mar.gajko Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Wracając do tematu, jednak wolną chwilą zerknij Mureczko, bo to powinno zniknąć, to zaczerwienienie. :) Quote
Usiata Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 10 minut temu, mar.gajko napisał: Wracając do tematu, jednak wolną chwilą zerknij Mureczko, bo to powinno zniknąć, to zaczerwienienie. :) Można po ludzku? Przychylam się do posta mar.gajko, licząc też na jej przyszłą współpracę dla dobra bezdomnego Canisa Quote
elik Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 Wczoraj (18.04.) na konto Caniska wpłynęła kwota 10,00 zł od zozola77. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
EVA2406 Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Ależ Canisek uśmiechnięty. Widać szczęście na pysiu :) 2 Quote
elik Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 Dnia 19.04.2017 o 12:23, EVA2406 napisał: Ależ Canisek uśmiechnięty. Widać szczęście na pysiu :) Tak :) To ogromna radość dla nas wszystkich, że biedactwo już może poczuć się szczęśliwy. Pełnia szczęścia będzie dopiero, gdy znajdziemy dla niego dobrych, kochających Ludzi :) 1 Quote
Usiata Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 8 godzin temu, EVA2406 napisał: Ależ Canisek uśmiechnięty. Widać szczęście na pysiu :) Dlatego tak bardzo lubię zaglądać codziennie na wątek Canisa z rana - jego uśmiechnięty pyś buduje człowieka na cały dzień :) 1 Quote
Nadziejka Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Caniulu odwiedzam serduszkiem calem za wszytko sciskuniam kramiczek Nadziejutkowy dla Canisia szykuje pomalunku boc pieniazeczkow ubywa samo zycie samo zycie Pieknosci szczescie ogromne na pycholinku przecudenm ach jak ogromne !! Cuuuudny chopaczun cuuudny 1 Quote
Murka Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Myślałam, że uda mi się zrobić fotkę tego zaczerwienienia i wysłać do weta, ale się nie udało:) Wet powiedział, że tam się nie ma prawa nic zrobić i że być może po prostu Canis drapie się łapą po skórze, bo goi się i go swędzi. Powiedział, że mogę smarować maścią z antybiotykiem. Mam z gentamycyną to będę smarować (będzie to wyzwania każdego dnia - jak tak patrzę na Canisa to się zastanawiam jak on się zachowywał kiedy był młodym psiakiem:) ). Quote
elik Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 28 minut temu, Murka napisał: Myślałam, że uda mi się zrobić fotkę tego zaczerwienienia i wysłać do weta, ale się nie udało:) Wet powiedział, że tam się nie ma prawa nic zrobić i że być może po prostu Canis drapie się łapą po skórze, bo goi się i go swędzi. Powiedział, że mogę smarować maścią z antybiotykiem. Mam z gentamycyną to będę smarować (będzie to wyzwania każdego dnia - jak tak patrzę na Canisa to się zastanawiam jak on się zachowywał kiedy był młodym psiakiem:) ). Dzięki Mureczko :) To pozytywna wiadomość :) A czemu smarowanie Caniska ma być wyzwaniem i co powoduje, że zastanawiasz się jak on się zachowywał kiedy był młodym psiakiem ? Quote
elik Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Caniulu odwiedzam serduszkiem calem za wszytko sciskuniam kramiczek Nadziejutkowy dla Canisia szykuje pomalunku boc pieniazeczkow ubywa samo zycie samo zycie Pieknosci szczescie ogromne na pycholinku przecudenm ach jak ogromne !! Cuuuudny chopaczun cuuudny Nadziejko słodka, wielkie dzięki za Twoje wielkie serducho, ale chyba zobaczyłaś kwotę, jaką Canisek ma na koncie w Fundacji ZEA. To nawet nie jest aktualna kwota, muszę z Tola uzgodnić. Tam będzie znacznie mniej. Kasa Caniska jest podana nieco wyżej :) Ma na koncie prawie 2,5 tys. Co prawda, biorąc pod uwagę potrzeby Canisa, nie jest to jakaś wielka kwota, ale może są psiaczki bardziej potrzebujący kasy niż Canisek. Jak Nadziejko uważasz :) Quote
