Onaa Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Miałam okazję dzisiaj poznać Bubu i Biankę :). Bianka spokojna, Bubu zabawowa :). Obie urocze :). Chociaż widać było że upał im doskwierał. Zdjęcia Bianeczki. Quote
kiyoshi Posted July 9, 2017 Author Posted July 9, 2017 ale ładne dziewczynki:) Bubu wygląda jak miniaturka radysowego Strusia <3 Też mam nadzieje, że wkońcu jakieś sensowne domy zaczną się starać o dziewczynki. Podmieniłam główne zdjęcia na olx:) Dzięki wielkie Onaa za tak urocze filmiki i zdjęcia:) Quote
sybil Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Kudłatki bardzo dziękują za spotkanie, fotki, filmiki Ja też Quote
Tyśka) Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Bubu, kochana zawadiaka :) Bardzo ją lubię! No cudna! :) Ale obie panny przewspaniałe, to teraz wio! do domu! Quote
sybil Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 2 godziny temu, helli napisał: przekrecone (oczka u Bubu ok?) Dzięki za przekręcenie. Oczka OK, sunie były już bardzo zmęczone, a w dodatku upał był niemożliwy. Quote
Onaa Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Ciocia się troszkę pobawiła zdjęciami ;). Takie dwa do albumu. Quote
sybil Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Bravo Ciocia! Zdjęcia byłyby super do książeczek zdrowia, tylko nie wiem jak je wydrukować Quote
Gusiaczek Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Od razu człowiekowi banan się robi :) Cudne są, ba! wyśmienite! :) Quote
helli Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 moze jeszcze Alfika -Zgredulka dorzucic na trojaczka- (odroznilby sie?) hehehe jemu grzywka chyba juz odrosla do spineczki Quote
AnkaG Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 No jakie śliczności po fryzjerku - trzymamy kciuki by domek znalazły bo takie fajne młode dziewczyneczki :) Quote
rozi Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Suczki były i są urocze, ale tego fryzjera omijałabym szerokim łukiem :) Quote
jankamałpa Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 55 minut temu, sybil napisał: Bravo Ciocia! Zdjęcia byłyby super do książeczek zdrowia, tylko nie wiem jak je wydrukować kliknij na zdjęcie prawym przyciskiem myszy, wybierz kopiuj grafikę, otwórz na komputerze Painta - wklej, dostosuj rozmiarowo, zapisz i drukuj. Quote
sybil Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 1 godzinę temu, Janka@ napisał: kliknij na zdjęcie prawym przyciskiem myszy, wybierz kopiuj grafikę, otwórz na komputerze Painta - wklej, dostosuj rozmiarowo, zapisz i drukuj. tak zrobię, może mi się uda. Quote
sybil Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 O matko, telefon urywa się o Biankę, niektóre są beznadziejne, ale jest też sporo sensownych, a nawet bardzo zachęcających. Niektórym proponuję Bubu, jestem umówiona na spotkanie z domkami z Krakowa, ale są też z okolic Poznania, Myślenic, Alwernii. Zobaczymy co wyniknie z tych krakowskich. Jakbym miała 5 Bianeczek, to pewnie wszystkie znalazłyby domki (tak myślę, a jak będzie to się okaże) Panny rozrabiają, Bianka zaczepia potencjalnych amantów, Bubu jest zazdrosna; wymyśliła nową zabawę: z biegu wsadza głowę między tylne nogi Bianki, pod brzuszek, podnosi tył do góry i pcha ją przed sobą jak taczkę.. Dewastacja mieszkania (w wykonaniu Bubu, bo Bianka to aniołek) postępuje - wczoraj dałam jej karton, taki 60x40x30 - dziś zostały tylko strzępy. Tyle wiadomości - miłego wieczoru i dobrej nocki Quote
Poker Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Ale się uśmiałam z taczki.Musi to świetnie wyglądać. Ciekawe dlaczego nie dzwonią o Bubu. Ona jest też bardzo urocza. Quote
helli Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Bo Bubu nie ma spineczki i kiteczki na głowie? Hehe Quote
azalia Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Trzymam kciuki za najlepsze domy dla ślicznotek. 2 Quote
Recommended Posts