiecuję, że się postaram.
Tina się bardzo wyciszyła. Jest zabawowa, ale robi się karna. Uwielbia aportowanie, ładnie przynosi zabawki i oddaje, żeby jej rzucać.

Tak bardzo potrzebuje domu.

Zabawy z ciotką Kariną z poprzedniej wizyty

Posted

Cudna Tinka :loveu: I jaka ona wpatrzona w panią Karinę. Tinko tak mi się marzy Twój osobisty człowiek, w którego mogłabyś się tak wpatrywać każdego dnia...

Posted

PaulinaT napisał(a):
Jaka ona fajna.
Nie rozumiem kompletnie dlaczego nikt jej nie chce????????

Bo nie jest małym, kudłatym, "przytulaśnym" i "słodziastym" szczeniakiem :placz::placz::placz: