Anula Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 10 godzin temu, Bogusik napisał: To już wiemy co i jak :) Życzymy wobec tego szerokiej drogi nieocenionemu szafirkowi! :) Odpisałam Hani,że zadzwonisz dzisiaj i jeszcze szczegółowo porozmawiacie. Jak psiaki będą wychudzone to trzeba będzie dodatkowo dokupić dla nich Animondę-puszki.Jak dotrą do hoteliku to się okaże. Quote
Bogusik Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 SERDECZNIE ZAPRASZAM DO UDZIAŁU W BAZARKU Z PRZEZNACZENIEM DLA DONI,JOKI I LEYDI :) http://www.dogomania.com/forum/topic/339144-od-sypialni-po-kuchnięserdecznie-zapraszam-na-bazarek-do-190517/ Quote
Tola Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Tz jest umówiony z TZ szafirki jutro o 8 w schronisku. Trzymajcie kciuki, aby nic nie zakłóciło wyjazdu 4 szczęściarzy. Quote
Anula Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 7 minut temu, Tola napisał: Tz jest umówiony z TZ szafirki jutro o 8 w schronisku. Trzymajcie kciuki, aby nic nie zakłóciło wyjazdu 4 szczęściarzy. A dlaczego 4,ma jechać 5 psiaków. Quote
Tola Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Przed chwilą, Anula napisał: A dlaczego 4,ma jechać 5 psiaków. Wyjazdu 4 ze schroniska... Quote
Anula Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 3 minuty temu, Tola napisał: Wyjazdu 4 ze schroniska... A no tak,a ze wschodu 5.Tola wszystkie psiaki są nasze jeżeli potrzebują pomocy.Ogromnie się cieszę,że tylu psiakom uda się pomóc.Już jutro będzie nowy dzień i dla nich nowe życie. Quote
Tola Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Anulka, oczywiście, ze nasze i życzę szczęśliwej podróży całej piątce! Piaty psiak na pewno dojedzie, a dalej to już wszystko będzie dobrze, szafirek to doświadczony kierowca. Mnie chodziło o trzymanie kciuków za 4 ze schroniska, żeby w ostatniej chwili nie wydarzyło się nic niezaplanowanego, np. coś z raną po sterylkach... 1 Quote
Anula Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 6 minut temu, Tola napisał: Anulka, oczywiście, ze nasze i życzę szczęśliwej podróży całej piątce! Piaty psiak na pewno dojedzie, a dalej to już wszystko będzie dobrze, szafirek to doświadczony kierowca. Mnie chodziło o trzymanie kciuków za 4 ze schroniska, żeby w ostatniej chwili nie wydarzyło się nic niezaplanowanego, np. coś z raną po sterylkach... No tak,to trzymamy kciuki.Ja już od rana trzymam i jestem myślami z naszym przewoźnikiem.Mam nadzieję,że nic się nie skomplikuje i psiaki jutro wyruszą ze schronu w pełnej liczbie. Tola,dasz znać nam jutro? Quote
Onaa Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Powodzenia całej 5 żeby dojechała szczęśliwie jutro :) i spokojnej podróży panu szafirkowi :). Quote
Tola Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 11 minut temu, Anula napisał: No tak,to trzymamy kciuki.Ja już od rana trzymam i jestem myślami z naszym przewoźnikiem.Mam nadzieję,że nic się nie skomplikuje i psiaki jutro wyruszą ze schronu w pełnej liczbie. Tola,dasz znać nam jutro? Oczywiscie - wyślę Ci sms, jak wyjadą ze schronu. A gdzie ma być przekazany ten 5 piesek? Quote
Anula Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 41 minut temu, Tola napisał: Oczywiscie - wyślę Ci sms, jak wyjadą ze schronu. A gdzie ma być przekazany ten 5 piesek? Sunia z łańcucha ma być przywieziona przez dziewczynę do Zamościa rano.Tyle wiem.W drodze powrotnej we Wrocławiu przekazana Poker. Quote
Poker Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Sunia jedzie do mnie. Już rozmawiałam z szafirkiem i wiem gdzie mamy się spotkać. Da znać o której. Zaczynam zaraz bazarek na sterylkę dla niej. Quote
Sara2011 Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 1 godzinę temu, Tola napisał: Oczywiscie - wyślę Ci sms, jak wyjadą ze schronu. A gdzie ma być przekazany ten 5 piesek? Sara będzie przekazana pod schroniskiem w Zamościu Quote
Anula Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 3 minuty temu, Sara2011 napisał: Sara będzie przekazana pod schroniskiem w Zamościu To trzymam kciuki także aby wszystko odbyło się sprawnie i sunia znalazła się w rękach Poker.No i koniecznie czekam na wątek suni. Dobrze,że ją wypatrzyłaś i uda się jej pomóc.Malutka ma szczęście.Dzięki m.in.Tobie dostała pomoc.A ile takich bid jeszcze tkwi na łańcuchach o których się nie wie. Quote
Sara2011 Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Ja również trzymam kciuki za sunię, to już jej ostatnia noc na łańcuchu. Trzymam kciuki za pozostałe psiaczki, dla nich to ostatnia noc w schronie. Jutro wielki dzień :). Quote
Bogusik Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Trzymam kciuki cały czas zaciśnięte: za odbiór psiaków,szczęśliwą podróż powrotną do hoteliku, z postojami na przekazanie 2 psiaków do dt. Quote
Poker Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Rozmawiałam przed chwilą z wybawicielką suni i p.Piotrem.Za chwilę wyrusza z psami po nowe życie. Quote
szafirka Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Psiaki ruszyły w drogę, teraz będzie już tylko lepiej, choć one biedne nie wiedzą co się dzieje. życzenia szczęśliwej podróży dla wszystkich przekazałam :) 1 Quote
Anula Posted May 16, 2017 Author Posted May 16, 2017 Ja też dostałam wiadomość od Toli,że psiaki wszystkie są cudowne i już wyruszyły w drogę.Trochę Laydi jest zestresowana ale nie ma się co dziwić i tak ogólnie jest super,że zostały zapakowane sprawnie do kontenerków.Szczęśliwej drogi wszystkim życzę. Quote
Alaskan malamutte Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Szerokiej drogi do lepszego życia!! Odetchnę jak dojadą!! Quote
Ellig Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 12 godzin temu, Poker napisał: Sunia jedzie do mnie. Już rozmawiałam z szafirkiem i wiem gdzie mamy się spotkać. Da znać o której. Zaczynam zaraz bazarek na sterylkę dla niej. Jeżeli sunia będzie w BDT, to proszę o namiary na wątek, Klub WB może wesprzeć sterylizację ... 55 minut temu, Poker napisał: Szerokiej drogi dla wszystkich. Szerokiej drogi! 1 Quote
Recommended Posts