Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Nasz Grześ też pewnie nie lubi wychodzic w deszcz, bo wtedy złe wspomnienia z czasu tułaczki powracają.

Moja poprzednia sunia, kochana Saruśka była po przejściach. Nie przepadała za deszczowymi spacerami. Gdy padało, załatwiała szybciutko co trzeba i szybciutko do domku. 

Posted
27 minut temu, sunnynight napisał:

Mój nie był po przejściach, rozpieszczony od szczeniaka, a też z deszczu umykał błyskawicznie :D

A to dlatego, że rozpieszczony ;)

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

A to dlatego, że rozpieszczony ;)

E tam, większość psów umyka, doświadczone czy rozpieszczone, bo po prostu mądre są i co będą mokły bez potrzeby, jak można w ciepłym i suchym siedzieć ;-)

Posted
Przed chwilą, sunnynight napisał:

E tam, większość psów umyka, doświadczone czy rozpieszczone, bo po prostu mądre są i co będą mokły bez potrzeby, jak można w ciepłym i suchym siedzieć ;-)

To klasyczna zaczepka była ;)

• Upvote 1
Posted
7 godzin temu, sunnynight napisał:

No wiem ;) Ale co nie udać, że nie wiem, a przy okazji mądrość zwierzów pochwalić ;)

I tu się z Tobą zgodzę :)

Posted
3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Zaglądam do Grzesia w sobotę o poranku.  

I znowu tu miły wieczór był wczoraj. Prawda, Olenko ? :-)

Co prawda, to prawda :)

Posted
Dnia 15.12.2017 o 16:36, Elisabeta napisał:

To zaglądaj do nas częściej, Olenko. :-)

hopam namiętnie bazarki to i do Grzesia wstąpię;)

23 godziny temu, Elisabeta napisał:

Nasz Grześ też pewnie nie lubi wychodzic w deszcz, bo wtedy złe wspomnienia z czasu tułaczki powracają.

On w ogóle szybko załatwia potrzeby i leci do domu, czy słońce czy deszcze;)

22 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Tinusia dzikuska nie da się wygonić w deszcz na dwór, Pani musi ją znosić :) no ale co się dziwić - tyle lat spała pod chmurką, to teraz co będzie wychodzić. :)

20 godzin temu, Radek napisał:

Moja poprzednia sunia, kochana Saruśka była po przejściach. Nie przepadała za deszczowymi spacerami. Gdy padało, załatwiała szybciutko co trzeba i szybciutko do domku. 

19 godzin temu, sunnynight napisał:

Mój nie był po przejściach, rozpieszczony od szczeniaka, a też z deszczu umykał błyskawicznie :D

10 godzin temu, rozi napisał:

A moja Kula w najgorszą nawałnicę chce na spacer. Zmruży oczy, położy uszy i idzie pod wiatr, jak lodołamacz.

Jak widać psiaki są różne i niektóre za nic nie wstaną z podusi a inne ledwo wrócą i sterczą pod drzwiami że znowu chcą wyjsć, po czym wychodza, powąchają kwiatka i znowu chcą wracać;)

• Upvote 2
Posted
9 godzin temu, Olena84 napisał:

Jak widać psiaki są różne i niektóre za nic nie wstaną z podusi a inne ledwo wrócą i sterczą pod drzwiami że znowu chcą wyjsć, po czym wychodza, powąchają kwiatka i znowu chcą wracać;)

Tak jest, Olenko. :-)

Dobrej niedzieli dla wszystkich Przyjaciół Grzesia. :-)

Posted
10 godzin temu, Elisabeta napisał:

Tak jest, Olenko. :-)

Dobrej niedzieli dla wszystkich Przyjaciół Grzesia. :-)

Tak jest :)    5a368e36e5556_namiepopoudnie.jpg.b2ef67a7bae194619c9eb6a4686b7254.jpg

Posted

3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Wyjątkowy Grześ został wyróżniony. :-)

Mocno trzymam kciuki.

kciuki!

3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

To teraz się telefon powinien rozdzwonić :)

Mam nadzieje;/

2 godziny temu, Nadziejka napisał:

.zapraszam serdecznie ogromnie

dziękujemy!

Posted

Jestem, Grzesiu... :-)

Dziś trochę później, bo rano nie zdążyłam.

I zostałam upomniana... :-) Dlaczego ja, skoro nikt tu od wczorajszego poranka nie zaglądał ? 

Dobrze. Poprawię się, Oleno. :-)