Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paula, dzięki.
Ja nie wiem w co łapy wsadzić.
Wróciłam właśnie z Buku z przytuliska - klatki remontowane, psy po 3 w kojcach. Kanał.
A Tina - boje się myśleć.

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pierwszą Tinko niech Cię ktoś w końcu wypatrzy i zabierze do domku Twojego ciepłego własnego domku.Może teraz się uda jeszcze trochę i kończą się wakacje.

Posted

Goga, skleć proszę jakiś tekst o Tince, w którym prosimy o wsparcie jej w hotelu, włącznie z danymi do przelewu - zacznę wysyłać, bo nie ma na co czekać. Jeszcze mam wakacje, to pomogę choć tak!

Posted

Agisiazet - podniosę ten post bo chyba nie dojrzałaś.

[quote name='PaulinaT']Oto co naprędce napisałam.

TINA – ma około 3 lat. Trafiła pod opiekę Fundacji Animalia, gdy razem z trójka szczeniaków i samcem Mrukiem błąkała się w okolicy domków jednorodzinnych w Poznaniu.
Jej dzieci juz dawno trafiły do domów a Tina od roku czeka w hotelu na swoją szansę.
Niestety brak stałych deklaracji i wysoki koszt pobytu sprawiają, że los Tiny jest niepewny. A jeśli skończą się pieniądze czy będzie musiała trafić do schroniska? To ją zabije...

Błagamy o pomoc - w szukaniu domu i w utrzymaniu Tiny.
Oto jej wątek:

http://www.dogomania.pl/newreply.php...8553&noquote=1

Tina zasłużyła na nasza pomoc i na dom...

PaulinaT

Potrzeba mi tylko instrukcji, gdzie teraz na forum można znaleźć zakładkę z użytkownikami - gdyż niestety po kolejnych zmianach i utrudnieniach nie umiem jej znaleźć... :/

Tekst zaakceptowany przez supergogę.
Ponawiam tez prośbę o instrukcje dot. użytkowników, zwłaszcza tych aktywnych, jak i gdzie ich znaleźć.

Posted

agusiazet napisał(a):
Lista użytkowników jest w zakładce społeczeństwo!

U mnie w tej zakładce są grupy społecznościowe zawierające miłośników nr. dobermanów, albumy i obrazki oraz kontaky i znajomi. Nie ma ogólnej listy od A do Z użytkowników forum :(

Posted

Ogólnie na dogo coraz gorzej się pracuje. Nie miałam moim zdaniem przekroczonego podpiosu - usuneli podpis. Teraz jak chciałam trzeci banerek wstawić - pokazuje mi że nie mogę. Nic nie chwytam o co chodzi.

Posted

supergoga napisał(a):
Ogólnie na dogo coraz gorzej się pracuje. Nie miałam moim zdaniem przekroczonego podpiosu - usuneli podpis. Teraz jak chciałam trzeci banerek wstawić - pokazuje mi że nie mogę. Nic nie chwytam o co chodzi.

Teraz można wg nowego regulaminu mieć w podpisie tylko dwa odnośniki do konkretnych wątków, ponoć spowalniały otwieranie i działanie wszystkiego na Dogo, paranoja jakaś, czy co?

Macie pomysł jak z tym wysyłaniem próśb, bo ja główkuję, ale nic mądrego nie wymyśliłam:(

Posted

Ja moge powysyłać do osób, które do mnie skierowały takie prośby - a których (próśb) nie usunęłam.
Lub może do użytkowników udzielających się na wątkach pomocowych?

Posted

PaulinaT napisał(a):
Ja moge powysyłać do osób, które do mnie skierowały takie prośby - a których (próśb) nie usunęłam.
Lub może do użytkowników udzielających się na wątkach pomocowych?

To zaczynaj, szkoda czasu!!!

Posted

Jestem po wizycie u Tinki.
Przytyła, wypiękniała - wspaniała sunia.
Pełna energii, razem z kolegą, z którym mieszka wyczyniaja cuda.
Ona nie może się nudzić. Idealnie biega za piłeczka, za fresbee tez by biegała.
Żywiołowa, przy tym idealnie łagodna do ludzi, przyjazna.
Z innymi, łagodnymi psami samcami uwielbia sie bawić - tylko jedzenie jest problemem - powinna jeść sama, choć i to coraz lepiej znosi.
Z sukami Karina nie próbowała, nie wiemy.

Nadaje się do domu z dziećmi, nie ma w niej nic z agresją do ludzi.
Tylko gdzie jej dom?

Przywitanie z ciotką Gogą - obowiązkowe buzi

Tinka pozuje pokazując swoja urodę

Jestem taka grzeczna i tak sie tule do ciotki - dlaczego nie chce zabrać mnie do domu jakiegoś - byle mojego własnego

Przecież nie jestem brzydka, niemiła.
Mam dopiero 3 lata

Posted

To ja się jeszcze pokażę

Jestem na spacerku z jednym wujkiem

I jeszcze jedno ze mną w roli głównej - lubię poskakac i się bawić

Bardzo proszę, cioteczki, wujkowie - pomóżcie mi poszukać domku!!! Na zawsze!