uxmal Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Dnia 29.12.2022 o 18:36, rozi napisał: Nie mogę chyba cytować z prywatnego profilu, ani wklejać. Może ktoś wie, jaki to profil, to zobaczy. Jak się ktoś wyloguje z fb to nie widać postów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Umarła malutka kotunia, podobno szczepiona. I umarł Mursi, jeden z tych wodołazów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aska7 Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Nie ma zbiórek na "utylizację" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaaga Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Dnia 31.12.2022 o 14:10, rozi napisał: Umarła malutka kotunia, podobno szczepiona. I umarł Mursi, jeden z tych wodołazów. A to pies na co umarł? Bo kot rozumiem, ze na pp. Straszne dla mnie to wszystko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Straszne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aska7 Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Ja się na kotach kompletnie nie znam. Czy koty się chipuje tak jak psy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi79 Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Dnia 31.12.2022 o 18:58, Aska7 napisał: Ja się na kotach kompletnie nie znam. Czy koty się chipuje tak jak psy ? U mnie na osiedlu zaginęła kotka, wydostała się z transportera. Odnalazła się dzięki temu, że była zaczipowana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwija Posted January 1, 2023 Author Share Posted January 1, 2023 dzien dobry w nowym roku, nieźle sobie tu podobno używacie. wiec moze poproszę na początek o przedstawienie się Ja się nie ukrywam - znacie moje imię i nazwisko, i oczywiscie Fundację więc poproszę o podanie Waszych prawdziwych danych i tu, i na fejsie używacie nikow, falszywych kont - to jest normalny, przypuszczam- niewyszukany specjalnie - hejt internetowy czekam na przedstawienie się ciekawe określenie ostatnio słyszałam - psychofanki.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aska7 Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwija Posted January 1, 2023 Author Share Posted January 1, 2023 i jeszcze jedno -jesli ktos chce zobaczyc, pomoc - zapraszamn też uważam za zabawne to, co tutaj robisz Aska7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moli@ Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Dnia 1.01.2023 o 13:04, sylwija napisał: dzien dobry w nowym roku, nieźle sobie tu podobno używacie. wiec moze poproszę na początek o przedstawienie się Ja się nie ukrywam - znacie moje imię i nazwisko, i oczywiscie Fundację więc poproszę o podanie Waszych prawdziwych danych i tu, i na fejsie używacie nikow, falszywych kont - to jest normalny, przypuszczam- niewyszukany specjalnie - hejt internetowy czekam na przedstawienie się ciekawe określenie ostatnio słyszałam - psychofanki.. "nieźle sobie tu podobno używacie" ? "czekam na przedstawienie się ciekawe określenie ostatnio słyszałam - psychofanki.." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Wszystko tajne teraz. Znaczy bardziej, niż przedtem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moli@ Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 z fb Runa "Nie mamy siły już walczyć, bardzo się boimy o nasze zwierzęta . Rok 2022 to rok cierpienia chorób naszych zwierząt. Wielu z nich nie daliśmy rady pomóc, odeszły zabierając ze sobą kawałek naszego serca. Każdego dnia boimy się o pozostałe - o ich zdrowie i życie. Koniec roku i jak grom z jasnego nieba - panleukopenia. Choroba wirusowa błyskawicznie rozprzestrzeniająca się wśród kotów, zbierająca śmiertelne żniwo. W ciągu kilku dni umarło 6 kotów. Zwierzęta odchodzą w bólu i cierpieniu. Brakuje nam pieniędzy, aby skutecznie pomóc przeszło 60 kotom. Błagamy, bez Was i Waszej pomocy nie damy rady kupić leku gdzie jedna ampułka to 170-180 zł w zależności od wagi kota starcza dla 3 dorosłych, dodatkowo musimy opłacić rachunków za szpital, leki badania i ratowanie ich życia. https://www.ratujemyzwierzaki.pl/panleukopeniawrocila" Koty nie pchły ..., można policzyć 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Sylwija niby jest sama, a ciągle pisze w liczbie mnogiej,MY. No chyba,że ona jest MY. