b-b Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 I nawet miska z wodą czyha na Mimisiowe życie ;) Quote
elik Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 A tak poważnie, to zastanawiające, że przy tylu strachach Mimisia jest tak pogodnym, wesołym psiakiem. Aż strach pomyśleć, co by wyczyniała, gdyby się mniej wszystkiego bała :) 1 Quote
Nesiowata Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Faktycznie, opisy wyczynów słodkiej lisiczki to powieść w odcinkach. Oby była z happy endem. Quote
Nesiowata Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Dzień dobry kamikadze. Cóż nowego zagrodziło Ci drogę? Quote
Nesiowata Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Dobrego dnia wszystkim życzymy. Coś cicho zrobiło się u pomysłowej lisiczki. Czyżby nabrała dobrych manier i niczym już nie zaskakuje? Quote
jaguska Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Cytat Coś cicho zrobiło się u pomysłowej lisiczki. Czyżby nabrała dobrych manier i niczym już nie zaskakuje? Pomysłów rudzielcowi nie brakuje, tylko ja się rozsypałam po weekendowych imprezach i się "do kupy" zebrać nie mogę, ale się w końcu zbiorę. Do tego bardzo mi bliska osoba, jak druga mama, kochana, jest na ostatniej prostej. Zaraportować tylko mogę udane ataki Mimiśkowe na dwie pary moich trepów, jedne wyjściowe, drugie domowo-zakupowe. Z reguły buty są w szafkach, ale....jak pewnie wiele z nas, lubię sobie nóżki podciągnąć pod się na fotelu, a przy kompie siedzę na krześle "po turecku", Mimi wykorzystała sytuację i obie pary nadają się tylko na ogród. Z tym że resztki jednych z nich schowałam przed chuliganką tak skutecznie, że od trzech dni znaleźć ich nie mogę Niebawem coś napstrykamy nowego, a na razie serdecznie dziękujemy za pamięć o nas i odwiedzanie wątku. 4 2 Quote
Elisabeta Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Jagusko, spokojnego czasu w Twoim Domu.. Może chociaż przy dzisiejszym Święcie Mimisia zachowa powagę i nie będzie miała bardzo ciekawych pomysłów... Bo czyta się to fajnie, ale butów troszkę żal. Nawet nie swoich... Quote
Elisabeta Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 I dla wszystkich Mimisiowych miłego świętowania oczywiście. Quote
jaguska Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Elizabetko, totalnego dystansu do rzeczy materialnych nauczyły mnie koty. Wtłukły mi cały Bolesławiec, mój ukochany, ostał się jeden kubeczek, straciłam wiele wiele cennych dla mnie rzeczy, tylko rzeczy, ale i ja się nauczyłam profilaktyki ;))), niestety wpadki się nadal trafiają, wyłącznie z mojej winy. A dwie pary butów, to mały pikuś. Straciłam też całą kolekcję kwiatów domowych, przez trzy lata nie miałam ani jednego, teraz pomału odnawiam ją, hoje, achimenesy, skrętniki, oczywiście z uwzględnieniem kocich możliwości. Meble, drzwi, szafki z ornamentami kocich pazurów... Psie pomysły przy wyczynach kociego stada są niezauważalnym akcencikiem, uwierzcie, do tego moje koty są niewychodzące, więc nie mogę ich wykopać na dwór. Demolka Group , proszę jeszcze trzy sztuki dołożyć, nie były głodne więc się nie pofatygowały do foty. 3 Quote
Elisabeta Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 28 minut temu, jaguska napisał: Demolka Group , proszę jeszcze trzy sztuki dołożyć, nie były głodne więc się nie pofatygowały do foty. No to faktycznie... Lisia to naprawdę mały pikuś przy Twoich Kociastych, Jagusko. Szacun dla Ciebie. Quote
AlfaLS Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Oj to prawda, cierpliwości najlepiej uczą koty. I dystansu do rzeczy materialnych... Ja też tyle strat poniosłam przez koty, że staram się o tym nie myśleć bo chyba musiałabym je wszystkie podusić... Tylko czasem, przy kolejnej stracie tak jakoś się serce ściska :-(. Pozdrawiamy kocią grupę - ja i moje, obecnie 4+1 "demolaki". Quote
Nesiowata Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Witaj śliczna lisiczko wraz z mega cierpliwą opiekunką. Spokojnego dnia życzymy, bez skstra niespodzianek. Quote
Nesiowata Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Spokojnego (o ile się da) dnia Mimiśku. Quote
Elisabeta Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 58 minut temu, Nesiowata napisał: Spokojnego (o ile się da) dnia Mimiśku. Da się, lisiu Mimisiu? Spokojnego piątku Mimisiowym. Quote
Patrycja96 Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Wysłałam Mimi 25 z15 -moja deklaracja za wrzesień a 10 to od mojego syna dla Mimi.Pozdrawiam wszystkich cieplutko. 1 Quote
elficzkowa Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 1 godzinę temu, Patrycja96 napisał: Wysłałam Mimi 25 z15 -moja deklaracja za wrzesień a 10 to od mojego syna dla Mimi.Pozdrawiam wszystkich cieplutko. Wpłata już na koncie. Dziękujemy. Quote
Nesiowata Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Zołziasty słodziaku - daj Jagusce trochę spokoju, każdy musi się od czasu do czasu zregenerować. Quote
b-b Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Jagusiu czekamy na Twoją relację. Bardzo fajnie opisujesz poczynania Mimisi Lisicy :) Quote
jaguska Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Jesteśmy, żyjemy, jeszcze chwilka i zbiorę się "do kupy" ;) Wiernym cioteczkom ślemy serduszko i cioci wiadomej witamy ciotulę Alfę razem z jej ogonami i życzymy miłego dnia choć to poniedziałek Wieczorkiem napiszę słóweczko. Quote
Tyśka) Posted August 21, 2018 Author Posted August 21, 2018 A ja w końcu posłałam na konto skarbnika Mimi pieniądze z bazarku w wysokości aż 188zł :) Razem z ciegelkami Zagrodowy Pies Polski, wynik bazarku to 208zl. Bardzo dziękuję Wam za taki wynik! :) Niestety, niby nie mam Mimi, a od tygodnia spałam zaledwie (łącznie) 8h. Wczoraj jak przyszłam z pracy o 20 (miałam luźniejszy dzień, tzn między 5:00 a 20:00 byłam poza domem, ale od 20stej wolne) to wstałam o 5... tzn o 5:00 zadzwonił budzik, bo sama pewnie bym nie wstała. :) Niestety, mimo zawirowań życiowych (jak zwykle coś się dzieje, ja nie mogę normalnie, spokojnie, jak człowiek), zawirowań dla Mimi brak. Telefon znowu zamilknął. Dzwonił tylko jakiś pan pod wpływem %. 1 Quote
Nesiowata Posted August 22, 2018 Posted August 22, 2018 Lisiczko - daj odpocząć ludziom. Twoje szaleństwa są super, ale zwolnij ciut tempo, dobrze? Ale i tak jesteś kochane zołziątko. Quote
Elisabeta Posted August 22, 2018 Posted August 22, 2018 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Lisiczko - daj odpocząć ludziom. Twoje szaleństwa są super, ale zwolnij ciut tempo, dobrze? Ale i tak jesteś kochane zołziątko. Jak widać po tym, co Tysia napisała, to nie tylko Lisia powinna zwolnić... Dobrego dnia wszystkim Mimisiowym. Quote
Recommended Posts