bakusiowa Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 1 godzinę temu, mar.gajko napisał: Mdk jak Jula dojedzie do Murków, to wystąpię do skarpety Tallcot o wsparcie dla niej. Trzeba poprosić o 200 zł. Quote
Murka Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Suńka w piątek ok. 11.00 opuszcza schronisko:) 1 Quote
Onaa Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Fajnie że onkowa babuleńka niedługo zacznie lepsze życie :). Quote
bakusiowa Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 8 godzin temu, Onaa napisał: Fajnie że onkowa babuleńka niedługo zacznie lepsze życie :). I nie już tak całkiem goła. Quote
konfirm31 Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Zgłosiłam Julkę do Skarpety Owczarkowej. Teraz wszystko w rękach Skarpetowiczów. Quote
Gusiaczek Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Melduję się u Julki, trzymam kciuki za jutrzejszą podróż Quote
mdk8 Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 19 godzin temu, Murka napisał: Suńka w piątek ok. 11.00 opuszcza schronisko:) Już siedzę jak na szpilkach . Julka nawet nie wie , że przed nią ostatnia noc w schronie ... Quote
Tyśka) Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Jutro wielki dzień... Kciukuję, by wszystko przebiegło po naszej myśli! Quote
mar.gajko Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Czekamy :) Juleczko bardzo czekamy na Ciebie. Quote
Tola Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 2 godziny temu, mdk8 napisał: Już siedzę jak na szpilkach . Julka nawet nie wie , że przed nią ostatnia noc w schronie ... 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Jutro wielki dzień... Kciukuję, by wszystko przebiegło po naszej myśli! 1 godzinę temu, mar.gajko napisał: Czekamy :) Juleczko bardzo czekamy na Ciebie. Tz umówiony z TZ Murki o 11 w schronie. Julcia - trzymamy kciuki! Quote
Alaskan malamutte Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 22 minuty temu, konfirm31 napisał: I ja. Z całej siły :) Jeszcze ja!! Też z całej siły!! Quote
DORA1020 Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Jeszcze ja!! Też z całej siły!! I ja..... ciesze sie jak psiaki opuszczaja schron a szczegolnie staruszki 1 Quote
Murka Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Julka już w lecznicy. Charakterowo podobna do Maxia - gramoliła się sama do samochodu, tylko trzeba ją było podsadzić, bo nie mogła wejść sama:) Pod lecznicą nie chciała wyjść z samochodu... W uszach masakra:( Quote
Onaa Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Cieszę się, że Juleczka już zaczęła nowe życie :). A tutaj malutki bazarek dla suni: Quote
mdk8 Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 4 godziny temu, werenn napisał: deklaruję 10 zł miesięcznie na sunię pięknie dziękuję :) 8 minut temu, Onaa napisał: Cieszę się, że Juleczka już zaczęła nowe życie :). A tutaj malutki bazarek dla suni: Renatko wielkie wielkie dzięki :) Quote
mdk8 Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 5 godzin temu, Murka napisał: Julka już w lecznicy. Charakterowo podobna do Maxia - gramoliła się sama do samochodu, tylko trzeba ją było podsadzić, bo nie mogła wejść sama:) Pod lecznicą nie chciała wyjść z samochodu... W uszach masakra:( Kochana sunieczka pewnie bała się ,że po przejażdżce wraca do schronu :( Bałam się o te uszy . :( Quote
Tola Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Julcia to bardzo spokojna oneczka, imię tez ma piękne, cieplutkie. Dzwonił wet Murki, że bardzo fajna sunia. 2 Quote
mdk8 Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 2 minuty temu, Tola napisał: Julcia to bardzo spokojna oneczka, imię tez ma piękne, cieplutkie. Dzwonił wet Murki, że bardzo fajna sunia. Serce pęka , że zmarnowała w schronie połowę swojego życia :( Quote
konfirm31 Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Biedne te ONki :(( . Tak bardzo potrzebują kontaktu z człowiekiem i starzeją się bez niego w schronach, lub spędzają większość życia na łańcuchu, lub w samotności w ciasnym boksie. U ONków, niestety uchale trzeba systematycznie czyścić, bo są podatne na ich schorzenia :(. Poszła stała dla Julki za kwiecień Quote
Recommended Posts