Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny gdzie przebywa sunia ? szukam płatnego DT dla pieska który jest pod moją opieką ( znaleziony w rowie prawdopodobnie po wypadku ) możecie kogoś zaufanego polecić z Warszawy ? proszę o kontakt na PW

Posted

Śliczna jest nasza Bursztynowa królewna! musi w końcu kogoś chwycić za serducho! musi jak nicok2.gif

... kochane kobietki, czy macie jakąś wiedzę w temacie skąd najwięcej dzwonią ludzie?   z OLX?  czy jakichś innych portali?

Posted

Ja miałam zapytanie na olx, odesłałam nr do ewu:

"Dzień dobry, jesteśmy z mamą zainteresowane małym pieskiem, mieszkamy w małym bloku na parterze i bardzo tęsknimy za kimś takim cudownym, proszę podać jak możemy się skontaktować mój nr tel XYZ Zofia XYZ Wrocław- XYZ"

(tu gdzie XYZ usunęłam dane do Pani: telefon, adres, nazwisko)

Posted
4 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

"Dzień dobry, jesteśmy z mamą zainteresowane małym pieskiem, mieszkamy w małym bloku na parterze i bardzo tęsknimy za kimś takim cudownym, proszę podać jak możemy się skontaktować mój nr tel XYZ Zofia XYZ Wrocław- XYZ"

Może to wreszcie TEN domek :)

Posted
7 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Nikt na razie nie dzwonił.

Posted
1 godzinę temu, ewu napisał:

Nikt na razie nie dzwonił.

Może Pani zadzwoni.
Napisała do mnie na olx w weekend, ale nie miałam dostępu do internetu... nawet zasięgu telefonicznego nie było.. odpisałam dopiero teraz... więc czekajmy...  Brzmi konkretnie. :)

Posted
Przed chwilą, anecik napisał:

I jeszcze z jakimś Panem będę rozmawiała.... Ewu napisze co i jak.

To zaciskam podwójnie :) Mocno! Oby się udało naszej księżniczce kochanej!

Posted

Dzwoniła Pani . Bardzo sympatyczna:) Pani ma 70 lat mieszka z Mamą , która ma lat 90. Po głosie Pani wydawała się dużo młodsza:)

Pani ma syna i psiolubną synową ,która w razie potrzeby zaopiekuje się Igą.

Przed chwilą dzwonił bardzo miły Pan.

Iga ma wzięcie:)

Działamy:)

• Upvote 1
Posted
2 minuty temu, ewu napisał:

Dzwoniła Pani . Bardzo sympatyczna:) Pani ma 70 lat mieszka z Mamą , która ma lat 90. Po głosie Pani wydawała się dużo młodsza:)

Pani ma syna i psiolubną synową ,która w razie potrzeby zaopiekuje się Igą.

Przed chwilą dzwonił bardzo miły Pan.

Iga ma wzięcie:)

Działamy:)

A to nie przypadkiem Pani, która chciała adoptować Tosię od kiyoshi, ale Tosia jest za młoda i kiyoshi powiedziała, że jednak nie odda suni? Tak mi się kojarzy z opisu... :)

KCIUKI bardzo mocno zaciskam :) Musi się udać.

Posted
1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

A to nie przypadkiem Pani, która chciała adoptować Tosię od kiyoshi, ale Tosia jest za młoda i kiyoshi powiedziała, że jednak nie odda suni? Tak mi się kojarzy z opisu... :)

KCIUKI bardzo mocno zaciskam :) Musi się udać.

Pani ewidentnie z OLX. Pan też:)

Posted
1 minutę temu, anecik napisał:

No jak nie było telefonów to nie było. Dwa fajne domy we Wrocławiu biją się o Igę :) Resztę przekaże ewu.

To super, może jakiś inny psiaczek się załapie jak oba domki okażą się fajne i któryś z domków przystanie na propozycję innego psiaczka?

Np. Blekuś?
Albo Gwiazdka u kikou?
Albo sunia u Poker?