Anula Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 18 minut temu, janka@ napisał: A moja wpłata dotarła ? [email protected]ł.08.11.17-30,00zł Quote
Anula Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Taki nick mi się wyświetla przy Twoim nicku.Czy masz dwa nicki? Czy to ktoś inny. Bardzo proszę o zaglądanie na 1 stronę wątku Czesterkowego.Tam jest post rozliczeniowy,wyszczególnione deklaracje stałe,jednorazowe.Jeżeli jest coś nie tak,proszę głośno krzyczeć.Poprawię. Quote
uxmal Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 54 minuty temu, Anula napisał: Kochani.Brakuje sporo do opłacenia miesięcznego pobytu Czesterka w DT.Może ktoś wspomoże maluszka 10,00zł stałą deklaracją.Czesterek by miał opłacony pobyt 1/2 kwoty.Bardzo proszę.To tak nie wiele a jednak tak dużo. dorzucę 10 zł do swojej deklaracji. Czyli brakuje jeszcze 200 zł. Quote
jankamałpa Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 33 minuty temu, Anula napisał: [email protected]ł.08.11.17-30,00zł mam tylko jeden nick i muszę odświeżać stronę żeby był widoczny inaczej wyświetla się email protected :( Quote
Anula Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 24 minuty temu, uxmal napisał: dorzucę 10 zł do swojej deklaracji. Czyli brakuje jeszcze 200 zł. Stokrotne dzięki. Huraaa... Czesterek ma 1/2 deklaracji stałych. BARDZO,BARDZO DZIĘKUJEMY. Tak brakuje jeszcze 200,00zł aby byliśmy spokojni o finanse Czesterka. Quote
Bgra Posted November 14, 2017 Author Posted November 14, 2017 Byliśmy dzisiaj u weta na kontroli,Nivalin dalej utrzymujemy bo jak widać po tym,że Czester sam siusia to jest się o co bić,czekamy też czy poprawi się kontrolowane wydalanie kału...Na ew rzadsze kupale wet zlecił carbo i dodatkowo do posiłku preparat błpnnika do zagęszczenia...wiemy czego ;) Anetka uczyła się lokalizować pęcherz moczowy co przy lekko wypełnionym pęcherzu nie jest łatwe,dwóch wetów po uprzednim sprawdzeniu pęcherza w Usg próbowało podczas operatywy dr Kocota wycisnąć i nic,dr oczywiście się to udało.Anetka wybadała nawet prostatę :) w normie :) Dobrze,że siusia,trzyma wyraźnie pęcherz kilka godzin po oddaniu moczu,na dowód sucha podpaska a to już było po ...no spędziłyśmy cztery godziny w kolejce,trafiłam do domu o 17-tej ;) Kontrola za 10 dni. Koszt wizyty 10 zł + koszt leków-zapas 101 zł +koszt transportu 100 zł to dzisiejszy koszt Skarpety Plaskatych. Zawieźliśmy też wszystkie dary :) Odezwała się też do nas Bella :) zasponsoruje Czesterkowi wkładki. Pilot musi być :) na kolankach u Anettki :) No to zaczynamy oczekiwanie w kolejne...czytanie sms:) Wszystko miał pod kontrolą :) najbystrzejszy pies w kolejce ,nic nie mogło mu umknąć ,jak się zmęczył to ... każda chwila dobra na odpoczynek ;) Sucha wkładka po dobrych kilku godzinach,pampersów poszły 3 sztuki ;) 3 Quote
Bgra Posted November 14, 2017 Author Posted November 14, 2017 Przemiły,przegrzeczny,potrafi się wkupić w łaski ,taki co to zawsze znajdzie rączki do miziania,czochrania :) Pies marzenie,gdyby nie... Ale najlepiej w ramionach Anettki :) 8 Quote
Bogusik Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Na to wygląda,że wiadomości bardzo dobre z kontrolnej wizyty :) Zdjęcia,szczególnie te ostatnie,na których Czesterek przyklejony do anecik,cudne! :) Quote
Anula Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 W sumie wizyta wyniosła 211,00zł.Wpiszę w koszt Skarpety. Dobrze,że Czesterek natrafił na takich cudownych ludzi Bgra i anecik.Też cudownie jest,że Czester ma się do kogo przytulić.Jak spotkałam się z Czesterkiem w Lecznicy to zamiast biegać po ogrodzie to przytulił się do mnie, do kolan.Ewidentnie zaraz było widać,że bardzo potrzebuje człowieka koło siebie.Tam siedział w kojcu sam.Fajny nasz Czesterek jest,kochana przylepka. Quote
