Jump to content
Dogomania

JULCIA MA DOM :) BRAK DEKLARACJI -POMOCY. Babcia oneczka JULKA chciałaby na ostatnie lata zaznać troszkę szczęścia.

Recommended Posts

Posted

Jestem po rozmowie z Panią i podjęłam decyzję : JULCIA MA DOM :) 

Teraz Pani wyjeżdża i wraca 29 -go . Jesteśmy umówione  na telefon w dniu 30.

• Upvote 5
Posted
43 minuty temu, Murka napisał:

Strasznie się cieszę:) oby nic się nie wydarzyło przez te 3 tygodnie... 

Przez telefon Pani wydawała się zdecydowana na adopcję (o Maxiu rozmawiałyśmy wprawdzie, ale...), i mówiła o dwóch tygodniach urlopu, więc może nie rozmyśli się

Posted
15 minut temu, Gusiaczek napisał:

Trzymam kciuki, a powietrze wypuszczę, jak Lula będzie już u siebie :)

Sie podpinam i też trzymam :)

Posted

Julcia od jakiegoś czasu potrzepywała tym klapniętym uszkiem i jak tam zajrzałam to niefajnie pachniało. Korzystając z tego, że dziś był u nas wet poprosiłam go, aby zbadał uszy suni. W tym klapniętym - tak jak przypuszczałam - jest lekki stan zapalny, sunię to ucho boli i wet zalecił zakrapianie Surolanem. Surolan akurat mam całe opakowanie, także nie trzeba kupować. Wet zalecił zakrapianie przez ok. 2 tygodnie, czyli akurat do czasu wyjadu do DSu. Drugie uszko, to stojące, jest ok:)

Posted
Dnia 16.01.2018 o 17:02, Murka napisał:

Julcia od jakiegoś czasu potrzepywała tym klapniętym uszkiem i jak tam zajrzałam to niefajnie pachniało. Korzystając z tego, że dziś był u nas wet poprosiłam go, aby zbadał uszy suni. W tym klapniętym - tak jak przypuszczałam - jest lekki stan zapalny, sunię to ucho boli i wet zalecił zakrapianie Surolanem. Surolan akurat mam całe opakowanie, także nie trzeba kupować. Wet zalecił zakrapianie przez ok. 2 tygodnie, czyli akurat do czasu wyjadu do DSu. Drugie uszko, to stojące, jest ok:)

Dziękuję Kasiu za czujność . Mam nadzieję ,że Pani nie zmieni zdania i Julcia już niedługo przeprowadzi się do swojego domu.

Posted

W poniedziałek dzwoniła Pani Małgosia. Ma już grafik na luty więc może się umawiać na transport Julci. Wraca do domu 29-go. W piątek ma trochę wolniejszy dzień i chętnie porozmawiała by na ten temat. 

Kasiu dałabyś radę zadzwonić do Pani Małgosi w piątek i ustalić szczegóły ? 

Tolu przygotujesz umowę ?  

Posted
9 godzin temu, Murka napisał:

Bardzo się cieszę, że p.Małgosia się odezwała. Oczywiście zadzwonię w piątek. Umowę też przygotuję (mam fundacyjne).

Dziękuję . Pani Małgosia proponowała ,że to ona zadzwoni Kasiu do Ciebie ale nie byłam pewna czy będziesz uchwytna w danym momencie więc powiedziałam ,że poproszę Ciebie o telefon do niej. 

Posted
Dnia 25.01.2018 o 08:27, mdk8 napisał:

Dziękuję . Pani Małgosia proponowała ,że to ona zadzwoni Kasiu do Ciebie ale nie byłam pewna czy będziesz uchwytna w danym momencie więc powiedziałam ,że poproszę Ciebie o telefon do niej. 

Trzymam mocno kciuki, to juz niedługo ten wielki dzień Juleczki:)

Posted
Dnia 24.01.2018 o 23:21, Murka napisał:

Bardzo się cieszę, że p.Małgosia się odezwała. Oczywiście zadzwonię w piątek. Umowę też przygotuję (mam fundacyjne).

Kasiu czy już coś ustalone ?

Posted

W piątek rozmawiałyśmy i wstępnie umówiłyśmy się na czwartek, żeby mieć czas na reparację psiowozu (myśleliśmy, że coś z akumulatorem, ale to chyba elektryka). Mam nadzieję, że do czwartku samochód będzie gotowy. Jeszcze jedna mała suczka od nas załapie się na transport, znalazła dom w Rudzie Śląskiej:)