Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 godzin temu, Bogusik napisał:

To już wiemy co i jak :)

Życzymy wobec tego szerokiej drogi nieocenionemu szafirkowi! :)

Odpisałam Hani,że zadzwonisz dzisiaj i jeszcze szczegółowo porozmawiacie.

Jak psiaki będą wychudzone to trzeba będzie dodatkowo dokupić dla nich Animondę-puszki.Jak dotrą do hoteliku to się okaże.

Posted
7 minut temu, Tola napisał:

Tz jest umówiony z TZ szafirki jutro o 8 w schronisku.

Trzymajcie kciuki, aby nic nie zakłóciło wyjazdu 4 szczęściarzy.

A dlaczego 4,ma jechać 5 psiaków.

Posted
3 minuty temu, Tola napisał:

Wyjazdu 4 ze schroniska...

A no tak,a ze wschodu 5.Tola wszystkie psiaki są nasze jeżeli potrzebują pomocy.Ogromnie się cieszę,że tylu psiakom uda się pomóc.Już jutro będzie nowy dzień i dla nich nowe życie.

Posted

Anulka, oczywiście, ze nasze i życzę szczęśliwej podróży całej piątce!

Piaty psiak na pewno dojedzie, a dalej to już wszystko będzie dobrze, szafirek to doświadczony kierowca.

Mnie chodziło o trzymanie kciuków za 4 ze schroniska, żeby w ostatniej chwili nie wydarzyło się nic niezaplanowanego, np. coś z raną po sterylkach...

• Upvote 1
Posted
6 minut temu, Tola napisał:

Anulka, oczywiście, ze nasze i życzę szczęśliwej podróży całej piątce!

Piaty psiak na pewno dojedzie, a dalej to już wszystko będzie dobrze, szafirek to doświadczony kierowca.

Mnie chodziło o trzymanie kciuków za 4 ze schroniska, żeby w ostatniej chwili nie wydarzyło się nic niezaplanowanego, np. coś z raną po sterylkach...

No tak,to trzymamy kciuki.Ja już od rana trzymam i jestem myślami z naszym przewoźnikiem.Mam nadzieję,że nic się nie skomplikuje i psiaki jutro wyruszą ze schronu w pełnej liczbie.

Tola,dasz znać nam jutro?

Posted
11 minut temu, Anula napisał:

No tak,to trzymamy kciuki.Ja już od rana trzymam i jestem myślami z naszym przewoźnikiem.Mam nadzieję,że nic się nie skomplikuje i psiaki jutro wyruszą ze schronu w pełnej liczbie.

Tola,dasz znać nam jutro?

Oczywiscie - wyślę Ci sms, jak wyjadą ze schronu. A gdzie ma być przekazany ten 5 piesek?

Posted
41 minut temu, Tola napisał:

Oczywiscie - wyślę Ci sms, jak wyjadą ze schronu. A gdzie ma być przekazany ten 5 piesek?

Sunia z łańcucha ma być przywieziona przez dziewczynę do Zamościa rano.Tyle wiem.W drodze powrotnej we Wrocławiu przekazana Poker.

Posted

Sunia jedzie do mnie. Już rozmawiałam z szafirkiem i wiem gdzie mamy się spotkać. Da znać o której.

Zaczynam zaraz bazarek na sterylkę dla niej.

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Sara będzie przekazana pod schroniskiem w Zamościu

Posted
3 minuty temu, Sara2011 napisał:

Sara będzie przekazana pod schroniskiem w Zamościu

To trzymam kciuki także aby wszystko odbyło się sprawnie i sunia znalazła się w rękach Poker.No i koniecznie czekam na wątek suni.

Dobrze,że ją wypatrzyłaś i uda się jej pomóc.Malutka ma szczęście.Dzięki m.in.Tobie dostała pomoc.A ile takich bid jeszcze tkwi na łańcuchach o których się nie wie.

Posted

Ja również trzymam kciuki za sunię, to już jej ostatnia noc  na łańcuchu.

Trzymam kciuki za pozostałe psiaczki, dla nich to ostatnia noc w schronie. Jutro wielki dzień :).

Posted

Psiaki ruszyły w drogę, teraz będzie już tylko lepiej, choć one biedne nie wiedzą co się dzieje. życzenia szczęśliwej podróży dla wszystkich przekazałam :)

• Upvote 1
Posted

Ja też dostałam wiadomość od Toli,że psiaki wszystkie są cudowne i już wyruszyły w drogę.Trochę Laydi jest zestresowana ale nie ma się co dziwić i tak ogólnie jest super,że zostały zapakowane sprawnie do kontenerków.Szczęśliwej drogi wszystkim życzę.

Posted
12 godzin temu, Poker napisał:

Sunia jedzie do mnie. Już rozmawiałam z szafirkiem i wiem gdzie mamy się spotkać. Da znać o której.

Zaczynam zaraz bazarek na sterylkę dla niej.

Jeżeli sunia będzie w BDT, to proszę o namiary na wątek, Klub WB może wesprzeć sterylizację ...

55 minut temu, Poker napisał:

Szerokiej drogi  dla wszystkich.

Szerokiej drogi!

• Upvote 1