Elisabeta Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Jaka miła niespodzianka , Aneciku. Zobaczyć o poranku ciąg dalszy pięknych fotek naszej Iguni. To już wiem, że poniedziałek będzie dobrym dniem. Dla nas wszystkich. Quote
Kejciu Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Dziewczyny gdzie przebywa sunia ? szukam płatnego DT dla pieska który jest pod moją opieką ( znaleziony w rowie prawdopodobnie po wypadku ) możecie kogoś zaufanego polecić z Warszawy ? proszę o kontakt na PW Quote
anica Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Śliczna jest nasza Bursztynowa królewna! musi w końcu kogoś chwycić za serducho! musi jak nic ... kochane kobietki, czy macie jakąś wiedzę w temacie skąd najwięcej dzwonią ludzie? z OLX? czy jakichś innych portali? Quote
ewu Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 20 godzin temu, anecik napisał: Iga pozdrawia No jak się nie zakochać w takiej piękności:) Quote
ewu Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 (edited) 5 godzin temu, elik napisał: Śliczna Igunia, a telefon milczy :( Elu ostatnio w ogóle milczy:( Edited February 5, 2018 by ewu Quote
Tyśka) Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Ja miałam zapytanie na olx, odesłałam nr do ewu: "Dzień dobry, jesteśmy z mamą zainteresowane małym pieskiem, mieszkamy w małym bloku na parterze i bardzo tęsknimy za kimś takim cudownym, proszę podać jak możemy się skontaktować mój nr tel XYZ Zofia XYZ Wrocław- XYZ" (tu gdzie XYZ usunęłam dane do Pani: telefon, adres, nazwisko) Quote
Isiak Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Ja miałam zapytanie na olx, odesłałam nr do ewu: "Dzień dobry, jesteśmy z mamą zainteresowane małym pieskiem, mieszkamy w małym bloku na parterze i bardzo tęsknimy za kimś takim cudownym, proszę podać jak możemy się skontaktować mój nr tel XYZ Zofia XYZ Wrocław- XYZ" (tu gdzie XYZ usunęłam dane do Pani: telefon, adres, nazwisko) Może to wreszcie TEN domek :) Quote
ewu Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 7 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ja miałam zapytanie na olx, odesłałam nr do ewu: "Dzień dobry, jesteśmy z mamą zainteresowane małym pieskiem, mieszkamy w małym bloku na parterze i bardzo tęsknimy za kimś takim cudownym, proszę podać jak możemy się skontaktować mój nr tel XYZ Zofia XYZ Wrocław- XYZ" (tu gdzie XYZ usunęłam dane do Pani: telefon, adres, nazwisko) Nikt na razie nie dzwonił. Quote
Tyśka) Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 1 godzinę temu, ewu napisał: Nikt na razie nie dzwonił. Może Pani zadzwoni. Napisała do mnie na olx w weekend, ale nie miałam dostępu do internetu... nawet zasięgu telefonicznego nie było.. odpisałam dopiero teraz... więc czekajmy... Brzmi konkretnie. :) Quote
Tyśka) Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Dodałam nowe, piękne zdjęcia do olxa :)https://www.olx.pl/oferta/psia-ksiezniczka-psi-ideal-do-pokochania-juz-na-zawsze-CID103-IDr5tQz.html I garść statystyki: Wyświetleń: 561 Tel: 16 Obserwuje: 17 Oglądalność zdecydowanie wzrosła dzięki wyróżnieniu :) 1 Quote
Elisabeta Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Może Pani zadzwoni... Igunia ma naprawdę piękne ogłoszenia od Elik i Tysi. Kciuki. Quote
Tyśka) Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 3 minuty temu, Elisabeta napisał: Może Pani zadzwoni... Podam jeszcze nr ewu do tej Pani :) Quote
Anecik Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 I jeszcze z jakimś Panem będę rozmawiała.... Ewu napisze co i jak. Quote
Tyśka) Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 2 minuty temu, anecik napisał: Dzwoniła :) Iii? :) Zaciskać kciuki? Quote
Tyśka) Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Przed chwilą, anecik napisał: I jeszcze z jakimś Panem będę rozmawiała.... Ewu napisze co i jak. To zaciskam podwójnie :) Mocno! Oby się udało naszej księżniczce kochanej! Quote
ewu Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Dzwoniła Pani . Bardzo sympatyczna:) Pani ma 70 lat mieszka z Mamą , która ma lat 90. Po głosie Pani wydawała się dużo młodsza:) Pani ma syna i psiolubną synową ,która w razie potrzeby zaopiekuje się Igą. Przed chwilą dzwonił bardzo miły Pan. Iga ma wzięcie:) Działamy:) 1 Quote
Tyśka) Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 2 minuty temu, ewu napisał: Dzwoniła Pani . Bardzo sympatyczna:) Pani ma 70 lat mieszka z Mamą , która ma lat 90. Po głosie Pani wydawała się dużo młodsza:) Pani ma syna i psiolubną synową ,która w razie potrzeby zaopiekuje się Igą. Przed chwilą dzwonił bardzo miły Pan. Iga ma wzięcie:) Działamy:) A to nie przypadkiem Pani, która chciała adoptować Tosię od kiyoshi, ale Tosia jest za młoda i kiyoshi powiedziała, że jednak nie odda suni? Tak mi się kojarzy z opisu... :) KCIUKI bardzo mocno zaciskam :) Musi się udać. Quote
ewu Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: A to nie przypadkiem Pani, która chciała adoptować Tosię od kiyoshi, ale Tosia jest za młoda i kiyoshi powiedziała, że jednak nie odda suni? Tak mi się kojarzy z opisu... :) KCIUKI bardzo mocno zaciskam :) Musi się udać. Pani ewidentnie z OLX. Pan też:) Quote
Anecik Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 No jak nie było telefonów to nie było. Dwa fajne domy we Wrocławiu biją się o Igę :) Resztę przekaże ewu. Quote
Tyśka) Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 1 minutę temu, anecik napisał: No jak nie było telefonów to nie było. Dwa fajne domy we Wrocławiu biją się o Igę :) Resztę przekaże ewu. To super, może jakiś inny psiaczek się załapie jak oba domki okażą się fajne i któryś z domków przystanie na propozycję innego psiaczka? Np. Blekuś? Albo Gwiazdka u kikou? Albo sunia u Poker? Quote
ewu Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Oba domki czekają na wizytę pa. Powinna to zrobić jedna osoba. Myślę,ze oba domki są super. Quote
Recommended Posts