Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
Słuchajcie, a jakieś "wypasione" allegro?

A co masz konkretnie na myśli? :lol: O to, żeby było takie z tymi wszystkimi wyróżnieniami? :)

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takim razie poczekajmy na opinię Supergogi oraz Sznuszkak na ten temat ;)

Czy ktoś mógłby podać mi link do wątku Nefika? Nie mogę go znaleźć, a tam do biedaka nikt dawno nie zaglądał.

Posted

no ja Nefika też jakoś znaleźć nie mogę ;(

hmmm co do lepszego allegro nie wiem, może i jest to wyjście, kurcze inne nasze psiaki znajduje domki na allegro bez wyroznien, a Tinka i Nefik nic, mimo lepszych aukcji i to przez tyle czasu

Posted

A może ja bym spróbowała zrobić dla nich aukcje? :oops::oops::oops: Przez ten bazarek z ogłoszeniami nabrałam już troszkę wprawy w tej kwesti, a ja w swoich aukcjach nie korzystam z szablonów, tylko sama robię całą grafikę. Może warto spróbować właśnie tym razem właśnie takiej odmiany?

Tutaj linki do robionych przeze mnie aukcji, więc zobaczcie czy podobałoby Wam się coś takiego:

http://www.allegro.pl/item829697123_szukam_pracy_wilczek_teddy_popilnuje_domu.html

http://www.allegro.pl/item818375733_czarna_piekna_psia_dama_czeka_na_dom.html

http://www.allegro.pl/item808814123_bora_owczarek_niemiecki_szuka_domu.html

Posted

Supergoga nie zabrała głosu,ale mam nadzieję, że nie będzie miała nic przeciwko. U mnie na koncie zostało ok. 13 zł na każdego z psów. Mogłabym te pieniążki przeznaczyć na wyróżnienie zrobionych przeze mnie aukcji. Co Wy na to? Jutro kończę bazarek ogłoszeniowy, gdy rozliczę się z zakupionych ogłoszeń, wówczas od razu zabiorę się za aukcje dla Tiny i Nefika.

Posted

Pewnie, nie ma problemu :)

Ja tak sobie myślę, że mogłabym pokombinować takie allegro dla większości fundacyjnych psiaków :) Przesłałabym wówczas kod html do Supergogi i ona mogłaby wystawiać takie aukcje z fundacyjnego konta :)

Posted

Zabrałam się dziś za grafikę dla Tinki, ale jeszcze troszkę mi tego zostało. Jeżeli nie uda mi się dzisiaj tego skończyć to postaram się jutro już na 100% wystawić aukcję.

Posted

Uffffffff zrobiłam wkońcu aukcję :) Troszkę to trwało, więc mam nadzieję, że się Wam spodoba :) Jeżeli coś jest nie tak to proszę śmiało piszcie, bo ja jestem początkująca w robieniu aukcji, więc wiem, że mogą być jakieś błedy ;) Oto link:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=837159230

Pozwoliłam sobie "ukraść" pomysł na tytuł od __Lary, żeby przyciągnąć więcej oglądających. Aukcja jest wyróżniona, koszt to 12,50 zł. Na moim koncie było 13 zł dla Tiny, więc pozostaje 50 gr. Z Aukcji dla Nefika też tyle zostanie, więc 1 zł zostanie doliczony do sumy uzyskanej z bazarku ogłoszeniowego i przekazany na podopiecznych funacji. Myślę, że tak będzie najprościej :)

Posted

Cieszę, że się podoba :) Ja tylko nie wiem jak to wygląda w innych rozdzielczościach, bo ja mam 1280x800 i wszystko wygląda tak jak ma być, ale boję się, że w innych coś się poprzestawiało lub poprzeskakiwało, więc jakby coś u Was było nie tak to proszę napiszcie :)

Posted

Piekna aukcja jest. Gdyby się dało takie dla naszych psiaków to ja chętnie. Tylko nie potrafie w html działac, a młoda nie ma czasu mnie wdrażać. Naprawdę jestem pod wrażeniem.
Ja mam trraz trochę domowych kłopotow i zmartwień, ale jak wyjdę na prostą postaram się popisac trochę nowych tekstów dla psiaków, tak jak udało się dla Tinki.
W może podziałamy.
W kolejce Nefik, zajmuje hotel i czeka bieda. A taki fajny pies z niego.
Dalej następne: szarik, Boston - o bukowiakaów i Gigancie nie wspomnę.

Posted

Supergoga ja postaram się dzisiaj lub jutro zrobić aukcję dla Nefika, a następnie dla Szarika.

Jeżeli chcesz to ja mogę Ci przesłać w Wordzie już skodowane w htmlu aukcje i jeżeli będziesz chciała je wystawić z fundacyjnego konta to wystaczy, że skopiujesz ten kod i wkleisz na allegro w odpowiednim miejscu. To będzie proste, zajmie Ci tylko minutkę. Jak zrobię pozostałe aukcje to wyślę Ci wszystkie razem z opisem, w którym miejscu należy wkleić kod i jak będziesz chciała to możesz wykorzystać je według uznania :)

Posted

Otrzymałam maila z allegro. Co prawda nie w sprawie adopcji, lecz pomocy w szukaniu dla niej domku:

Witam, chciałam tylko poinformowac, ze wrzuciłam to ogloszenie na nasze forum labradory.org, w zakładke labradory i inne psiaki w potrzebie- mam nadzieje ze moze tam znajdzie sie ktos kto zainteresuje sie Tina i stworzy jej dom...chetnie zrobilabym to sama, ale mam juz dwa adopciuchy...trzymam kciuki...

Niestety trzeba być zarejestrowanym na tym forum, żeby przeglądać wątki, więc nie mogłam odnaleźć Tinki na tym forum, ale podziękowałam pani za pomoc.

Posted

Tinka ma na allegro obserwatora. Podchodzę do tego sceptycznie,bo wiem, że nie zawsze to się przekłada na domki, ale bardzo bym chciała, żeby był nim jakiś dobry człowiek gotów dać jej dom na święta i resztę życia...

• 1 month later...