Jump to content
Dogomania

Nela zamieszkała w Przyborowie koło Nowej Soli ! Staruszka Nela - damy radę jej pomóc ? Juz bezpieczna w hoteliku u kikou

Recommended Posts

Posted
10 godzin temu, MALWA napisał:

Pani stwierdziła, ze Nela jest tak brzydka, ze bardzo ją ujęła, bo do niej pasuje z tą brzydota. 

.... też coś, jak można taki piekny pysiaczek nazwać brzydkim?

Posted

Na konto Neluni wpłynęły poniższe kwoty:

30,00 zł  od  Istar58   deklaracja II-IV  -  21.02.

20,00 zł  od uxmal   deklaracja II  -  26.02.

30,00 zł  od helli   deklaracja II  -  26.02.

Bardzo serdecznie dziękujemy

urodziny.jpg.e97f4562f22b62fb468298d2793343a8.jpg

Posted
56 minut temu, Onaa napisał:

Zaglądam do Neluni, k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,01_ZG_orig..

Brzydkak,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,39_m0_orig. - też coś , to nie był ten dom .

eeeetam, kazdy widzi co chce widziec, jesli Pani zakochala sie w niej i tak ocenia, nie jest zle, tylko czy chce malutka wziac do siebie?

Posted

Miałam wczoraj telefon o Nelę.....

Pan lat 48, samotny, mieszka w hotelu robotniczym w Jeleniej Górze. Koniecznie chciał suczkę, nieważne która, jak wygląda i jak ma na imię.

Na moje pytanie czy właściciel hotelu wyraża zgodę na psiaka odpowiedział, ze mu już trzy zabrano i teraz już nikomu nic nie powie, ze bierze psa. Schowa sobie i już.

Podziękowałam za zainteresowanie, obiecałam oddzwonić.

Oddzwoniłam po godzinie i powiedziałam, ze Nela jest już zajęta.  Nela nie może trafić obojętnie gdzie, i w jakie warunki.

Powiedziałam Panu, ze może o psiaka pytać ewentualnie w schronisku, bo strasznie naciskał, że mam mu dać innego psa.

Pan odpowiedział, ze nie stać go, bo w schronisku trzeba zapłacić za psa 40 zł......

To tak w skrócie....

Posted
2 minuty temu, MALWA napisał:

Miałam wczoraj telefon o Nelę.....

Pan lat 48, samotny, mieszka w hotelu robotniczym w Jeleniej Górze. Koniecznie chciał suczkę, nieważne która, jak wygląda i jak ma na imię.

Na moje pytanie czy właściciel hotelu wyraża zgodę na psiaka odpowiedział, ze mu już trzy zabrano i teraz już nikomu nic nie powie, ze bierze psa. Schowa sobie i już.

Podziękowałam za zainteresowanie, obiecałam oddzwonić.

Oddzwoniłam po godzinie i powiedziałam, ze Nela jest już zajęta.  Nela nie może trafić obojętnie gdzie, i w jakie warunki.

Powiedziałam Panu, ze może o psiaka pytać ewentualnie w schronisku, bo strasznie naciskał, że mam mu dać innego psa.

Pan odpowiedział, ze nie stać go, bo w schronisku trzeba zapłacić za psa 40 zł......

To tak w skrócie....

Dziwny telefon, ale baaardzo smutny.

Posted
2 minuty temu, Dusia-Duszka napisał:

Mnie przy takich dziwnych telefonach o... obojętnie jakie byle suczki od razu lampka na zoofilię się zapala. 

noooo, aż dreszcze przeszły... nie z zimna

Posted

Uff, straszne, do niedawna działały legalne zwierzęce burdele w Danii, pare lat temu zlikwidowali, pewno w każdym kraju jakiś % dewiantów jest.

Posted
3 godziny temu, uxmal napisał:

Dziwny telefon, ale baaardzo smutny.

3 godziny temu, Dusia-Duszka napisał:

Mnie przy takich dziwnych telefonach o... obojętnie jakie byle suczki od razu lampka na zoofilię się zapala. 

3 godziny temu, uxmal napisał:

noooo, aż dreszcze przeszły... nie z zimna

3 godziny temu, helli napisał:

Uff, straszne, do niedawna działały legalne zwierzęce burdele w Danii, pare lat temu zlikwidowali, pewno w każdym kraju jakiś % dewiantów jest.

Nie moglyscie ująć tego lepiej !

Mnie też się coś zapaliło, ale nie chciałam tego tak nazywać...

Posted

1.03. na konto Neluni wpłynęły poniższe kwoty:

. .    .    . .30,00 zł  -  Anna GR  deklaracja na III

. .    .    . .10,00 zł  -  Agnieszka103  deklaracja na III

.    .      . .30,00 zł  -  wiolhelm170  deklaracja na III

urodziny1.jpg.096874b95f97fa47ec7d6b8d77538d38.jpg

Posted
6 godzin temu, Nesiowata napisał:

Dzień dobry Nelu - spokojnej niedzieli.

Witaj, witaj po raz kolejny pojawiam się dzisiaj za Tobą :) Wszędzie mnie wyprzedziłaś :)  Jak zwykle z resztą :)

Miłej niedzieli dla Neluni i jej Gości :)

5a9bb375cb0b4_naniedziel4.jpg.a3e01b44eae1740f475bd26e355da6cf.jpg

Posted
30 minut temu, elik napisał:

Witaj, witaj po raz kolejny pojawiam się dzisiaj za Tobą :) Wszędzie mnie wyprzedziłaś :)  Jak zwykle z resztą :)

Miłej niedzieli dla Neluni i jej Gości :)

5a9bb375cb0b4_naniedziel4.jpg.a3e01b44eae1740f475bd26e355da6cf.jpg

Tak jakoś wychodzi.

Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Tak jakoś wychodzi.

No i dobrze :) Ktoś musi być pierwszy, żeby drugi mógł być ktoś :) :) :)

Posted

Dzisiaj tj. 7.03. na konto Neluni wpłynęła kwota 40,00 zł od teresaa118   -  deklaracja za III

5a9fc4ef2378f_kwiatki4.jpg.0d1044a7780fe800de6a2acd2990a4ee.jpg

Posted
12 minut temu, elik napisał:

Dzisiaj tj. 7.03. na konto Neluni wpłynęła kwota 40,00 zł od Teresaa118   -  deklaracja za III

5a9fc4ef2378f_kwiatki4.jpg.0d1044a7780fe800de6a2acd2990a4ee.jpg

jeszcze nie zdarzylam podac, ze przelalam, a ciocia elik juz zameldowala przyplyw gotowki, czapki z glowy......

• Like 1