Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymajcie się, musi być dobrze. Kiyoshi ma rację, że chyba lepiej tak, niż gdyby miał umierać w Radysach. A może dobry los pozwoli jednak na odnalezienie biedaka. 

• Upvote 1
Posted
11 godzin temu, agat21 napisał:

Trzymajcie się, musi być dobrze. Kiyoshi ma rację, że chyba lepiej tak, niż gdyby miał umierać w Radysach. A może dobry los pozwoli jednak na odnalezienie biedaka. 

Myślę dokładnie tak samo i ogromnie Wam współczuję. Nie będzie lekko, ale się odnajdzie :)

Dołożę 20,00 zł do nagrody.

Posted

Psy z terenu, gdzie zaginął Grześ, trafiają do Schroniska Happy Dog.

http://www.schroniskosobolew.pl/index.php/kontakt

https://pl-pl.facebook.com/schroniskosobolew/

Będzie bardzo ciężko go zlokalizować i złapać. Prawdopodobnie w ciągu dnia będzie się chował w zacisznych, odludnych miejscach, w nocy będzie szukał pożywienia. W przypadku takich psiaków wystarczy mały błąd, chwila nieuwagi i tragedia gotowa. Szkoda, że nikt nie przygotował psa, nie podał mu środków uspokajających przed akcją zabierania z przytuliska. Za szybko to wszystko się działo. Hotelik też mało trafnie wybrany. Szczelne ogrodzenie to podstawa. Dla dzikusów i lękliwców trzeba wybierać odpowiednio przygotowane miejsca i doświadczonych opiekunów. 

Posted
2 minuty temu, Sara2011 napisał:

Ja udostępniam informację o zaginięciu na FB. Tylko tak mogę pomóc :(. Grosik do ew. nagrody też dorzucę.

Z Twojego profilu tez udostępnię na swoim.

Przypomnij mi proszę jak się logujesz na fb

Posted
1 minutę temu, bakusiowa napisał:

Był pod hotelem lecz uciekł w pole. Smycz zgubił. Czyli kręci się w okolicy. 

Dobra wiadomość. Wiadomo, gdzie go szukać. Przynajmniej w najbliższym czasie powinien tam być.

Posted
14 minut temu, bakusiowa napisał:

To dobra wiadomość. Ale bez smyczy trudno będzie dzikuska złapać. Trzymam kciuki ,

Posted

Biedny psiak...

nie widzę niczyjej winy,wypadki sie zdarzają - każdemu z nas,nie tylko 'innym','komuś' itp.

Najważniejsze,zeby dał się znaleźć I złapać.

• Upvote 3
Posted
30 minut temu, Sara2011 napisał:

Sara Sara

Dzięki :)

15 minut temu, bakusiowa napisał:

Znów jest pod bramą.

Biedactwo, chce być w jedynym miejscu jakie zna :( Grzesiu kochany daj się złapać.

Faktycznie klatka-łapka z pachnącym żarełkiem może być pomocna w złapaniu  Grzesia. Jak zgłodnieje może się skusić.

Czy macie dostęp do takiej klatki ?

Posted
45 minut temu, bakusiowa napisał:

ha! wiedziałam, że będzie w pobliżu! musicie wystawiać jedzenie i ja osobiście spróbowałabym ściągnąć na miejsce klatke...Jeśli jest blisko to będzie dobrze, da się złapać;)

Posted
Przed chwilą, bakusiowa napisał:

Dostałam zdjęcie. Siedzi pod bramą.

Może dobrze byłoby otworzyć bramę i tak zostawić. Może sam wejdzie. Do bramy przywiązać sznur i w odpowiednim momencie zamknąć bramę. Wiem, może to nie być realne, ale podpowiadam, bo może akurat jest to możliwe.

• Upvote 1