Jump to content
Dogomania

By zdążyć przed zimą- ratujmy Radysiaki- Buźka, Granulka, Lotka, Żelek, Rosa, Tosia, Lalka wszystkie w SWOICH DOMACH

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Sara2011 napisał:

Zapraszam na bazarek kilometrowy który pomoże Żelkowi i Emce dotrzeć do hoteliku.

DZIĘKUJE!!

KAsiu Tobie dziękuje że jednak miejsca się znalazły na nowe biedaczki.....paragony już uregulowane:) Wyściskaj Rosie. Czekamy na jej zdjęcia:) ciekawe co Patrycja jutro powie jak ją zobaczy :)

Posted

Zelek dzisiaj wyjezdza

A Lotka poki co zostaje w hoteliku- Pani musi wstrzymac adopcje z przyczyn rodzinnych

Beda wuec dwa psiaczki na utrzymaniu z deklaracji ok 200 zl

Moze ktos jeszcze jednak sie zlituje nad psami z tego schroniska?

Posted
8 godzin temu, annabarbara napisał:

Ja mam ustawiony przelew na 19 bo tak pierwszy raz wysylalam wiec dzis powinien dojsc. 

Pieniązki dotarły:) 100 zł- bardzo dziękuje!

Wpłynęlo też 120 zł z tego bazarku:)

A Zelek wyjechał z Radys ok 14. Jak znam Patrycje dotrze do Kasi bliżej północy:) Czekamy na nasze Radysiątka...Żelka i Emke i.... od Sara2011:)

Posted

Miałam dziś 'niesłychany' telefon o Lotke...Pani zadzwoniła...by przekonać mnie...że nie może wziąć Loki....Tłumaczyła mi, że ona jest bardzo empatyczna ale nie ma czasu dla psa, ani siły, i w sumie jakby ona tak czasu nie miała to pies mógłby byc agresywny itd...słucham tego i w końcu pytam, o co jej TAK NAPRAWDE chodzi? bo chyba nie o adopcje?

Ano...powód był inny...jej mąż....a właściwie już były mąż postanowił Lotke adopctować i ona wyprzedziła go telefonem, żeby mnie uprzedzić, że u nich nie ma warunków i żebym JA porozmawiała z jej byłym mężem i mu to wytłumaczyła, że ona nie ma siły na psa....!! Czujecie??

Powiedziałam jej, że z nikim nie zamierzam rozmawiać i żadnego psa im nie wydam...Ogólnie Pani gadała ze 20 minut....musiałam sie rozłączyć, bo nie chciała przestać....

DOM z Wrocławia

Posted
4 godziny temu, kiyoshi napisał:

Pieniązki dotarły:) 100 zł- bardzo dziękuje!

Wpłynęlo też 120 zł z tego bazarku:)

A Zelek wyjechał z Radys ok 14. Jak znam Patrycje dotrze do Kasi bliżej północy:) Czekamy na nasze Radysiątka...Żelka i Emke i.... od Sara2011:)

Melduję się u cudnego Żelka.

U Kasi Żelek i Emka szybko odzyskają radość życia

6 minut temu, kiyoshi napisał:

Miałam dziś 'niesłychany' telefon o Lotke...Pani zadzwoniła...by przekonać mnie...że nie może wziąć Loki....Tłumaczyła mi, że ona jest bardzo empatyczna ale nie ma czasu dla psa, ani siły, i w sumie jakby ona tak czasu nie miała to pies mógłby byc agresywny itd...słucham tego i w końcu pytam, o co jej TAK NAPRAWDE chodzi? bo chyba nie o adopcje?

Ano...powód był inny...jej mąż....a właściwie już były mąż postanowił Lotke adopctować i ona wyprzedziła go telefonem, żeby mnie uprzedzić, że u nich nie ma warunków i żebym JA porozmawiała z jej byłym mężem i mu to wytłumaczyła, że ona nie ma siły na psa....!! Czujecie??

Powiedziałam jej, że z nikim nie zamierzam rozmawiać i żadnego psa im nie wydam...Ogólnie Pani gadała ze 20 minut....musiałam sie rozłączyć, bo nie chciała przestać....

DOM z Wrocławia

No cóż.............. niektórzy chyba mają dziury w mózgu.

