agat21 Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Trzymajcie się, musi być dobrze. Kiyoshi ma rację, że chyba lepiej tak, niż gdyby miał umierać w Radysach. A może dobry los pozwoli jednak na odnalezienie biedaka. 1 Quote
AniaGucio Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 O matko, zaglądam a tu takie wiadomości :(. Trzymam kciuki za odnalezienie Grzesia i obiecuję coś dorzucić do deklaracji, jak się już odnajdzie. Quote
elik Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 11 godzin temu, agat21 napisał: Trzymajcie się, musi być dobrze. Kiyoshi ma rację, że chyba lepiej tak, niż gdyby miał umierać w Radysach. A może dobry los pozwoli jednak na odnalezienie biedaka. Myślę dokładnie tak samo i ogromnie Wam współczuję. Nie będzie lekko, ale się odnajdzie :) Dołożę 20,00 zł do nagrody. Quote
hop! Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Psy z terenu, gdzie zaginął Grześ, trafiają do Schroniska Happy Dog. http://www.schroniskosobolew.pl/index.php/kontakt https://pl-pl.facebook.com/schroniskosobolew/ Będzie bardzo ciężko go zlokalizować i złapać. Prawdopodobnie w ciągu dnia będzie się chował w zacisznych, odludnych miejscach, w nocy będzie szukał pożywienia. W przypadku takich psiaków wystarczy mały błąd, chwila nieuwagi i tragedia gotowa. Szkoda, że nikt nie przygotował psa, nie podał mu środków uspokajających przed akcją zabierania z przytuliska. Za szybko to wszystko się działo. Hotelik też mało trafnie wybrany. Szczelne ogrodzenie to podstawa. Dla dzikusów i lękliwców trzeba wybierać odpowiednio przygotowane miejsca i doświadczonych opiekunów. Quote
asiuniab Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 proszę o nr konta, wpłacę jednorazowo 20 zł przeznaczenie według Waszej woli; trzymam kciuki, żeby Grześ się jak najszybciej znalazł Quote
Sara2011 Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Ja udostępniam informację o zaginięciu na FB. Tylko tak mogę pomóc :(. Grosik do ew. nagrody też dorzucę. Quote
elik Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 2 minuty temu, Sara2011 napisał: Ja udostępniam informację o zaginięciu na FB. Tylko tak mogę pomóc :(. Grosik do ew. nagrody też dorzucę. Z Twojego profilu tez udostępnię na swoim. Przypomnij mi proszę jak się logujesz na fb Quote
bakusiowa Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Był pod hotelem lecz uciekł w pole. Smycz zgubił. Czyli kręci się w okolicy. Quote
elik Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 1 minutę temu, bakusiowa napisał: Był pod hotelem lecz uciekł w pole. Smycz zgubił. Czyli kręci się w okolicy. Dobra wiadomość. Wiadomo, gdzie go szukać. Przynajmniej w najbliższym czasie powinien tam być. Quote
agat21 Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 O, fajnie. Czyli wrócił do jedynego miejsca jakie tam zna. Jedzonko wystawić blisko. Wróci znowu. Quote
bakusiowa Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Tylko jak go złapać jeśli nawet podejdzie bliżej. Quote
Poker Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Może palmer? Na pewno będzie to trudne. Quote
Sara2011 Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 46 minut temu, elik napisał: Z Twojego profilu tez udostępnię na swoim. Przypomnij mi proszę jak się logujesz na fb Sara Sara Quote
Sara2011 Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 14 minut temu, bakusiowa napisał: Był pod hotelem lecz uciekł w pole. Smycz zgubił. Czyli kręci się w okolicy. To dobra wiadomość. Ale bez smyczy trudno będzie dzikuska złapać. Trzymam kciuki , Quote
asiuniab Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 wrzućcie proszę linka do fb też będę udostępniać Quote
bou Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Biedny psiak... nie widzę niczyjej winy,wypadki sie zdarzają - każdemu z nas,nie tylko 'innym','komuś' itp. Najważniejsze,zeby dał się znaleźć I złapać. 3 Quote
bou Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Grzesiu!!chooodź...dziewczyny - powodzenia! Quote
elik Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 30 minut temu, Sara2011 napisał: Sara Sara Dzięki :) 15 minut temu, bakusiowa napisał: Znów jest pod bramą. Biedactwo, chce być w jedynym miejscu jakie zna :( Grzesiu kochany daj się złapać. Faktycznie klatka-łapka z pachnącym żarełkiem może być pomocna w złapaniu Grzesia. Jak zgłodnieje może się skusić. Czy macie dostęp do takiej klatki ? Quote
kiyoshi Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 45 minut temu, bakusiowa napisał: Był pod hotelem lecz uciekł w pole. Smycz zgubił. Czyli kręci się w okolicy. ha! wiedziałam, że będzie w pobliżu! musicie wystawiać jedzenie i ja osobiście spróbowałabym ściągnąć na miejsce klatke...Jeśli jest blisko to będzie dobrze, da się złapać;) Quote
bakusiowa Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Dostałam zdjęcie. Siedzi pod bramą. Quote
elik Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Przed chwilą, bakusiowa napisał: Dostałam zdjęcie. Siedzi pod bramą. Może dobrze byłoby otworzyć bramę i tak zostawić. Może sam wejdzie. Do bramy przywiązać sznur i w odpowiednim momencie zamknąć bramę. Wiem, może to nie być realne, ale podpowiadam, bo może akurat jest to możliwe. 1 Quote
elik Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 2 minuty temu, bakusiowa napisał: Dostałam zdjęcie. Siedzi pod bramą. Dasz radę wstawić na wątek ? Quote
Recommended Posts