Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniale, to już coś. Na razie mamy 120zł msc.
wiolhelm, ma jeszcze zadzwonić po weekendzie do hoteliku Brutus - może będą mogli wcześniej (niż Murka) przyjąć sunię. Jednak mam taką nadzieję, że do tego czasu znajdziemy dla suni jakiś DT.

Od dwóch dni sunia znowu siedzi z pijakiem.Ona nie ma ochoty siedzieć w domu, bo ludzie ją karmią, a jak to pies... jest wierna swojemu panu :( Siedzi razem ze swoim kumplem. :( Mam nadzieję, że uda nam się pomóc obu psiaczkom. Niby mają bardzo dużo wyświetleń na olx, ale co z tego, jak nikt nie dzwoni.

Posted
11 godzin temu, Poker napisał:

Ja mogę dać dla suni po 30 zł miesięcznie przez 5 miesięcy i mogę to zrobić w całości teraz.

Poker... wspaniale :).
Na razie niestety nie wiemy dokąd sunia by trafiła ani też na czyje konto wpłacać, więc może się wstrzymajmy.

Wiolhelm, możesz zmienić tytuł wątku, że sunia pilnie szuka DT i deklaracji, bo nie jest bezpieczna?

Posted

Spisuję deklaracje:

wiolhelm - 100zł
Tyś(ka) - 10zł
elik - 10zł
Poker - 30zł (przez 5msc)
elficzkowa i siostra elficzkowej - 35zł (jeśli Lika znajdzie dom)

RAZEM: 185zł

Wiolhelm - zaklepałaś miejsce o Murki czy tylko z nią niezobowiązująco rozmawiałaś?
Czy ktoś może pozapraszać na wątek?
A może ktoś założy wydarzenie? Opis wydarzenia mogę zrobić, ale niestety nie mam czasu prowadzić wydarzenia :(

Posted

Nie wiem czy jej potrzebny jest rozgłos jeśli chodzi o wydarzenie. Tak,prosiłam murke żeby mnie wpisała na listę. A jaki tytuł byłby najlepszy. W tej chwili psiaki śpią u mnie na schodach. 

Posted
3 godziny temu, wiolhelm170 napisał:

Nie wiem czy jej potrzebny jest rozgłos jeśli chodzi o wydarzenie. Tak,prosiłam murke żeby mnie wpisała na listę. A jaki tytuł byłby najlepszy. W tej chwili psiaki śpią u mnie na schodach. 

Właśnie myślałam, czy czasem wydarzeniem nie pogorszę sytuacji... No nic, to działamy na dogo.
Wiesz, która jesteś w kolejce u Murki?

1 godzinę temu, Poker napisał:

Może |" Sunia w niebezpieczeństwie, pilnie DT, hotel, deklaracje."

Bardzo dobry tytuł, na pewno zwraca na siebie uwagę.

Wiolhelm, warto też zedytować pierwszy post i dodać (np. na kolorowo), że zbieramy deklarację dla suni, bo nie możesz jej zostawić i że patowa sytuacja. Oraz wstawić deklaracje, które dotychczas padły. Dla nowo przybyłych na wątek będzie jaśniej, jaka jest sytuacja.

Posted
31 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Mam dwie lewe ręce, jeśli chodzi o banerki, ale...

592afac1eb392_BeFunkyDesign.jpg.8175beaa8f6cada4108dadd184bb67e7.jpg

No wiesz !!! Piękny banerek :)

Posted
25 minut temu, wiolhelm170 napisał:

Bardzo was przepraszam ale ja do środy mam urwanie głowy w pracy. na pewno nic nie zrobię z pierwszych postem do środy. 

To chociaż zmień tytuł. A ja tymczasowo wstawię deklaracje w moim poście , który jest pod Twoimi. Dziewczyny , pomóżcie w razie błędów.

• Upvote 1
Posted

Był sprawdzony dom dla Liki w Lublinie ale Lika ze względu na swój charakter nie może iść do tego domu.Bogusik odniosa dobre wrażenie po rozmowie z P.Renatą.Może tam zaproponować sunię Pani.Pani raczej będzie dalej szukała psiaka.

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

No wiesz !!! Piękny banerek :)

1 godzinę temu, elficzkowa napisał:

Mnie też banerek bardzo się podoba !

54 minuty temu, wiolhelm170 napisał:

Banerek super 

To cieszę się, że nie jest taki zły :) Jeśli ktoś może i ma ochotę to proszę się częstować:)

55 minut temu, wiolhelm170 napisał:

Bardzo was przepraszam ale ja do środy mam urwanie głowy w pracy. na pewno nic nie zrobię z pierwszych postem do środy. 

To nie zajmuje dużo czasu, ale oczywiście czekamy aż troszkę będziesz miała luźniej.

30 minut temu, Poker napisał:

A ja tymczasowo wstawię deklaracje w moim poście , który jest pod Twoimi. Dziewczyny , pomóżcie w razie błędów.

Wspaniale, wg mnie wszystko jest w porządku.

8 minut temu, Anula napisał:

Był sprawdzony dom dla Liki w Lublinie ale Lika ze względu na swój charakter nie może iść do tego domu.Bogusik odniosa dobre wrażenie po rozmowie z P.Renatą.Może tam zaproponować sunię Pani.Pani raczej będzie dalej szukała psiaka.

Świetny pomysł. A nuż sunieczka spodoba się Pani :)

Przepraszam wiolhelm, że tak się rządzę na wątki, hihi :)

Posted

Myślę, że najlepiej będzie, jak wiolhelm porozmawia z Panią. Najlepiej zna sunię.
Jak się nie zgodzi, to ja mogę, ale wiem tyle tylko, co dopytałam wiolhelm, a nie lubię pośredniczyć.

Napiszę jeszcze do Mikropsów, może udostępnią Braszkę. Pewnie powoli mają mnie dość, bo co rusz podsyłam im jakiegoś malucha... ale co zrobić :(

Posted

tyska rządz sie rzadz.Ja do środy jestem w pracy od rana do wieczora.tyska masz moj nr, przekaz komu trzeba.Bo ja nie zrozumialam co i jak.Jak powiedziec ze sunia niszczy i nie zniechecic?