Tyśka) Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Teoś się doczeka swojego domku, decyzja słuszna :) Quote
b-b Posted January 2, 2018 Author Posted January 2, 2018 7 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Teoś się doczeka swojego domku, decyzja słuszna :) :) Też tak myślę. muszę być pewna na 100%, ze to będzie TEN domek :) 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: Pozdrawiam noworocznie :) Bardzo dziękujemy :) Kochani Dzwoniłam do Pani, która chciała Teosia. Obiecałam pomóc znaleźć dla niej odpowiedniego psiaczka. Szkoda tylko, że Pani uważa 10letnie psiaczki za stare. Ona chce takiego do 5-6 lat. Kudłacza, miłego do przytulania. U Hani takowych kudłaczów nie ma .Hania podesłała zdjęcia psiaczka z przytuliska do Córki Pani psiaka z dłuższym kłaczkiem Pani chce psiaczka na już po 9.01 córka wyjeżdża na wczasy . A Teosiowi postaram się zrobić dzisiaj nowe ogłoszenia na inne miasta. Trzeba szukać tego NAJ NAJ NAJ :) Quote
Gabi79 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 8 minut temu, b-b napisał: :) Też tak myślę. muszę być pewna na 100%, ze to będzie TEN domek :) Bardzo dziękujemy :) Kochani Dzwoniłam do Pani, która chciała Teosia. Obiecałam pomóc znaleźć dla niej odpowiedniego psiaczka. Szkoda tylko, że Pani uważa 10letnie psiaczki za stare. Ona chce takiego do 5-6 lat. Kudłacza, miłego do przytulania. U Hani takowych kudłaczów nie ma .Hania podesłała zdjęcia psiaczka z przytuliska do Córki Pani psiaka z dłuższym kłaczkiem Pani chce psiaczka na już po 9.01 córka wyjeżdża na wczasy . A Teosiowi postaram się zrobić dzisiaj nowe ogłoszenia na inne miasta. Trzeba szukać tego NAJ NAJ NAJ :) Nie rozumiem, czemu ludzie tak bardzo "czepiają" się wieku? Ale trzeba to uszanować. Quote
b-b Posted January 2, 2018 Author Posted January 2, 2018 2 minuty temu, Gabi79 napisał: Nie rozumiem, czemu ludzie tak bardzo "czepiają" się wieku? Ale trzeba to uszanować. 10 lat u psiaka zwłaszcza małego jakiego chce Pani to naprawdę tak około połowa życia jeśli tylko będzie się o niego dbało Quote
Gabi79 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 14 minut temu, b-b napisał: 10 lat u psiaka zwłaszcza małego jakiego chce Pani to naprawdę tak około połowa życia jeśli tylko będzie się o niego dbało Druga sprawa, że nigdy nie wiemy ile psiak pożyje. Tzn. nie mamy gwarancji, że biorąc młodego on będzie z nami długo. Ja adoptowałam od AgusiP Kajtusia. Miał około 3 może 4 lata. Dbałam, kochałam rozpieszczałam. Po 4ech latach u mnie nowotwór - nic się nie dało zrobić. A byłam pewna, że taki 7 kg maluch ma przed sobą długie życie. Quote
AlfaLS Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 9 minut temu, Gabi79 napisał: Druga sprawa, że nigdy nie wiemy ile psiak pożyje. Tzn. nie mamy gwarancji, że biorąc młodego on będzie z nami długo. Ja adoptowałam od AgusiP Kajtusia. Miał około 3 może 4 lata. Dbałam, kochałam rozpieszczałam. Po 4ech latach u mnie nowotwór - nic się nie dało zrobić. A byłam pewna, że taki 7 kg maluch ma przed sobą długie życie. To prawda - nigdy tego nie wiemy. Ja z kolei biorę z pełną świadomością takie, które mają ok. 12-14 lat, czasem starsze. Zakładam, że pożyją minimum 2-3 lata ale po całym życiu w schronisku to dla nich i tak będzie dużo. A one w domu rozkwitają, cieszą się życiem i dożywają 18-19 lat. Na szczęście! 10 lat u małego psiaka to naprawdę nie jest dużo. Szkoda, że ludzie inaczej na to patrzą... 2 Quote
b-b Posted January 2, 2018 Author Posted January 2, 2018 27 minut temu, Gabi79 napisał: Druga sprawa, że nigdy nie wiemy ile psiak pożyje. Tzn. nie mamy gwarancji, że biorąc młodego on będzie z nami długo. Ja adoptowałam od AgusiP Kajtusia. Miał około 3 może 4 lata. Dbałam, kochałam rozpieszczałam. Po 4ech latach u mnie nowotwór - nic się nie dało zrobić. A byłam pewna, że taki 7 kg maluch ma przed sobą długie życie. 13 minut temu, AlfaLS napisał: To prawda - nigdy tego nie wiemy. Ja z kolei biorę z pełną świadomością takie, które mają ok. 12-14 lat, czasem starsze. Zakładam, że pożyją minimum 2-3 lata ale po całym życiu w schronisku to dla nich i tak będzie dużo. A one w domu rozkwitają, cieszą się życiem i dożywają 18-19 lat. Na szczęście! 10 lat u małego psiaka to naprawdę nie jest dużo. Szkoda, że ludzie inaczej na to patrzą... Ja się zgadzam z Wami w 200% :) Zrobiłam i wyróżniłam Teosiowi ogłoszenie https://www.olx.pl/oferta/teo-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDr62HF.html Za 10 dni zmienię miasto na inne :) A ja ciągle zapraszam na wątek moich kolejnych psiaczków :) Czekamy na transport . Już się nie mogę doczekać pierwszych relacji Hani dotyczących psiaków. Tak fajnie się czyta opisy kiedy psiak rozkwita w hoteliku, zmienia i się i pięknieje :) Quote
