Murka Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Udało mi się zrobić dziś trochę fajnych fotek Caniskowi, deszcz nas przegonił, ale mimo wszystko myślę, że będzie co wybrać do ogłoszeń. Wrzucę wieczorem. Miejsce wycięcia zmiany skórnej już całkowicie normalnego koloru:) Quote
elik Posted May 12, 2017 Author Posted May 12, 2017 2 godziny temu, Murka napisał: Udało mi się zrobić dziś trochę fajnych fotek Caniskowi, deszcz nas przegonił, ale mimo wszystko myślę, że będzie co wybrać do ogłoszeń. Wrzucę wieczorem. Miejsce wycięcia zmiany skórnej już całkowicie normalnego koloru:) Podwójnie ogromnie dziękuję Murko :) Za zdjęcia i za dobrą wiadomość :) Quote
Usiata Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 O jak fajnie, że będą fotki Caniska, czekamy, czekamy i nogami przebieramy... Quote
Murka Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Chciałam jeszcze zrobić fotki z Hanią, ale deszcz zaczął kropić... No i Canisek jest psiakiem BARDZO entuzjastycznym, który na wszelkie głaskanie itd. reaguje ogromną radością, więc ciężko było o jakieś fajne ujęcie z dzieckiem, które by nie odstraszało;) Canis jest bardzo przyjacielski, ale wymaga nieco ogłady. Postępy już są, bo nie łapie za ręce, nie podszczypuje. I najważniejsze: potrafi już na chwilę stanąć bez ruchu i coś przy sobie zrobić (wypracowaliśmy to przy okazji smarowania maścią blizny po usunięciu zmiany skórnej). 2 Quote
Nadziejka Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Kaniulu alez cudny alez pieknosci pycholinek i wszystko oczenka i uszenka calunki do kochania stokroc sciskam pozdrawiam Quote
elik Posted May 13, 2017 Author Posted May 13, 2017 Canis jest ślicznym, kochanym psiakiem. Jak bardzo musiał cierpieć w schronie z tym proludzkim charakterem. Ogromnie chciałabym żeby zgłosił się chętny do adopcji człowiek kochający zwierzaki, który dałby Canisowi serce i miejsce w swoim domu. Dzięki Murko za piękne zdjęcia i za pracę nad Caniskiem Zamówię Caniskowi ogłoszenia z tymi zdjęciami na wielu portalach. Quote
elik Posted May 13, 2017 Author Posted May 13, 2017 Majątek Caniska powiększył sie o wpłaty: .................50,00 - iwstar58 .................10,00 - agat21 .................10,00 - zozola77 Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Tola Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Canisek cudnie wygląda w tych mleczach, zdjęcia rewelacja, nie ma siły, żeby ktoś się nie zakochał! Psiak zaraża pozytywną energią, radością, uśmiechem - nic tylko adoptować i kochać. 1 Quote
Usiata Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Dzień dobry megapozytywny Canisku *) śliczne fotki, piękniste *) 1 Quote
Tyśka) Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Zdjęcia są cud-miód :) Niech telefon się rozdzwoni. 1 Quote
elik Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 Ja odnoszę wrażenie, że radosny jest każdy kawałek Caniska :) To zasługa Murków Quote
Usiata Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Tez tak uważam - Canisek się cieszy całym sobą, wesoły piesek, taki prozac na czterech łapkach *) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Zaglądam do najbardziej radosnego psa na dogo!! Patrząc na jego rozradowany pyszczek od razu poprawia mi się humor!! Quote
elik Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 10 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Zaglądam do najbardziej radosnego psa na dogo!! Patrząc na jego rozradowany pyszczek od razu poprawia mi się humor!! Masz rację :) Dzisiaj oglądałam filmik z jego ogłoszenia na OLX i fakt, jest bardzo radosnym psiakiem :) Żeby tak jeszcze domek się pojawił :) Quote
Alaskan malamutte Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 1 minutę temu, elik napisał: Żeby tak jeszcze domek się pojawił :) Pojawi się!! A są jakieś zapytania? Quote
elik Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Pojawi się!! A są jakieś zapytania? Zero :( Quote
Alaskan malamutte Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 2 minuty temu, elik napisał: Zero :( Trzeba czekać, aż TEN właściwy człowiek go wypatrzy i zadzwoni... Quote
elik Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 9 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Trzeba czekać, aż TEN właściwy człowiek go wypatrzy i zadzwoni... Czekam i na to liczę :) Quote
Recommended Posts