Bgra Posted November 15, 2017 Author Posted November 15, 2017 6 godzin temu, Bogusik napisał: Na to wygląda,że wiadomości bardzo dobre z kontrolnej wizyty :) Zdjęcia,szczególnie te ostatnie,na których Czesterek przyklejony do anecik,cudne! :) No jest pięknota :) 4 godziny temu, Anula napisał: W sumie wizyta wyniosła 211,00zł.Wpiszę w koszt Skarpety. Dobrze,że Czesterek natrafił na takich cudownych ludzi Bgra i anecik.Też cudownie jest,że Czester ma się do kogo przytulić.Jak spotkałam się z Czesterkiem w Lecznicy to zamiast biegać po ogrodzie to przytulił się do mnie, do kolan.Ewidentnie zaraz było widać,że bardzo potrzebuje człowieka koło siebie.Tam siedział w kojcu sam.Fajny nasz Czesterek jest,kochana przylepka. Anulko wykasuj te nasze imiona z drugiego zdania,wszyscy jesteśmy cudowni,którzy pochyliliśmy się nad Czesiem :) Jestem totalnie w nim zakochana :) To jest pies stadny,z racji swojej ułomności musi mieć ludzia przy sobie i innego psa do zabaw :) Jeszcze poczekam do następnej kontroli i puszczamy te ogłoszenia o szukaniu domku. Quote
Onaa Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Jak by on biedak cierpiał i męczył się w schronie :(. Quote
konfirm31 Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Piękny biedny Czesterek. Wątek zapisuję, bo na dzień dzisiejszy, tylko tyle mogę :(. Quote
Bgra Posted November 15, 2017 Author Posted November 15, 2017 30 minut temu, Onaa napisał: Jak by on biedak cierpiał i męczył się w schronie :(. Trudne do wyobrażenia :( nawet 3 godzinne wyjście z domu bez Czesterka to zagrożenie odparzeniem skóry :( 26 minut temu, konfirm31 napisał: Piękny biedny Czesterek. Wątek zapisuję, bo na dzień dzisiejszy, tylko tyle mogę :(. Witam :) bądź z nami,jak możesz udostępnij na fb link do zrzutki :) https://zrzutka.pl/j8gzm9 zbieramy jeszcze 16 dni ,to olbrzymia pomoc :) Quote
b-b Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Kciuki nadal zaciskam. Oby było coraz lepiej! 1 Quote
Anula Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 3 godziny temu, Bgra napisał: No jest pięknota :) Anulko wykasuj te nasze imiona z drugiego zdania,wszyscy jesteśmy cudowni,którzy pochyliliśmy się nad Czesiem :) Jestem totalnie w nim zakochana :) To jest pies stadny,z racji swojej ułomności musi mieć ludzia przy sobie i innego psa do zabaw :) Jeszcze poczekam do następnej kontroli i puszczamy te ogłoszenia o szukaniu domku. Nie wykasuję bo to właśnie dzięki Tobie Czester został pokazany i dzięki Tobie nie trafił do Miedar,nie pisząc już o innej pomocy dla maluszka. 57 minut temu, konfirm31 napisał: Zrzutka udostępniona na fb. Dziękujemy. Quote
Anula Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Nadeszła dopłata do deklaracji stałej za XI od uxmal dzięki,której mamy opłacone DT w 1/2 części. Quote
Bgra Posted November 16, 2017 Author Posted November 16, 2017 10 godzin temu, b-b napisał: Kciuki nadal zaciskam. Oby było coraz lepiej! Rozpowiadam już wszystkim,komu tylko mogę o Czesterku,nie opędzilibyśmy się od propozycji domku gdyby był zdrowy,więc jak jest chociaż minimalna szansa na poprawę stanu...trzymajmy więc ! 10 godzin temu, konfirm31 napisał: Zrzutka udostępniona na fb. Dziękować :) Quote
Anula Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 4 godziny temu, Bgra napisał: Rozpowiadam już wszystkim,komu tylko mogę o Czesterku,nie opędzilibyśmy się od propozycji domku gdyby był zdrowy,więc jak jest chociaż minimalna szansa na poprawę stanu...trzymajmy więc ! Tak sobie głośno myślę,że gdyby maluszek był zdrowy to by nie był wywalony na ulicę i nadal miałby dom bo przecież jakiś miał.Czester jest cudowny, jest kompletnie bez wad, ma same zalety pomijając jego przypadłość. 1 Quote