elik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Na konto Teosia wpłynęły dzisiaj tj. 2.01.2018 r. poniższe kwoty: .................20,00 - renatka_s I - 2.01.2018r. .................20,00 - Bogusik I - 2.01. .................20,00 - Anula I - 2.01. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
b-b Posted January 2, 2018 Author Posted January 2, 2018 8 minut temu, elik napisał: Na konto Teosia wpłynęły dzisiaj tj. 2.01.2018 r. poniższe kwoty: .................20,00 - renatka_s I - 2.01.2018r. .................20,00 - Bogusik I - 2.01. .................20,00 - Anula I - 2.01. Bardzo serdecznie dziękujemy Ślicznie dziękuję Kochane Dziewczyny :*:) Quote
b-b Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 7 godzin temu, anica napisał: Noworoczny obchód :) Witaj Aniu :) Quote
elik Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Na konto Teosia wpłynęły dzisiaj tj. 4.01.2018 r. kwota 50,00 zł od Pana Mateusza R. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
b-b Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Na konto Teosia wpłynęły dzisiaj tj. 4.01.2018 r. kwota 50,00 zł od Pana Mateusza R. Bardzo serdecznie dziękujemy I tutaj za pomoc pięknie podziękuję!!! :) Quote
Tyśka) Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Bardzo fajne ogłoszenie - oby telefon się rozdzwonił :) Quote
b-b Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Bardzo fajne ogłoszenie - oby telefon się rozdzwonił :) Wyświetleń kupe, obserwuje też trochę ale nadal cisza Data Tytuł Cena Odpowiedzi Promowanie Od: 2 sty Do: 1 lut Teo szuka kochającego domu podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 1 lut Statystyki Wyświetleń: 1253 Tel: 5 Obserwuje: 11 Quote
Anula Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 A na moim OLX wygląda tak: Data Tytuł Cena Odpowiedzi Promowanie Od: wczoraj Do: 24 sty Teoś-pokochaj mnie. podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 7 sty Statystyki Wyświetleń: 562 Tel: 5 Obserwuje: 25 Quote
Anula Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Zmieniłam w tym tygodniu OLX na Poznań.07.01.18 wykupię wyróżnienie znów na miesiąc dla Teosia. Quote
b-b Posted January 5, 2018 Author Posted January 5, 2018 9 godzin temu, Anula napisał: Zmieniłam w tym tygodniu OLX na Poznań.07.01.18 wykupię wyróżnienie znów na miesiąc dla Teosia. Aniu poczekaj. Za 2-3 dni zmienię Teosia na inne miasto a później znowu na inne :) Jeśli będzie trzeba po 1 lutym wykupię znowu chłopakowi wyróżnienie :) 5 minut temu, Tyś(ka) napisał: Kciukuję za Teosia :) Dziękuję Tysiu :D A jak Twoja alergia? Lepiej się czujesz? Quote
Tyśka) Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 2 minuty temu, b-b napisał: Dziękuję Tysiu :D A jak Twoja alergia? Lepiej się czujesz? Dziękuję, że pytasz... :) Już nie jestem tak czerwona, więc pokarmówka opanowana ;). Aaaale.. niedługo wiosna, a to oznacza pylenie - już powoli się na to przygotowuję. Quote
b-b Posted January 5, 2018 Author Posted January 5, 2018 11 minut temu, Tyś(ka) napisał: Dziękuję, że pytasz... :) Już nie jestem tak czerwona, więc pokarmówka opanowana ;). Aaaale.. niedługo wiosna, a to oznacza pylenie - już powoli się na to przygotowuję. Czyli "będzie wesoło" :( Tak mi Cię żal Kochana ! Że też nie wymyślą nic na to :/ Quote
Anula Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: Aniu poczekaj. Za 2-3 dni zmienię Teosia na inne miasto a później znowu na inne :) Jeśli będzie trzeba po 1 lutym wykupię znowu chłopakowi wyróżnienie :) Bogda ja piszę o swoim OLX dla Teosia a jeszcze chyba są inne.Za dwa dni kończy się wyróżnienie a więc wykupię.W tej chwili idzie na Poznań,poczekam z tydzień i znów wróci na Wrocław a może zmienię na Opole zobaczę.Bez sensu jest OLX bez wyróżnienia,za dużo jest ogłoszeń.trzeba wykupywać.Udostępniam także na FB ogłoszenie. Quote
b-b Posted January 5, 2018 Author Posted January 5, 2018 8 minut temu, Anula napisał: Bogda ja piszę o swoim OLX dla Teosia a jeszcze chyba są inne.Za dwa dni kończy się wyróżnienie a więc wykupię.W tej chwili idzie na Poznań,poczekam z tydzień i znów wróci na Wrocław a może zmienię na Opole zobaczę.Bez sensu jest OLX bez wyróżnienia,za dużo jest ogłoszeń.trzeba wykupywać.Udostępniam także na FB ogłoszenie. Wiem Anulko,że chodzi Ci o Twoje ogłoszenie na OLX :) Nie chcę tylko abyś traciła pieniądze kiedy sprawujecie z Bogusią opiekę nad tyloma psiakami :) Quote
Anula Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Przed chwilą, b-b napisał: Wiem Anulko,że chodzi Ci o Twoje ogłoszenie na OLX :) Nie chcę tylko abyś traciła pieniądze kiedy sprawujecie z Bogusią opiekę nad tyloma psiakami :) A ja też nie chcę abyś martwiła się o utrzymanie psiaków bo niebawem będą 3 psiaki.Dobrze by było aby Teoś znalazł domek to by było lżej.O OLX nie martw się pilnuję i będę wyróżniać. Quote
Recommended Posts