Murka Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 46 minut temu, elik napisał: Dzięki Mureczko :) To pozytywna wiadomość :) A czemu smarowanie Caniska ma być wyzwaniem i co powoduje, że zastanawiasz się jak on się zachowywał kiedy był młodym psiakiem ? Bo wierzga jak źrebak i chwili nie poleży spokojnie:) Quote
agat21 Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 A może Canisek ma tłumione do tej pory adhd? ;) I musi się wybrykać za wszystkie czasy? Quote
elik Posted April 20, 2017 Author Posted April 20, 2017 9 godzin temu, Murka napisał: Bo wierzga jak źrebak i chwili nie poleży spokojnie:) 9 godzin temu, agat21 napisał: A może Canisek ma tłumione do tej pory adhd? ;) I musi się wybrykać za wszystkie czasy? No właśnie :) Może bryka za wszystkie czasy, kiedy to nie mógł brykać :) Quote
elik Posted April 21, 2017 Author Posted April 21, 2017 Zapłaciłam odświeżanie ogłoszenia Canisa na OLX przez tydzień. Może to pomoże Caniskowi :) Quote
Nadziejka Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Niuniu sciskam mocniutenko za wszystko wszystko Quote
Tola Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Canisek to taki radosny psiak, nadrabia te lata w ciasnym boksie. Quote
elik Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 Jak sobie radzi Canis w taka pogodę ? Pewnie się nudzi i rozrabia w kojcu. Niestety ani jednego telefonu o Caniska :( Quote
Usiata Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Pozdrowienia dla Caniska :) u mnie zimno, wietrznie, ale słońce cały dzień więc może i u Caniska nie jest źle i chłopaczek sobie czasami biega? Elu kochana, Canisek ma teraz zdecydowanie lepiej niż miał, a i domek też się znajdzie, tylko musimy troszkę poczekać :) Quote
Murka Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 U nas dużo słońca, tylko momentami nachodzą chmurzyska. Niestety chłodno i wietrznie, ale to akurat Caniskowi nie przeszkadza:) Zaczerwienienie po usunięciu zmiany zmniejszyło się znacznie, udało mi się dziś zrobić fotkę: Quote
elik Posted April 24, 2017 Author Posted April 24, 2017 12 godzin temu, Murka napisał: U nas dużo słońca, tylko momentami nachodzą chmurzyska. Niestety chłodno i wietrznie, ale to akurat Caniskowi nie przeszkadza:) Zaczerwienienie po usunięciu zmiany zmniejszyło się znacznie, udało mi się dziś zrobić fotkę: Mam Caniska w obserwowanych i o każdym poście mam być powiadomiona, a nie dostałam informacji o tym poście i o poście EVA2040 ???? Kolejne zmiany dogo na lepsze ??? Nie widziałam poprzedniego stanu zaczerwienienia, ale z Twoich Murko słów wynika, że jest znacznie lepiej. Czyli nie ma co wozić psiaka do weta. Bardzo proszę Mureczko obserwuj i daj znać, gdy skóra Caniska w tym miejscu wróci do normy. Gdyby trwało to zbyt długo,to jednak trzeba będzie zasięgnąć porady weta. Quote
elik Posted April 24, 2017 Author Posted April 24, 2017 Dzisiaj konto Caniska zasiliły następujące wpłaty: ................30,00 - bakusiowa dekl. IV - 24.04. .................20,00 - markofix1 przeniesione z konta Lusi, która na już swój DS - 24.04. .................10,00 - elik IV - 24.04. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Usiata Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Przyszłam popatrzeć na uśmiechnięty pycholek Caniska od razu robi się cieplej Quote
Alaskan malamutte Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 I ja zaglądam do kochanego Caniska!! Quote
Recommended Posts