Zakładając, że w ogóle mają mózg

Posted
13 minut temu, kiyoshi napisał:

DOM z Wrocławia

:) dobre!

Posted

Żelek dojechał do Kasi- jako, że przyjechał razem z 2ma koleżankami, to Kasia ma lekki sajgon w domu;) wieści więc raczej dzisiaj nie będzie. Wiem tylko że jest sympatyczny, odrobinkę większy od Granulki i że wczoraj nie chciał wejść do domu:( ale jakoś się przekonał;) noc przespał spokojnie:)

Zdjęć na razie nie mam, za to jest nowe zdjęcie Lotki, która chyba wcale nie zmartwiła sie brakiem domu stałego....

25634833_1861181374193122_800324891_o.thumb.jpg.16131868bbce8f87e49ced368fbda7eb.jpg

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

Żelek dojechał do Kasi- jako, że przyjechał razem z 2ma koleżankami, to Kasia ma lekki sajgon w domu;) wieści więc raczej dzisiaj nie będzie. Wiem tylko że jest sympatyczny, odrobinkę większy od Granulki i że wczoraj nie chciał wejść do domu:( ale jakoś się przekonał;) noc przespał spokojnie:)

Zdjęć na razie nie mam, za to jest nowe zdjęcie Lotki, która chyba wcale nie zmartwiła sie brakiem domu stałego....

25634833_1861181374193122_800324891_o.thumb.jpg.16131868bbce8f87e49ced368fbda7eb.jpg

Ale nie wiem czy się nie martwi, że ktos jej zajął miejscówkę :)

8o6qcqo8kyf5.jpg

Posted
9 godzin temu, uxmal napisał:

. Mogę pomóc  deklaracją stałą 20 zł proszę o pw.

Wow bardzo bardzo Ci dziekuje! Przyda sie ogromnie kazdy grosik! Wieczorem wysle dane

10 godzin temu, Sara2011 napisał:

Ale nie wiem czy się nie martwi, że ktos jej zajął miejscówkę :)

8o6qcqo8kyf5.jpg

No to Malwinke zalatwila Lotke:)

Posted

O jejku- jaki on sliczny!!

Emka bardzo ladna to nic dziwnego ze sie zakochal ;)

Dziekuje za tak szybko i jak zawsze piekna sesje

Z ogloszeniami rusze zaraz po swietach jak tylko da sie troszke poznac

Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

Z ogloszeniami rusze zaraz po swietach jak tylko da sie troszke poznac

Kasia jest mistrzynią pięknych zdjęć, a model też piękny!!!

Posted
1 godzinę temu, Gabi79 napisał:

Kasia jest mistrzynią pięknych zdjęć, a model też piękny!!!

oj....jakoś mnie tak chwycił za sece na tych zdjęciach, trochę ma pyszczek jnak szczeniaczek:D

ah...żeby mieć dom na 10 psów...a nie na 2:(

Posted
1 minutę temu, kiyoshi napisał:

oj....jakoś mnie tak chwycił za sece na tych zdjęciach, trochę ma pyszczek jnak szczeniaczek:D

ah...żeby mieć dom na 10 psów...a nie na 2:(

Iza, znam ten ból. Mnie najbardziej rozczulił Żelek na tym ostatnim zdjęciu.

Jak dobrze, że jest u Kasi!!!

Posted

Zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.

A dla psiaków specjalne życzenia aby następne święta spędziły w swoich własnych domach.

kartka-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0087.gif.d37866c3b666589a91bd20fb4dac265a.gif

Posted
Dnia 12/21/2017 o 14:34, kiyoshi napisał:

Z ogloszeniami rusze zaraz po swietach jak tylko da sie troszke 

Myślę, że Żelka można już oglaszać;-)

Co prawda narazie jest bardzo prozwierzęcy-bardzo przyjaźnie nastawiony do innych psiaków i woli ich towarzystwo niż nasze ludzkie. Natomiast jak jesteśmy sami na spacerach to jest bardzo proludzki, podchodzi do glaskania, przytula się, macha wesoło ogonkiem. W domu bardzo grzeczny, o dziwo nie znaczy ścian:-) 

• Upvote 1