supergoga Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Paula, dzięki. Ja nie wiem w co łapy wsadzić. Wróciłam właśnie z Buku z przytuliska - klatki remontowane, psy po 3 w kojcach. Kanał. A Tina - boje się myśleć. Quote
Gosia121 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Na pierwszą Tinko niech Cię ktoś w końcu wypatrzy i zabierze do domku Twojego ciepłego własnego domku.Może teraz się uda jeszcze trochę i kończą się wakacje. Quote
agusiazet Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Goga, skleć proszę jakiś tekst o Tince, w którym prosimy o wsparcie jej w hotelu, włącznie z danymi do przelewu - zacznę wysyłać, bo nie ma na co czekać. Jeszcze mam wakacje, to pomogę choć tak! Quote
PaulinaT Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Agisiazet - podniosę ten post bo chyba nie dojrzałaś. [quote name='PaulinaT']Oto co naprędce napisałam. TINA – ma około 3 lat. Trafiła pod opiekę Fundacji Animalia, gdy razem z trójka szczeniaków i samcem Mrukiem błąkała się w okolicy domków jednorodzinnych w Poznaniu. Jej dzieci juz dawno trafiły do domów a Tina od roku czeka w hotelu na swoją szansę. Niestety brak stałych deklaracji i wysoki koszt pobytu sprawiają, że los Tiny jest niepewny. A jeśli skończą się pieniądze czy będzie musiała trafić do schroniska? To ją zabije... Błagamy o pomoc - w szukaniu domu i w utrzymaniu Tiny. Oto jej wątek: http://www.dogomania.pl/newreply.php...8553&noquote=1 Tina zasłużyła na nasza pomoc i na dom... PaulinaT Potrzeba mi tylko instrukcji, gdzie teraz na forum można znaleźć zakładkę z użytkownikami - gdyż niestety po kolejnych zmianach i utrudnieniach nie umiem jej znaleźć... :/ Tekst zaakceptowany przez supergogę. Ponawiam tez prośbę o instrukcje dot. użytkowników, zwłaszcza tych aktywnych, jak i gdzie ich znaleźć. Quote
agusiazet Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Lista użytkowników jest w zakładce społeczeństwo! Quote
PaulinaT Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 agusiazet napisał(a):Lista użytkowników jest w zakładce społeczeństwo! U mnie w tej zakładce są grupy społecznościowe zawierające miłośników nr. dobermanów, albumy i obrazki oraz kontaky i znajomi. Nie ma ogólnej listy od A do Z użytkowników forum :( Quote
agusiazet Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 O, faktycznie, znowu coś pozmieniali:( Może chcą uniknąć tego wysyłania próśb. Będę szukać! Quote
agusiazet Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Lista użytkowników zablokowana, nie wiem dlaczego, ale to bardzo niekorzystne:( Quote
supergoga Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Ogólnie na dogo coraz gorzej się pracuje. Nie miałam moim zdaniem przekroczonego podpiosu - usuneli podpis. Teraz jak chciałam trzeci banerek wstawić - pokazuje mi że nie mogę. Nic nie chwytam o co chodzi. Quote
PaulinaT Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 To prawda. Coraz mniej przyjazna jest dgm dla użytkownika... :shake: Quote
agusiazet Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 supergoga napisał(a):Ogólnie na dogo coraz gorzej się pracuje. Nie miałam moim zdaniem przekroczonego podpiosu - usuneli podpis. Teraz jak chciałam trzeci banerek wstawić - pokazuje mi że nie mogę. Nic nie chwytam o co chodzi. Teraz można wg nowego regulaminu mieć w podpisie tylko dwa odnośniki do konkretnych wątków, ponoć spowalniały otwieranie i działanie wszystkiego na Dogo, paranoja jakaś, czy co? Macie pomysł jak z tym wysyłaniem próśb, bo ja główkuję, ale nic mądrego nie wymyśliłam:( Quote
PaulinaT Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ja moge powysyłać do osób, które do mnie skierowały takie prośby - a których (próśb) nie usunęłam. Lub może do użytkowników udzielających się na wątkach pomocowych? Quote
agusiazet Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 PaulinaT napisał(a):Ja moge powysyłać do osób, które do mnie skierowały takie prośby - a których (próśb) nie usunęłam. Lub może do użytkowników udzielających się na wątkach pomocowych? To zaczynaj, szkoda czasu!!! Quote
Gosia121 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Tina na pierwszą do góry niech ktoś Cie kochana wypatrzy. Quote
Gosia121 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Tina do góry na pierwszą niech ktoś Cię wypatrzy.Gdzie ten domek dla Ciebie? Quote
snuszak Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 nad Tinką chyba jakas klątwa, albo w hoteliku się jej za bardzo podoba ku zgrozie supergogi Quote
Pliszka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 pokazuj się Tinka! Gdzieś musi być ten domek... Quote
supergoga Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Zgroza ogarnia mnie dzika, bo i Tinka i Nefi zasiedzieli się już ponad rok. To jest totalna klęska. Quote
supergoga Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Jestem po wizycie u Tinki. Przytyła, wypiękniała - wspaniała sunia. Pełna energii, razem z kolegą, z którym mieszka wyczyniaja cuda. Ona nie może się nudzić. Idealnie biega za piłeczka, za fresbee tez by biegała. Żywiołowa, przy tym idealnie łagodna do ludzi, przyjazna. Z innymi, łagodnymi psami samcami uwielbia sie bawić - tylko jedzenie jest problemem - powinna jeść sama, choć i to coraz lepiej znosi. Z sukami Karina nie próbowała, nie wiemy. Nadaje się do domu z dziećmi, nie ma w niej nic z agresją do ludzi. Tylko gdzie jej dom? Przywitanie z ciotką Gogą - obowiązkowe buzi Tinka pozuje pokazując swoja urodę Jestem taka grzeczna i tak sie tule do ciotki - dlaczego nie chce zabrać mnie do domu jakiegoś - byle mojego własnego Przecież nie jestem brzydka, niemiła. Mam dopiero 3 lata Quote
supergoga Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 To ja się jeszcze pokażę Jestem na spacerku z jednym wujkiem I jeszcze jedno ze mną w roli głównej - lubię poskakac i się bawić Bardzo proszę, cioteczki, wujkowie - pomóżcie mi poszukać domku!!! Na zawsze! Quote
Jola i Czterołapy Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Popatrzcie, proszę! Może znacie kogoś, kto pokocha takiego futrzaka??? http://www.dogomania.pl/threads/190856-Przyjaciele-potrzebują-pomocy...-NERO Przepraszam za OT! Quote
Asia_Rawicz Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Jaka ona śliczna. Nie mogę zrozumieć dlaczego nikt jej nie chce:( Quote
Recommended Posts