Jump to content
Dogomania

Canis ma swój wymarzony Dom! Mówią starszy, kaleki, niech umiera.... Pozwolimy na na to? Proszę, dajmy mu szansę na normalne życie!!

Recommended Posts

Posted

U Caniska wszystko dobrze. Z psiakami rezydentami nie ma problemów, koty prowokują i zaczepiają Caniska,  ale on nie reaguje. Poczuł się gospodarzem, bardzo pilnuje działki. Obszczekał gości, którzy przyszli odwiedzić pana Romana. 

Mam zaproszenie i zapewne w czwartek albo piątek pojadę i wyprzytulam naszego słodziaka. Zrobię mu także sesję zdjęciową, aby każdy mógł oczy nacieszyć widokiem szczęśliwego Caniska. 

A tymczasem musi wystarczyć takie zdjęcie, które dostałam.    

Canisek.jpg

• Like 1
  • Upvote 3
Posted

Koty mają radochę z nowego kolegi :) hihi.
Jeżeli już szczeka no to naprawdę Canisek gospodarz za pan brat, nono! :) Wyśmienite wieści. 

Pan zadowolony z Caniska? :)

Posted
11 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

koty prowokują i zaczepiają Caniska

Wychodzi na to, że koty to niezła aparaty :) "Moja" kotka podrzutek też zaczepia moje psiaki i prowokuje do zabawy :)

Canisku  kochany, nie daj się :)

Posted
14 godzin temu, elik napisał:

Bardzo proszę prześlij mi skan tego ostatniego rachunku, bo robiąc przelew podaję nr i datę rachunku. Dziękuję  :)

Jutro pewnie będziesz mieć oryginał. Już mi się nie chciało fotografować itd.:)

Posted
11 godzin temu, Murka napisał:

Jutro pewnie będziesz mieć oryginał. Już mi się nie chciało fotografować itd.:)

Pewnie wysłałaś do Krakowa, a ja jestem na działce. Będę mogła mieć dopiero w czwartek.  Napisz więc może nr i datę faktury, albo zrobię przelew dopiero we czwartek.

Posted
2 minuty temu, helli napisał:

poszla moja stala jeszcze 25/06, ale zawiesilam kolejne OK ?

Helli kochana bardzo dziękuję za tak systematyczne i długotrwałe wsparcie Caniska. Przymierzam się podziękować wszystkim wpłacającym na PW, ale chciałam odczekać choćby tydzień :)

Helli gdybyś mogła wesprzeć deklaracją moją kolejną podopieczną biedę. Tym razem jest to maleńka sunia, jeszcze szczeniak, którą na moja prośbę Anecik zabrała ze schronu o bardzo złej sławie i obecnie przebywa u Niej w hoteliku. Miesięczny koszt utrzymania to 300,00 zł, + koszt weta, a jak na razie sunia ma tylko 100,00 zł deklaracji :(  Oczywiście będę ją wspierać bazarkami, ale na pewno nie uda mi się uciułać z bazarków 200,00 zł miesięcznie.

Będą wdzięczna, jeśli zechcesz przenieść swoją deklarację z Caniska na sunię.

To link do jej wątku.

Posted
3 minuty temu, helli napisał:

OK- jak dzieciak sie zwie?  ustawie nowe zlecenie

Ogromnie, bardzo ogromnie Ci dziękuję   urodziny.jpg.c8bf3639b4626813a5787ad98437a5e6.jpg       buziak.gif.a1c3dfa617cab92cda7f303d3a94c8d2.gif

Dzieciak zwie się Malwinka :) Zaraz podam Ci na PW nr konta suni.

EDIT

Masaz już wiadomość na PW.

Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję.

Posted
Dnia 24.06.2018 o 23:00, Murka napisał:

A oto i ostatnie rozliczenie:)

-276 zł hotelowanie 1-23.06 

Faktura

69185726_f-raCanis.png.c6c7a36f7c452c04ee65fe35bb7d5b7b.png

Przelew

254013931_przelCanis.png.1c482ad0f15684ae6970e1efed0c0f80.png

Posted

Asiu wielkie dzięki za wspaniałą fotorelację    serce17.jpg.4c7a5ab84e8521c62d094540bf5cf1bb.jpg   

Widok zadowolonego Caniska, głaskanego przez swojego Pana raduje serce :)  Canisek wygląda rewelacyjnie :) Wygląda na to, że jest szczęśliwy.

A co mówił pan Roman o Canisku ?

Posted

Jakiś czas tu nie zaglądałam a tu takie wspaniałe wieści - Canisek ma wspaniały i wlasny dom i duże towarzystwo. Aż się łezka zakręciła, ze taki cudowny koniec historii.

• Upvote 1
Posted
10 godzin temu, elik napisał:

Widok zadowolonego Caniska, głaskanego przez swojego Pana raduje serce :)  Canisek wygląda rewelacyjnie :) Wygląda na to, że jest szczęśliwy.

No właśnie?

• Like 1
Posted
16 godzin temu, elik napisał:

Pan Roman bardzo ciepło mówi o Canisku. Mówi, że cały czas chodzi za nim, pomaga w pracach na działce. Canisek płacze, jak pan Roman wyjeżdża, chce też wsiadać do samochodu. Bardzo cieszy się, jak widzi smycz. Canisek byłby chyba nieszczęśliwy zostając sam zamknięty w domu..bardzo płacze.., a tak ma Melcię czy Tatrę do towarzystwa. Canisek sam wyznaczył sobie zadanie: patrolować działkę, szczególnie od strony pola...Tam jest też furtka, przez którą wychodzą z panem na spacery .

No i najważniejsze; Canisek szczeka!! Pan Roman mówi, że nareszcie slychać, że jest tutaj pies!! kwadr.gif

• Like 4
  • Upvote 1