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aska7 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 http://www.runa.egonet.pl/ Osobiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Dnia 9.01.2023 o 07:20, Moli@ napisał: z fb Runa "Nie mamy siły już walczyć, bardzo się boimy o nasze zwierzęta . Rok 2022 to rok cierpienia chorób naszych zwierząt. Wielu z nich nie daliśmy rady pomóc, odeszły zabierając ze sobą kawałek naszego serca. Każdego dnia boimy się o pozostałe - o ich zdrowie i życie. Koniec roku i jak grom z jasnego nieba - panleukopenia. Choroba wirusowa błyskawicznie rozprzestrzeniająca się wśród kotów, zbierająca śmiertelne żniwo. W ciągu kilku dni umarło 6 kotów. Zwierzęta odchodzą w bólu i cierpieniu. Brakuje nam pieniędzy, aby skutecznie pomóc przeszło 60 kotom. Błagamy, bez Was i Waszej pomocy nie damy rady kupić leku gdzie jedna ampułka to 170-180 zł w zależności od wagi kota starcza dla 3 dorosłych, dodatkowo musimy opłacić rachunków za szpital, leki badania i ratowanie ich życia. https://www.ratujemyzwierzaki.pl/panleukopeniawrocila" Koty nie pchły ..., można policzyć Skąd to bierzesz? mnie chyba zablokowali, mam info, że zawartość niedostępna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moli@ Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Dnia 9.01.2023 o 11:16, rozi napisał: Skąd to bierzesz? mnie chyba zablokowali, mam info, że zawartość niedostępna. https://pl-pl.facebook.com/runapomaga/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Dnia 9.01.2023 o 11:47, Moli@ napisał: https://pl-pl.facebook.com/runapomaga/ No nie mam dostępu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfaLS Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Dnia 9.01.2023 o 11:51, rozi napisał: No nie mam dostępu. To Cię zablokowali, ja normalnie weszłam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moli@ Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 z fb Runa "Kola zapalenie otrzewnej Już raz zderzył się z obojętnością. To było wtedy, kiedy ktoś go wyrzucił i potraktował jak zbędną rzecz. Głodny chory na koci katar błąkał się wśród obojętnych ludzi. Wtedy otrzymał pomoc w RUNA. Dziś znowu zderza się z obojętnością, która tym razem może go zabić… Potrzebuje pomocy i znów jest niewidzialny. Zbiórka stoi nawet nie ma połowy potrzebnej kwoty. Tym razem ci dobrzy, swoją obojętnością mogą skazać go na śmierć... Błagam o pomoc dla Koli Jest na finiszu leczenia, wydawałoby się, że tak niewiele do szczęścia potrzeba. A jednak jeszcze tak wiele brakuje...Na POMOC dla Koli !!!" https://pomagam.pl/kolaumiera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Dnia 13.01.2023 o 10:31, Moli@ napisał: Tym razem ci dobrzy, swoją obojętnością mogą skazać go na śmierć... Poniżej pasa. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Zapalenie otrzewnej u kota. jest nieuleczalne. Niestety kot do eutanazji. Cierpi bardzo. Dla mnie to ewidentne naciąganie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aska7 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Ja z zasady nie pomagam ludziom tylko zwierzętom, ale widząc tak dwie różne zrzutki to zastanowiłabym się nad wagą każdej z nich https://pomagam.pl/tolusioweturnusy 12 dla dziecka i 15 dla kota. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moli@ Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bou Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 bleeeeeeeeeeeeeeeee....ależ to wszystko obleśne,nachalne,natrętne i...mało prawdopodobne.Pozdrawiamy. 😛 (bou,sztuk 1 - jeden) I jeszcze jedno - panleukopenia to prawie pewna śmierć młodego kota,a w stadzie wyrywa 90% populacji.O FIP- już nie wspomnę...biedny,umęczony kot... Jaki opiekun doprowadzi do takiej sytuacji...głupi (nieco wybaczalne),czy bezwzględny (niewybaczalne).? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts