Elisabeta Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: No to zaczynamy nowy dzień! Z Grzesiem oczywiście. :-) 1 Quote
Olena84 Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 4 godziny temu, Nesiowata napisał: No to zaczynamy nowy dzień! 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Z Grzesiem oczywiście. :-) Witamy!;) Quote
agat21 Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 A może jakieś zdjęciulo by się udało ustrzelić naszemu panu G.? Czy to jeszcze za wcześnie i się może bardzo wystraszyć? Quote
elik Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Jestem :) Tylko kilka dni byłam bez netu i proszę! Tyle pięknych chwil mnie ominęło :) Ale juz nadrobiłam zaległości. Pozdrawiam poświątecznie fanki i fanów Grigorija :) Quote
Olena84 Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 32 minuty temu, agat21 napisał: A może jakieś zdjęciulo by się udało ustrzelić naszemu panu G.? Czy to jeszcze za wcześnie i się może bardzo wystraszyć? hehe jakaś godzinkę temu poprosiłam na maila;) 5 minut temu, elik napisał: Jestem :) Tylko kilka dni byłam bez netu i proszę! Tyle pięknych chwil mnie ominęło :) Ale juz nadrobiłam zaległości. Pozdrawiam poświątecznie fanki i fanów Grigorija :) U Grzesia trzeba być codziennie;) 1 Quote
elik Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 3 minuty temu, Olena84 napisał: . . . U Grzesia trzeba być codziennie;) Niestety na wyjeździe nie miałam netu :( Ale poprawie się :) 1 Quote
Radek Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 1 godzinę temu, agat21 napisał: A może jakieś zdjęciulo by się udało ustrzelić naszemu panu G.? 1 godzinę temu, Olena84 napisał: hehe jakaś godzinkę temu poprosiłam na maila;) Telepatia jakaś, czy co;) 1 Quote
Elisabeta Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 2 godziny temu, elik napisał: Niestety na wyjeździe nie miałam netu :( Ale poprawie się :) Poprawię się, to znaczy... "Nie będę już wyjeżdżała w miejsca, gdzie nie ma netu. " Tak, Eliku? ;-) Dobrze, że już jesteś na Dogo... :-) 1 Quote
elik Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 5 godzin temu, Elisabeta napisał: Poprawię się, to znaczy... "Nie będę już wyjeżdżała w miejsca, gdzie nie ma netu. " Tak, Eliku? ;-) Dobrze, że już jesteś na Dogo... :-) Obiecać tego nie mogę, bo to miejsce spotkań rodzinnych, ale postaram się następnym razem zabrać z sobą antenę do modemu. Tym razem nie pomyśleliśmy o tym. Ale nawet gdybyśmy pomyśleli, to i tak nic by to nie dało, bo TZ zapomniał zabrać zasilacza do laptopa :) 2 Quote
Olena84 Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 11 godzin temu, elik napisał: Obiecać tego nie mogę, bo to miejsce spotkań rodzinnych, ale postaram się następnym razem zabrać z sobą antenę do modemu. Tym razem nie pomyśleliśmy o tym. Ale nawet gdybyśmy pomyśleli, to i tak nic by to nie dało, bo TZ zapomniał zabrać zasilacza do laptopa :) wifi w komórce też można wykorzystać;)) 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Jestem, Grzesiu. :-) no a już się martwiłam! 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Ja też! czyli pełen ranny skład sie zameldował! Quote
Tyśka) Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 I ja zaglądam, ale zazwyczaj nie pisze ;) Quote
Olena84 Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 13 minut temu, Tyś(ka) napisał: I ja zaglądam, ale zazwyczaj nie pisze ;) 1.super 2. bardzo nieładnie :( 1 Quote
Tyśka) Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 8 minut temu, Olena84 napisał: 1.super 2. bardzo nieładnie :( Postanawiam poprawę :) 2 Quote
rozi Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Olena, jak będą zdjęcia, to daj też parę na pierwszej stronie, bo wątek zapsztala i trudno będzie znaleźć. Quote
Gusiaczek Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 a ja jestem bardzo cicha fanką Grzesiosława ;) :) Quote
Tyśka) Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Przed chwilą, Gusiaczek napisał: a ja jestem bardzo cicha fanką Grzesiosława ;) :) O, widzę że nie tylko ja taki czajnik, że cichaczem podglądam i się czaję :) 1 Quote
Olena84 Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 7 godzin temu, rozi napisał: Olena, jak będą zdjęcia, to daj też parę na pierwszej stronie, bo wątek zapsztala i trudno będzie znaleźć. ok, uzupełnię 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: a ja jestem bardzo cicha fanką Grzesiosława ;) :) super!;) 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: O, widzę że nie tylko ja taki czajnik, że cichaczem podglądam i się czaję :) takie czajniki lubie... apropo!... czym doczyścić czajnik i spód patelni? sodą oczyszczoną pomieszaną z ? no właśnie czym? skoro wątek uczy języków to i może też to się przyda;) Quote
Gusiaczek Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 40 minut temu, Olena84 napisał: ok, uzupełnię super!;) takie czajniki lubie... apropo!... czym doczyścić czajnik i spód patelni? sodą oczyszczoną pomieszaną z ? no właśnie czym? skoro wątek uczy języków to i może też to się przyda;) A po co patelnię oczyszczać? im bardziej skamieniała tym lepiej, Geslerowa była u Ciebie, czy jak ? ;) :D 1 Quote
Olena84 Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 3 minuty temu, Gusiaczek napisał: A po co patelnię oczyszczać? im bardziej skamieniała tym lepiej, Geslerowa była u Ciebie, czy jak ? ;) :D nie wpuściłabym jej;) Quote
Radek Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 3 minuty temu, Gusiaczek napisał: A po co patelnię oczyszczać? im bardziej skamieniała tym lepiej, Geslerowa była u Ciebie, czy jak ? ;) :D Mimo z lekka obniżonego nastroju paszcza mi się roześmiała od ucha do ucha:D Quote
Recommended Posts