Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
36 minut temu, bou napisał:

Grzesiu - wszystkiego najpsiego dla Ciebie...masz takie wystraszone ślepka...Wierzę,ze zobaczymy usmiech na Twojej mordce.Trzymam kciuki,tyle moge w tym momencie.

Tak jak napisałam, odwiedzaj. Będzie raźniej jeśli będzie nas więcej.

Posted
14 minut temu, Olena84 napisał:

Niestety psiaka można odebrać jutro do 15, w przyszłym tygodniu do 18 z przychodni gdzie psa dowiozą na naszą prośbę, w ten weekend nikt go nie wyda bo weterynarze nie pracują nie wiadomo co z przyszłym weekendem;/ fatalnie, popytam czy ktoś psiaka by odebrał w tygodniu bo ja nie zdążę;/

Trochę się komplikuje.

Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

Niestety psiaka można odebrać jutro do 15, w przyszłym tygodniu do 18 z przychodni gdzie psa dowiozą na naszą prośbę, w ten weekend nikt go nie wyda bo weterynarze nie pracują nie wiadomo co z przyszłym weekendem;/ fatalnie, popytam czy ktoś psiaka by odebrał w tygodniu bo ja nie zdążę;/

Możemy odebrać jutro do 15.00. Szkoda żeby siedział w schronie. Możemy i w przyszłym tygodniu. Napisz swój tel. na priv. to ustalimy. a w ogóle gdzie jest Grześ, bo się pogubiłam?

• Upvote 1
Posted
14 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Możemy odebrać jutro do 15.00. Szkoda żeby siedział w schronie. Możemy i w przyszłym tygodniu. Napisz swój tel. na priv. to ustalimy. a w ogóle gdzie jest Grześ, bo się pogubiłam?

Super by było. Do mnie Olena napisała pw, ale ja jutro nie dam rady do 15.00 - musiałabym brać urlop, a nie mogę jutro wziąć. 

Posted
19 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał:

W tygodniu nie ma problemu, tylko gdzie jest Grze

14 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Najlepiej jutro.

Posted
20 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Grześ jest w przechowalni w Kozienicach.

Posted

Olena potwierdziła jutrzejszy wyjazd po Grzesia. Czyli to jest od nas do Kozienic, potem do hoteliku i powrót to ok. 270 km. Nie ma problemu. Będziemy mieli klatkę, swoją obróżkę i smycz na wszelki wypadek ale wydaje mi się, że trzeba go będzie wziąć na kolana. Olena poproś żeby go nie przekarmiali wieczorem i rano tylko dali mu pić. Nie wiadomo jak znosi podróż. O której godzinie możemy go odebrać? Najwygodniej byłoby około 11.00 w Kozienicach i około 14.00 w hoteliku. Wtedy powrót będzie jeszcze przed korkami, bo przejazd przez Wisłę to masakra.

Posted

Już wszystko ustalone, jutro Zagrodowy Pies Polski pojedzie po Grzesia do tego przytuliska, odbierze go ok 11 i zawiezie do hotelu (pani prosiła po południu, po 12). Pani czeka na Grzesia. Prosiła o karmę i jakieś posłanko, ja spróbuje odwołać plany z niedzieli, moze uda sie je o tydzień przełożyć i zawieźć Grzesiowi (ale ja bym sobie z transportem Grzesia nie poradziła sama, bo on bardzo wystraszony, wiec i tak bym nie dała rady go zawieść:()

Posted

Koszt będzie około 130 zł. Wpisz go jako moją jednorazową deklarację na Grzesia. On biedak nie ma pieniążków. Nie musisz mi nic zwracać. Zapakujemy go do klatki i nie będziemy robić postojów, żeby nie uciekł. Poza tym na wszelki wypadek przypnę mu adresatkę. W hoteliku będziemy po 12.00. Jeszcze zadzwonię z drogi do p. Renaty. Nie martw się, będzie dobrze.

• Upvote 2
Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

Już wszystko ustalone, jutro Zagrodowy Pies Polski pojedzie po Grzesia do tego przytuliska, odbierze go ok 11 i zawiezie do hotelu (pani prosiła po południu, po 12). Pani czeka na Grzesia. Prosiła o karmę i jakieś posłanko, ja spróbuje odwołać plany z niedzieli, moze uda sie je o tydzień przełożyć i zawieźć Grzesiowi (ale ja bym sobie z transportem Grzesia nie poradziła sama, bo on bardzo wystraszony, wiec i tak bym nie dała rady go zawieść:()

Podaj adres przytuliska

Posted
2 godziny temu, Anula napisał:

Czułam a właściwie wiedziałam,że Mika pomoże w transporcie.I tak jest.

Mika bardzo,bardzo dziękuję nie tylko za Grzesia.

Bardzo mi miło, dziękuję:)   Najważniejsze, żeby Grześ znalazł się w hoteliku, nabrał zaufania do ludzi i znalazł dobry domek. Jutro go zobaczę i dam znać. 

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Bardzo mi miło, dziękuję:)   Najważniejsze, żeby Grześ znalazł się w hoteliku, nabrał zaufania do ludzi i znalazł dobry domek. Jutro go zobaczę i dam znać. 

Tak aby jak najszybciej znalazł się w hoteliku.Bardzo szkoda Grzesia,zresztą nie tylko Grzesia ale wszystkim bidom nie da się pomóc.Jest tych bid ogrom a tych co im pomagają garstka.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted
17 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Koszt będzie około 130 zł. Wpisz go jako moją jednorazową deklarację na Grzesia. On biedak nie ma pieniążków. Nie musisz mi nic zwracać. Zapakujemy go do klatki i nie będziemy robić postojów, żeby nie uciekł. Poza tym na wszelki wypadek przypnę mu adresatkę. W hoteliku będziemy po 12.00. Jeszcze zadzwonię z drogi do p. Renaty. Nie martw się, będzie dobrze.

To duża deklaracja, zastanów sie czy na pewno nie chcesz wsparcia na transport;) ale dziekuję bardzo, to ogromna pomoc!

17 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Podaj adres przytuliska

poszło w smsie;)

17 godzin temu, Czarna Kafka napisał:

Dorzucę jednorazowo 30 zł

Bardzo dziekuję!!!

16 godzin temu, Radek napisał:

Do jutrzejszego popołudnia będę tu zaglądał z biciem serca. 

Będę dawała znać jak cos będę wiedzieć;)

16 godzin temu, Anula napisał:

Czułam a właściwie wiedziałam,że Mika pomoże w transporcie.I tak jest.

Mika bardzo,bardzo dziękuję nie tylko za Grzesia.

ja także!

10 godzin temu, bakusiowa napisał:

Deklaracja dla Grzesia poszła.

Dziękuję!!!

9 godzin temu, agat21 napisał:

Wspaniałe wieści :) Zagrodowy pies polski - jesteś jutrzejszym dobrym duchem tego psiaczka :) 

Olena, kapnę jutro grosik, konto to samo, co dla Murzynka? 

tak, dziekuję!!!

36 minut temu, janka@ napisał:

a ja czekam na nr konta

już wysyłam! Przepraszam ale wróciłam późno i obudziłam się po 24 w ubraniu;/ już wysyłam