supergoga Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Odwiedziłam Tinke ostatnio , zawiozłam jej kabanosiki od wirtualnej opiekunki. Siedzi w swoim kojcu w hoteliku i z taką nadzieją czeka. Myślała, że ją zabiorę, skakała, cieszyła się. Taka jest radosna,. sprawdzona do dzieci, młodziutka. Hotelik to nie jest wyjście. I martwi mnie to, co się stanie gdy skończą się nasze środki na jej pobyt. Mamy w hotelu 2 psy bo do Tinki doszedł Nefik. Bardzo potrzebują domków. Tinka czeka!!! Quote
anik Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 mam nadzieję ,że wspaniała Tinka znajdzie domek ,który ją pokocha wspaniała sunia i prześliczna :cool3: a troszkę wieści o Rexie -Keksie -przepraszam,ze tak rzadko tu zaglądam:oops:,ale mam problemy dosyć poważne ze swoim zdrowiem ,a żyjemy tu w Polsce to wiadomo Oto co u Rexa ... Chłopak rośnie jak na drożdżach ,no kawał psa :evil_lol: będzie postrach bloku heheh ,wszystkie panie małych piesków już się zaprzyjaźniają z Rexiątkiem :evil_lol: .... jest bardzo odważny,bardzo czujny i bardzo mądry kocha całym sobą ,że jak się wita to człowiek musi się o ścianę oprzeć :diabloti: ponieważ jestem na L4 to spędzamy duzo czasu w parku i uczymy pieska komend ,muszę go pochwalić łapie w trimiga ...:loveu: ,na początku bardzo mi tresował dziecko ,wywracał ,podgryzał,ale teraz panowie się dogadali i świetnie im razem ,razem śpią ,razem chcą jeść ,a na marginesie Rex nie ma problemu,zeby sobie znaleźć żarełko bardzo lubi polować na ptaki i na moje przyszykowane kanapki :evil_lol: Jest łobuziak ,ale widać ,że będzie dobrym i wiernym psem -chodzi za mną krok w krok ,a jedyna panna co sie z nim nie certoli i wychowuje tak jak trza to Kota ,jak pies niegrzeczny ,za duzo sobie pozwala facka w pyszczek i piesek ma szacuneczek straszny dla Koty ,a jak :eviltong: no to tyle wieści co jakiś czas bedę sie meldować ,pozdrawiam wszystkich :loveu: i trzymam mocno mocno kciuki,żeby Tinka znalazła domek ! Quote
Lilmo Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Anik dziękujemy za wieści od Kleksika - Rexika :loveu: Jak zobaczyłam jego ostatnie zdjęcia wklejone prze Supergogę to nie mogłam uwierzyć, że to on! Rzeczywiście rośnie jak na drożdżach. Bardzo się cieszę, że mądry z niego chłopak i szybko się uczy. Kleksiku ciotka pozdrawia :kiss_2: Quote
supergoga Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 To kolejne fotki Rexia z kolegą Markiem od zabaw i łobuzowania Z koleżanką domową Sobie śpię na wisząco Nie może zabraknąć Koty - która pilnuje w domu porządku i nikt jej nie podskoczy Quote
supergoga Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Czu mógłby ktoś zrobić banerek - taki dla Tinki, bo mamy tylko rodzinkowe, a Tinka już sama biedna domku szuka. Karina uczy ją teraz posłuszeństwa, dobrych manier. Jest naprawdę wartościowa i kochana. Gdzież ten Tinkowy dom. Quote
supergoga Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Pilnie szukamy domu dla Tiny, aktywnej wesołej suni. Tyle czasu w hotelu. Powoli kończy się kasa. I co z nią będzie dalej. Quote
PaulinaT Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Niesamowite. Taka młoda, z cudnym charakterem - a czeka i czeka i doczekać się nie może... :( Quote
anik Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 hop Tinusia :placz: jej no mam nadzieję ,ze domek znajdzie niebawem Quote
supergoga Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Co robić. Komu ją pokazać. Kończy się kasa na TInkę. Robię bazarki, ale to wszystko mało. Co robić. Młoda, dzielna, wesoła, zdrowa sunia szuka domu!!! Quote
Lilmo Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 A czy jest szansa na jakieś nowe zdjęcia Tinki do ogłoszeń ? Może takie odświeżenie ogłoszeń przyniosłoby jej szczęścia. Quote
supergoga Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Karina ma uszkodzony komputer, więc nie ma jak przesłać fotek. Pojadę w tygodniu i postaram się porobić i może zmienimy treść jakąś na inną. Quote
supergoga Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 A ja mam fotki Keksa - Rexa, a co , wstawię dzieciaka. Quote
supergoga Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 :placz: Bardzo, dla kota Kefira - jest w klinice. http://www.dogomania.pl/forum/f1206/koci-malec-bialasek-kefir-poznan-konieczny-dt-141552/ Tina i Nefi z hotelu tez w potrzebie. Ale Kefirek nas troszkę pokosztuje. Dzisiaj u niego byłam. Wieczorem wstawię fotki. Dzięki!!!! Quote
PaulinaT Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Tinka czeka i czeka - ile można?? A Keks - Rex to kto... pogubiłam się :oops: Quote
supergoga Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 A bo to i można się pogubić. Keks - Rex to synek Tiny który jest w dogomaniackim domku w Katowicach!!!:lol: Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Gonia-a co z tym dużym psem co został sam jak zabieraliście rodzinkę?E Quote
supergoga Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Niestety juz się nie pojawił Zabraliśmy mu stado -więc poczuł zagrożenie i odszedł. Uczuliłam ludzi na niego, ale go nie widać.:shake: Quote
Recommended Posts