MALWA Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 3 minuty temu, Madie napisał: zapisze sobie watek, moze cos podeślę po 1 grudnia Dziekuje ! Quote
Madie Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Ten PDT będzie z nimi pracował? Skoro jedno wycofane to pewnie będzie trzeba trochę wysiłku włożyć w wyprowadzeniu na prostą... Quote
Anecik Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 6 minut temu, Madie napisał: Ten PDT będzie z nimi pracował? Skoro jedno wycofane to pewnie będzie trzeba trochę wysiłku włożyć w wyprowadzeniu na prostą... Będzie pracował i włoży trochę wysiłku. Większa, z ciemniejszym pyszczkiem to Figunia. 3 Quote
Madie Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Śliczniaki :) Dzięki za rozwianie wątpliwości. Quote
Tyśka) Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 O raaaany, jakie cudowności! :) Zakochałam się! Nawet nie wiem, w którym bardziej:) Quote
seramarias Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Chłopiec jak lisek wygląda. Straszne, że dorośli ludzie tak bez namysłu biorą zwierzęta, traktują jak zabawki dla dzieci, a jak zwierzak się znudzi to nagle alergia u dzieci.... Quote
Tyśka) Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 I już wiem... Figunia zaczarowała mnie swoimi ślepkami :) Ojj, długo się nie zasiedzą. Quote
dwbem Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Śliczne maluszki. Nie wierzę w alergię dziecka. To jest najłatwiejsza wymówka jak się chce pozbyć psów. Podejrzewam, że po prostu dwa szczeniaki i małe dziecko to za dużo dla tych ludzi, przerosło ich siły i chęci. Jestem emerytką, sama i mam trzy psy i to większe niż te maluchy. A jak pracowałam miałam nawet cztery duże psy w mieszkaniu i też jakoś dawaliśmy z mężem radę. Tylko trzeba naprawdę kochać psy to wszystko można. Mam znajomych młodych ludzi, którzy wychowali dwie córki przy rottweilerze i też nie narzekali i alergii dzieci nie miały. Mam nadzieję, że maluchy znajdą prawdziwy kochający dom bo są urocze. Quote
Aldrumka Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Dnia 24.11.2017 o 22:03, MALWA napisał: Pilnie poszukuję skarbnika do tego wątku. mogę ewentualnie podjąć się tego zadania 1 Quote
helli Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Foksik jak suczka wygląda, delikatne ma rysy:) i faktycznie wyglądają na b. związane, niektórzy uważają nawet, że nie należy brać rodzeństwa, bo nie przywiaza się do człowieka, za to mocna będzie więz między nimi-psami- może coś w tym jest? Są śliczne, jest obawa, że na ten wygląd będą patrzeć i je chcieć, choć może dzięki temu znajdą dobry dom- osobno/ razem? Edit: ale są w szoku z powodu zmiany chyba? Biedactwa Quote
Poker Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Foksik jest trochę podobny do Gucia czyli tatusia. Quote
helli Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 37 minut temu, Aldrumka napisał: mogę ewentualnie podjąć się tego zadania Jak jest skarbnik to coś jednorazowo wpłacę, 100, myślę, że małe nie zasiedza sie, (wtedy coś dodam) Quote
MALWA Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 1 godzinę temu, anecik napisał: Będzie pracował i włoży trochę wysiłku. Większa, z ciemniejszym pyszczkiem to Figunia. Ale sliczne. Dziekuje anecik za wstawienie zdjec ! Quote
MALWA Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 1 godzinę temu, anecik napisał: Super maluchy ! Quote
MALWA Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 1 godzinę temu, anecik napisał: Figunia Foksik Zdjecia super, wstawie na pierwszej stronie, kiedy usiade przy laptopie. Quote
MALWA Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 2 godziny temu, Madie napisał: Ten PDT będzie z nimi pracował? Skoro jedno wycofane to pewnie będzie trzeba trochę wysiłku włożyć w wyprowadzeniu na prostą... Pewnie nie tylko troche, a sporo. Ale anecik na pewno da rade. Quote
MALWA Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 1 godzinę temu, seramarias napisał: Chłopiec jak lisek wygląda. Straszne, że dorośli ludzie tak bez namysłu biorą zwierzęta, traktują jak zabawki dla dzieci, a jak zwierzak się znudzi to nagle alergia u dzieci.... Tez sie nad tym zastanawiam, jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym, ale coz bywa. Quote
MALWA Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 1 godzinę temu, dwbem napisał: Śliczne maluszki. Nie wierzę w alergię dziecka. To jest najłatwiejsza wymówka jak się chce pozbyć psów. Podejrzewam, że po prostu dwa szczeniaki i małe dziecko to za dużo dla tych ludzi, przerosło ich siły i chęci. Jestem emerytką, sama i mam trzy psy i to większe niż te maluchy. A jak pracowałam miałam nawet cztery duże psy w mieszkaniu i też jakoś dawaliśmy z mężem radę. Tylko trzeba naprawdę kochać psy to wszystko można. Mam znajomych młodych ludzi, którzy wychowali dwie córki przy rottweilerze i też nie narzekali i alergii dzieci nie miały. Mam nadzieję, że maluchy znajdą prawdziwy kochający dom bo są urocze. Wystarczy chciec, to mozna juz wszystko. Tu zabraklo dobrej woli.... Quote
MALWA Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: mogę ewentualnie podjąć się tego zadania Bardzo, bardzo dziekuje! To dla mnie ogromna pomoc. Napisze pozniej e-maila z informacja. Quote
MALWA Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 Yupppp~iiii mamy Skarbnika !!!!! Quote
MALWA Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 39 minut temu, helli napisał: Foksik jak suczka wygląda, delikatne ma rysy:) i faktycznie wyglądają na b. związane, niektórzy uważają nawet, że nie należy brać rodzeństwa, bo nie przywiaza się do człowieka, za to mocna będzie więz między nimi-psami- może coś w tym jest? Są śliczne, jest obawa, że na ten wygląd będą patrzeć i je chcieć, choć może dzięki temu znajdą dobry dom- osobno/ razem? Foksik jest mniejszy i delikatniejszy, moze stad to skojarzenie, ze wyglada jak suczka. Dla mnie wygladaja jak sunia i szczeniaczek. Quote
Recommended Posts