elficzkowa Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 31 minut temu, Margo3011 napisał: Dragus pozdrawia :) Przepiękne zdjęcie ! Quote
IlonaS Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Ależ cudne życie teraz ma. Foty śliczne - wszystkie trzy. Quote
Margo3011 Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 Dragus zaprasza Ciocie do Belluni. Teraz Bella bardzo potrzebuje pomocy. Quote
Margo3011 Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Dragon ma nowego Brata Rubla. Kochani Ludzie, ktorzy adoptowali Dragona nie potrafili przejsc obojetnie obok kolejnej Biedy, Oskara teraz juz Rubla. Piekny, dumny ONek, zmieszany z blotem przez czlowieka zostal znaleziony w ok Piaseczna i przewieziony do schroniska na Paluchu. Panstwo przyjeli Rubla do swojej Rodziny pomimo, ze maja juz 5 psow. Rubel nie chodzi, tyl ma bezwladny, chore uszy , serduszko. Rubel zostal przewieziony do kliniki, zostal zdiagnozowany, wykonano rezonans magnetyczny. Dragusiowa Rodzina postanowila zawalczyc o Rubla, jest szansa, ze uda sie go postawic na 4 lapy. Pewne jest,ze Rubel bedzie odpowiednio zaopiekowany i kochany. Panstwo wielokrotnie pomagali skrzywdzonym zwierzakom, teraz jest zorganizowana zrzutka, zeby chociaz troche pomoc tym wspanialym Ludziom w leczeniu Rubla. Leczenie jest bardzo kosztowne. Rubel potrzebuje specjalnych szelek, te ktore ma w tej chwili sa pozyczone. Moze ktos posiada takie i nie uzywa? Bardzo prosimy o udostepnianie tej zrzutki. Moze ktos moglby wesprzec Rubla grosikiem :) https://zrzutka.pl/atfxgh Stado przyjelo Rubla wspaniale :) Tak wyglada Psi Dom :) Rubel potrzebuje takich szelek Quote
Nadziejka Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Zagladam o matuniu matuniu ... a widok tych wszytkich serduszek ponad wszytko cudny i radujacy serce bede pamietac stokrosci pozdrawiam Najlepszego Najpiekniejszego Panstwu i lapenkom Quote
Anula Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Już wpłaciłam grosik na Rubla.Operator pobiera 2zł od przelewu.Udostępnione także na FB. 1 Quote
Margo3011 Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 27 minut temu, Anula napisał: Już wpłaciłam grosik na Rubla.Operator pobiera 2zł od przelewu.Udostępnione także na FB. Dziekuje bardzo :) Quote
Zagrodowy pies polski Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Oszczędzam grosiki na Abi, ale nie mogę przejść obojętnie wobec tak wspaniałych ludzi i takiej psiej tragedii, melduję się u Rubla, poproszę o nr konta 1 Quote
Margo3011 Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 20 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał: Oszczędzam grosiki na Abi, ale nie mogę przejść obojętnie wobec tak wspaniałych ludzi i takiej psiej tragedii, melduję się u Rubla, poproszę o nr konta Dziekujemy pieknie, na Rubelka jest zorganizowana zrzutka https://zrzutka.pl/atfxgh Prosimy rowniez o udostepnienie linku zrzutki :) Quote
Zagrodowy pies polski Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Oczywiście udostępniam, ale za zrzutkę chcą 5 zł za obsługę transakcji. Może lepiej wpłacić na konto Dragona, będzie taniej. Quote
Margo3011 Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 9 godzin temu, bakusiowa napisał: Wpłacone i udostępnione. Bardzo dziekuje w imieniu Rubla i jego Opiekunow :) Quote
Alaskan malamutte Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Cudni ludzie, cudne psy. Poproszę o numer konta, wpłacę "coś" dla Rubla. 1 Quote
Margo3011 Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Cudni ludzie, cudne psy. Poproszę o numer konta, wpłacę "coś" dla Rubla. Witaj Alaskan malamutte :) zorganizowana jest zrzutka dla Rubla https://zrzutka.pl/atfxgh Tu mozna wplacic pieniazek dla Rubla. Bardzo prosimy rowniez o udustepnianie zrzutki . https://zrzutka.pl/atfxgh Quote
Margo3011 Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 8 godzin temu, bou napisał: Dragon...piękny ,dzielny ON-ku...jesteś cudem. Tak, zgadza sie bou :) Ja nie moge napatrzec sie na Dragusia. Dragon w koncu poczul sie kochany i cieszy sie swoim szczesciem. Dragus ma sie bardzo dobrze, biega sobie po trawce, bawi sie. Pieski maja specjalny basenik w ktorym moga sie popluskac i schlodzic. Panstwo dbaja i kochaja :) Szkoda,ze nie potrafie wgrac tu filmiku z Dragusiem :( Przepraszam Dragona ,ze zrobilam off topic i poprosilam o pomoc dla Rubla. Dlatego tez zalozylam juz odrebny watek dla Rubla. Mysle ,ze Dragon sie nie pogniewa, w koncu to jego nowy Brat. Na tym watku Dragusiowym bede juz tylko podawala informacje o Dragonie i fotki oczywiscie :) Zapraszam do Rubla :) Quote
Margo3011 Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Dragon pozdrawia i przekazuje , ze poczul w sobie dziecko :) Quote
Margo3011 Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 ,,Chyba będzie trzeba Draga interwencyjnie odbierać , kto to słyszał żeby w takim małym legowisku pies spał ? :) :) :) Quote
Zagrodowy pies polski Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 8 minut temu, Margo3011 napisał: ,,Chyba będzie trzeba Draga interwencyjnie odbierać , kto to słyszał żeby w takim małym legowisku pies spał ? :) :) :) A co zrobisz jak Ci powie, ja jestem taki mały piesek i posłanko jest w sam raz? :):):) 1 Quote
Margo3011 Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Zagadka dla Cioc, ktore zagladaja do Dragona. :):):) Kto dolaczy do stada Dragona na DT ? Quote
Recommended Posts