Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 minut temu, Moli@ napisał:

Cholercia :(

Nie wiesz za ile sprzedali?

Nie wiem.

Ale jeśli wywoławcza stanowiła nie mniej, niż 60% ceny oszacowania, to ta cena wynosi max 305.000,-

Posted

Widziałam na fejsie, że propozycji innych domów jest od groma. Trzeba tylko zaplanować w miarę sensownie przeprowadzkę i pogodzić się z faktem, że część kotów zostanie. Nie jest powiedziane, że nowy nabywca nie będzie ich dokarmiał. Może to człowiek.

Posted
12 minut temu, Aska7 napisał:

Widziałam na fejsie, że propozycji innych domów jest od groma. Trzeba tylko zaplanować w miarę sensownie przeprowadzkę i pogodzić się z faktem, że część kotów zostanie. Nie jest powiedziane, że nowy nabywca nie będzie ich dokarmiał. Może to człowiek.

albo do Toz zgłosić,  wyłapia,  wysterylizuja... Bo skoro dzikie ? ( nie doczytałam) to pewnie nie kastrowane. 

Posted
2 godziny temu, beataczl napisał:

albo do Toz zgłosić,  wyłapia,  wysterylizuja... Bo skoro dzikie ? ( nie doczytałam) to pewnie nie kastrowane. 

No właśnie, zawsze mnie zastanawiała ilość kotów, a one tylko przychodzą. Ileś. Nie wiadomo ile.

Kurcze, szkoda domu.

Posted
2 godziny temu, rozi napisał:

No właśnie, zawsze mnie zastanawiała ilość kotów, a one tylko przychodzą. Ileś. Nie wiadomo ile.

Kurcze, szkoda domu.

Te dochodzące są raczej ponad tę liczbę 60. Jestem aktualnie w trakcie tworzenia listy zwierzaków w Runie i kotów normalnie mieszkających na miejscu wyszło mi pięćdziesiąt kilka, a możliwe, że jeszcze kogoś pominęłam - Sylwia ostatnio nie miała głowy, żeby sprawdzić i uzupełnić całość.