Tola Posted November 22, 2017 Author Posted November 22, 2017 21 godzin temu, Jo37 napisał: Jakoś nie mają dziewczyny szczęścia. Na razie nie mają, wciąż czekamy ... Quote
Poker Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Wizyty PA sa jednak bardzo potrzebne. W końcu szczęście zawita do dziewczynek. Musi. Quote
Havanka Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Hana i Suzi już znowu promowane: Od: dzisiaj Do: 22 gru 22 kilogramy szczęścia do wzięcia ! Za darmo 0 Odśwież Promowane do 24 gru Statystyki Wyświetleń: 298 Tel: 7 Obserwuje: 14 Quote
Havanka Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Od: dzisiaj Do: 16 gru Piękna Suzi czeka na swój dom i dobrego ... Za darmo 3 Odśwież Wyróżnij Promowane do 24 gru Statystyki Wyświetleń: 236 Tel: 19 Obserwuje: 17 Quote
Alaskan malamutte Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Miałam telefon w sprawie Suzi....Zobaczymy co z tego wyniknie.... Quote
Tyśka) Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Miałam telefon w sprawie Suzi....Zobaczymy co z tego wyniknie.... To kciuki znowu na pokład :) może to tym razem właśnie TO. Quote
Alaskan malamutte Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: To kciuki znowu na pokład :) może to tym razem właśnie TO. Zobaczymy...Suzi cudna, kochana, prędzej czy później znajdzie bardzo dobry domek, taki bez cienia wątpliwości.. Quote
Tola Posted November 25, 2017 Author Posted November 25, 2017 Pani zdecydowana na Suzi, szukamy kogoś do wizyty w Płońsku!!! Podpowiedzcie kochane, kto jest na dogo z tamtych stron 2 Quote
agat21 Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Mocne kciuki! Z samego Płońska to chyba trudno kogoś znaleźć.. ale chyba z Nowego Dworu Mazowieckiego ktoś był. Quote
Alaskan malamutte Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 1 godzinę temu, agat21 napisał: Mocne kciuki! Z samego Płońska to chyba trudno kogoś znaleźć.. ale chyba z Nowego Dworu Mazowieckiego ktoś był. Mam dwa namiary, czekam na odpowiedź.... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Nutusia zgodziła się zrobić wizytę!!! Kciuki na pokład!! 4 Quote
konfirm31 Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Nutusia jest niezawodna i...... zmotoryzowana. A w adopcjach i prześwietlaniu domków, jest super! Kejciu jest również superowa w tych sprawach , ale chyba bez samochodu :(. 3 Quote
Alaskan malamutte Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 3 minuty temu, konfirm31 napisał: Nutusia jest niezawodna i...... zmotoryzowana. A w adopcjach i prześwietlaniu domków, jest super! Kejciu jest również superowa w tych sprawach , ale chyba bez samochodu :(. konfirm31, bardzo dziękuję za pomoc!! Nutusia podjedzie najprawdopodobniej w poniedziałek, wszystko ustalimy! 1 Quote
Gabi79 Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 28 minut temu, Alaskan malamutte napisał: konfirm31, bardzo dziękuję za pomoc!! Nutusia podjedzie najprawdopodobniej w poniedziałek, wszystko ustalimy! Poniedziałek już pojutrze. Zaciskam kciuki!!! Quote
Alaskan malamutte Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Przed chwilą dostałam sms od pani Małgosi. Czekają na wizytę. Przesłałam im zdjęcia Suzi, nawet te ze schroniska, są bardzo przejęci jej losem. W lecie odeszła im sunia na babeszjozę. Po okresie żałoby postanowili dać domek psiakowi w potrzebie. Suzi jest zupełną odwrotnością ich suni. Lusia była cała czarna i gładkowłosa. No ale zobaczyli zdjęcie Suzi, przeczytali ogłoszenie i zadzwonili.... Quote
Gabi79 Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 6 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Przed chwilą dostałam sms od pani Małgosi. Czekają na wizytę. Przesłałam im zdjęcia Suzi, nawet te ze schroniska, są bardzo przejęci jej losem. w lecie odeszła im sunia na babeszjozę. Po okresie żałoby postanowili dać domek psiakowi w potrzebie. Suzi jest zupełną odwrotnością ich suni. Lusia była cła czarna i gładkowłosa. No ale zobaczyli zdjęcie Suzi, przeczytali ogłoszenie i zadzwonili.... Z tego, co mówiłaś Asiu, cała rodzina zakochała się w Suzi. Takie coś mi się podoba, a nie przebieranie jak w ulęgałkach. Quote
Alaskan malamutte Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 1 minutę temu, Gabi79 napisał: Z tego, co mówiłaś Asiu, cała rodzina zakochała się w Suzi. Takie coś mi się podoba, a nie przebieranie jak w ulęgałkach. Tak, Gabrysiu. Córka pani Małgosi ma w telefonie jako tapetę zdjęcie Suzi!!! Poczekajmy jednak na wynik wizyty.... Quote
Tola Posted November 25, 2017 Author Posted November 25, 2017 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Tak, Gabrysiu. Córka pani Małgosi ma w telefonie jako tapetę zdjęcie Suzi!!! Poczekajmy jednak na wynik wizyty.... Na razie wygląda na to, ze Suzi szykuje się dom z marzeń, ale poczekajmy na ocenę - Nutusia jest niezawodna:) Trzymajmy kciuki! Quote
Poker Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Oby to był TEN dom. Nutusia na pewno prześwietli do 3. pokoleń wstecz. 1 Quote
Mysza2 Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby to był TEN domek:) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 3 minuty temu, Mysza2 napisał: Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby to był TEN domek:) Jeżeli będą jakiekolwiek wątpliwości to Suzi nie pojedzie.... 1 Quote
Gabi79 Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 58 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Jeżeli będą jakiekolwiek wątpliwości to Suzi nie pojedzie.... To oczywista oczywistość!!! Quote
Alaskan malamutte Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Dostałam informację, że wizyta w poniedziałek o 20....Poczekamy, zobaczymy.... Quote
Kejciu Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 19 godzin temu, konfirm31 napisał: Nutusia jest niezawodna i...... zmotoryzowana. A w adopcjach i prześwietlaniu domków, jest super! Kejciu jest również superowa w tych sprawach , ale chyba bez samochodu :(. Dopiero odcztałam PW :) widzę że już wszystko dograne :) A ja zmotoryzowana jak najbardziej :) Quote
Recommended Posts