ona03 Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Dnia 15.11.2017 o 00:56, Bgra napisał: Przemiły,przegrzeczny,potrafi się wkupić w łaski ,taki co to zawsze znajdzie rączki do miziania,czochrania :) Pies marzenie,gdyby nie... Ale najlepiej w ramionach Anettki :) Tak samo mówi togusia o Lolusiu - pies marzenie...., my już całkowicie zaakceptowałyśmy tę Lolciową przypadłość, jakoś dajemy radę, a to już 8 lat.... I Bożenko gdybyś nie pochyliła się nad jego losem, nie wiadomo gdzie byłby teraz, anecik - to już ciężka fizyczna praca, bez której nie byłoby efektów, Anulka i Bogusik walczące o kasę i Cioteczki, które tę kasę wysupłają z budżetu domowego - to wszystko składa się poprawę losu Czesterka - pluszaka, a cudny jest rzeczywiście. Domek będzie musiał być prześwietlony do czwartego pokolenia......., Lolcio na początku miał duże zainteresowanie, ale i pomysły ludzi, żeby zamknąć w kenelu, albo w stodole na sianie i nie potrzebna będzie kasa na pieluszki, szkoda gadać. Więc Czesterku z pieluszką czy już jak będziesz bez, życzę Ci najwspanialszego domku, takiego który zaakceptuję Cię w całości,nie tylko ze względu na urodę - przystojniaku :) Fotki w objęciach anecik cudne, tak pięknie tuli się do ludzia...., kubraczek troszkę przy kusy, anecik doszydełkuj troszeczkę....... 3 Quote
sybil Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Obiecałam Anuli jednorazową dla Czesterka w grudniu, ale może uda się wcześniej, więc proszę o nr konta do wpłaty. Czester jest uroczy i kochany, oby leczenie dało dobre rezultaty i życie psiątka było coraz szczęśliwsze. 1 Quote
Anula Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 5 godzin temu, sybil napisał: Obiecałam Anuli jednorazową dla Czesterka w grudniu, ale może uda się wcześniej, więc proszę o nr konta do wpłaty. Czester jest uroczy i kochany, oby leczenie dało dobre rezultaty i życie psiątka było coraz szczęśliwsze. Dotrzymałaś słowa,jesteś Kochana.Z całego serca dziękuję.Zaraz wysyłam pw. Quote
Bgra Posted November 16, 2017 Author Posted November 16, 2017 13 godzin temu, ona03 napisał: Tak samo mówi togusia o Lolusiu - pies marzenie...., my już całkowicie zaakceptowałyśmy tę Lolciową przypadłość, jakoś dajemy radę, a to już 8 lat.... I Bożenko gdybyś nie pochyliła się nad jego losem, nie wiadomo gdzie byłby teraz, anecik - to już ciężka fizyczna praca, bez której nie byłoby efektów, Anulka i Bogusik walczące o kasę i Cioteczki, które tę kasę wysupłają z budżetu domowego - to wszystko składa się poprawę losu Czesterka - pluszaka, a cudny jest rzeczywiście. Domek będzie musiał być prześwietlony do czwartego pokolenia......., Lolcio na początku miał duże zainteresowanie, ale i pomysły ludzi, żeby zamknąć w kenelu, albo w stodole na sianie i nie potrzebna będzie kasa na pieluszki, szkoda gadać. Więc Czesterku z pieluszką czy już jak będziesz bez, życzę Ci najwspanialszego domku, takiego który zaakceptuję Cię w całości,nie tylko ze względu na urodę - przystojniaku :) Fotki w objęciach anecik cudne, tak pięknie tuli się do ludzia...., kubraczek troszkę przy kusy, anecik doszydełkuj troszeczkę....... To prawda,zebrała się silna grupa wsparcia :) Ludzie ciągle mnie zaskakują :( wczoraj mnie ukręcała jedna kobieta,wszystkie gr shih powiadomione,tyle,że szuka też innego psa w typie małych ras,nie do wszystkich nam się uda dotrzeć :( Kubraczek w sam raz :) to taka kamilzeleczka ;) 10 godzin temu, sybil napisał: Obiecałam Anuli jednorazową dla Czesterka w grudniu, ale może uda się wcześniej, więc proszę o nr konta do wpłaty. Czester jest uroczy i kochany, oby leczenie dało dobre rezultaty i życie psiątka było coraz szczęśliwsze. Dołączę do podziękowań :) za tydzień dopiero nowe foty Czesterka :) Quote
ona03 Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 11 godzin temu, Bgra napisał: Kubraczek w sam raz :) to taka kamilzeleczka ;) Żartuję sobie z kubraczka, kupiłam go kiedyś dla mojego kurdupelka i okazał się za duuuuuuuży, trafił do anecikowej Mimiśki, na którą był w sam raz, a tu Czesterek paraduje sobie w kamizelce hihihi, super, że się przydał :) 1 Quote
Anula Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Jak patrzę na to zdjęcie to mi się płakać chce bo to jest takie dziecko,które potrzebuje opieki i miłości. Quote
Recommended Posts