malagos Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 bardzo jestem ciekawa opinii lekarza. Canis ma swoja drogą szczęście :) Quote
elik Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 7 minut temu, malagos napisał: bardzo jestem ciekawa opinii lekarza. Canis ma swoja drogą szczęście :) Ja także jestem bardzo ciekawa co powie wet. Quote
Usiata Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Chciałam tylko napisać, że moja koleżanka Ola, która uprzednio sekundowała Lusi - suni z guzem, zdecydowała się dzisiaj, że od wypłaty marcowej przeznacza 50 zł na Canisa, bo nasza realna grupa wybrała pomoc dla tego pieska :) Jutro od 12.00 wszyscy MOCNIEJ trzymamy kciuki za Canisa :) 2 Quote
elik Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 Kochane, łączmy nasze pozytywne fluidy i posyłajmy Caniskowi. Quote
elik Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 2 godziny temu, Usiata napisał: Chciałam tylko napisać, że moja koleżanka Ola, która uprzednio sekundowała Lusi - suni z guzem, zdecydowała się dzisiaj, że od wypłaty marcowej przeznacza 50 zł na Canisa, bo nasza realna grupa wybrała pomoc dla tego pieska :) Jutro od 12.00 wszyscy MOCNIEJ trzymamy kciuki za Canisa :) Małgosiu, bardzo serdecznie podziękuj w moim imieniu Koleżance Oli i całej grupie wsparcia Quote
elik Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 Na potrzeby Canisa przekazana została kwota 557,00 zł. Początkowo pieniądze przeznaczone były na inny cel, ale stało się inaczej, niż wszyscy chcieliśmy. Wolne środki przeznaczyliśmy na pomoc dla Canisa. Pieniądze te znajdują się na koncie Fundacji ZEA i będą mogły być wykorzystane na pokrycie kosztów opieki weterynaryjnej, czy inne udokumentowane fakturą zakupy. . . . . . 29,00 - Anula . . . . . . 166,00 - Usiata & koleżeństwo . . . . . . 57,00 - elik (Agnieszka) . . . . . . 287,00 - Zachary . . . . .. . . . 7,00 - Senanta . . . . . . 11,00 - ania75 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 557,00 zł Bardzo serdecznie dziękuję Quote
Bogusik Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Dnia 28.02.2017 o 17:43, Tola napisał: W czwartek na godz. 12.00 umówiona jest wizyta Canisa w Lublinie u prof. Silmanowicza. Trzymajcie kciuki. Kciuki mocno zaciśnięte ! Będę jutro zaglądać na wątek i mam nadzieje,że chociaż wstępnie Canisek będzie zakwalifikowany do operacji Dnia 28.02.2017 o 23:15, Murka napisał: My też poprosimy kciuki, bo przed wizytą zamierzamy Caniska wykąpać i przetrzymać w domu żeby wysechł:) Tu też się na pewno przydadzą kciuki,więc trzymam! Quote
iwstar58 Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Pierwsza dzisiaj ;) z kciukami :) w oczekiwaniu na dobre wieści 1 Quote
Usiata Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 A ja trzecia :) melduję uprzejmie, że kciukamy mocno, mocno, mocnooo Quote
Anula Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Jestem myślami z Canisem.Ciekawe jaka będzie opinia weta odnośnie operacji łapki. Z Lublina jest Katarzyna Iga ; Becia Lublin. Quote
elik Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Już chyba wiadomo jaka jest diagnoza. Czekamy :) Quote
elik Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Niestety, profesor nie podjął się operacji :( Nasz Canisek jest wg niego za stary Tola będzie próbowała porozumieć się z wetem, który operował z pozytywnym skutkiem sunię, której też nie chciał operować ten profesor. Quote
Alaskan malamutte Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 1 godzinę temu, elik napisał: Niestety, profesor nie podjął się operacji :( Nasz Canisek jest wg niego za stary Ojej, nie takiej informacji oczekiwaliśmy....Zobaczymy, co powie ten drugi doktor.... Quote
zachary Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 A kiedy wizyta u drugiego weta?. Czy pan profesor mówił coś o jakosci obecnego funkcjonowania Caniska, czy to go boli, przeszkadza?... Quote
helli Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 a czasem uwazaja, ze lepiej amputowac, niz zostawic taka lapke ;( (jesli uzywanie sprawia bol); Quote
ania75 Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 oj czekałam na lepsze wieści ..... może ten drugi doktor pomoże .....:( Quote
elik Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Nie wiem czemu ani Murka, ani Tola nic nie napisały. Z tego co mówi Murka, Canisek bardzo dobrze radzi sobie z tą łapinką. Biega i nic nie wskazuje na to, żeby odczuwał przy tym ból. Zastanawia mnie jednak, czy nie szoruje tą łapka po ziem, bo przecież ona jest chyba w sumie dłuższa niż ta druga. Quote
elik Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Konto Canisa znacznie się wzbogaciło. 700,00 zł przekazała Alaskan malamutte, jako część kwoty pozostałej po swojej podopiecznej po Lisi, która jest już w DS. Bardzo serdecznie dziękuję 639,92 zł przekazała elik, jako część kwoty pozostałej po swojej podopiecznej Lusi, która jest już w DS. Quote
Alaskan malamutte Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 40 minut temu, elik napisał: Nie wiem czemu ani Murka, ani Tola nic nie napisały. I jedna i druga nie ma netu....Murka to chyba nawet światła nie ma, burza zerwała linie energetyczną.. Quote
elik Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 W kraku też nieźle wiało, ale na szczęście nie aż tak. Jest mi tak smutno, że chyba się poryczę. Quote
Recommended Posts