WiosnaA Posted September 15, 2019 Author Posted September 15, 2019 15 minut temu, Sara2011 napisał: Przywitam się u Maszki :). Pochwalę się, że miałam swój udział w organizacji dla niej transportu (na trasie W-wa - Białystok) więc jest dla mnie również bliska i ważna, zresztą kiedy toyota pokazała mi jej zdjęcie i że ma szansę na dom, od razu wiedziałam że trzeba poruszyć niebo i ziemię aby mogła do niego dojechać. Cieszę się, że otworzył się dla niej cudowny rozdział życia. Dziękuję z całego serca za jej adopcję. Witaj Saro. Dziękuję pięknie w imieniu Maszy i swoim za pomoc w transporcie! To był expres w Waszym działaniu dziewczyny :),ale pisałam Asi, że bardzo lubię takie akcje bez rozciągania w czasie. Quote
Sara2011 Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 3 minuty temu, WiosnaA napisał: Witaj Saro. Dziękuję pięknie w imieniu Maszy i swoim za pomoc w transporcie! To był expres w Waszym działaniu dziewczyny :),ale pisałam Asi, że bardzo lubię takie akcje bez rozciągania w czasie. Nie ma za co. Niech się Maszce szczęści i niech w końcu napawa się wolnością :) Quote
Nesiowata Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 1 godzinę temu, WiosnaA napisał: Królowa i "pacholę" :) Ale numer! Quote
Tyśka) Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Ale się zamaskowali :) Morisek "zniknął" na podłodze. Quote
ona03 Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 Dnia 10.11.2019 o 10:53, WiosnaA napisał: Królowa i "pacholę" :) Wiosenkooooooo, jak możesz...., jakie pachole, toż to Rudasek cudaczek nasz kofffffany, proszę go utulić natychmiast :))))) Quote
WiosnaA Posted November 11, 2019 Author Posted November 11, 2019 Dnia 10.11.2019 o 11:12, elik napisał: Sara i Moris? Morisek i Maszeńka Elu Dnia 10.11.2019 o 12:00, Nesiowata napisał: Ale numer! Dnia 10.11.2019 o 23:44, Tyś(ka) napisał: Ale się zamaskowali :) Morisek "zniknął" na podłodze. :) 6 godzin temu, ona03 napisał: Wiosenkooooooo, jak możesz...., jakie pachole, toż to Rudasek cudaczek nasz kofffffany, proszę go utulić natychmiast :))))) Oczywiście,że kochany Oneczko, nawet bardzo bardzo :) , ,,no to niech będzie Dżentelmen :) Utulony i wycałowany specjalnie od Ciebie,nawet nosek-nosek zrobiliśmy :) Morisek na początku wywyższał się przed Maszeńką, burczał , że on ważniejszy :) ,Utwierdzałam go w tym przekonaniu,że tak jest faktycznie, a Maszkę lekko strofować trzeba było,bo panna z charakterkiem i chciała rządzić chłopakami.Po kilku "dyskusjach" dogadali się i jest pełna zgoda.Zaczynają się nawet lubić :) 3 Quote
ona03 Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 7 godzin temu, WiosnaA napisał: Oczywiście,że kochany Oneczko, nawet bardzo bardzo :) , ,,no to niech będzie Dżentelmen :) Utulony i wycałowany specjalnie od Ciebie,nawet nosek-nosek zrobiliśmy :) Morisek na początku wywyższał się przed Maszeńką, burczał , że on ważniejszy :) ,Utwierdzałam go w tym przekonaniu,że tak jest faktycznie, a Maszkę lekko strofować trzeba było,bo panna z charakterkiem i chciała rządzić chłopakami.Po kilku "dyskusjach" dogadali się i jest pełna zgoda.Zaczynają się nawet lubić :) Dżentelmen całym pysiem, a poburczeć troszkę musiał....., kto się czubi ..... Też bym go utuliła, ale nosek pewnie by ucierpiał....., oczywiście mój...... 1 Quote
WiosnaA Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 Dla ślepego Promyczka i Bartusia próbujemy coś utargować z Moriskiem,....Zapraszamy serdecznie. https://www.dogomania.com/forum/topic/350955-zapraszam-na-moc-różności-do-ślepego-promyczka-i-bartusia-do-81219/ Quote
Nadziejka Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Najpiekniejszego Wszelkiego Wam Wiosno Maszenka Przeprzecudna Milion tulanek pozdrowien zasylam lapenkom Quote
WiosnaA Posted December 10, 2019 Author Posted December 10, 2019 Dziewczyny, mam taką Damę do adopcji (około roczna),...może ktoś byłby zainteresowany? I złotą ślicznotkę ....również do adopcji,(około roczna) 1 Quote
ona03 Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 Moriskowa Rodzinko Wesołych Świąt życzymy z Lolusiem Quote
Nadziejka Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Najlepszego Wam spokojnoego zdrowenkowego pozdrawiamy i modlimy 1 Quote
WiosnaA Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 Dziękujemy Kochani za życzenia. Pozdrawiamy z Moriskiem Świątecznie i życzymy Wam dużo Zdrowia w tym trudnym czasie. My zaszyliśmy się na odludziu i kwarantanna nas nie obowiązuje :) Dzisiejsze szaleństwa:) 2 Quote
Tyśka) Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 O rany, Morisek luzem :) nie spodziewałam się, że tego się doczekam. Wielki szacunek dla Was!!! i wysyłam dużo czochrańców rudzielcowi. Dużo zdrowia i spokoju! Takich terenów na kwarantannę zazdroszczę ;) 1 Quote
WiosnaA Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: O rany, Morisek luzem :) nie spodziewałam się, że tego się doczekam. ...... Szczerze mówiąc ja też Tysiu,....ale odważyłam się po ponad 3 latach. W ubiegłym roku puszczałam go czasami z długą liną na krótko, a w tym roku zaryzykowałam tylko z krótką smyczką.Radość ogromna:) Okolice poznał dobrze i wiem,że wróci do domu. Czasami jest głuchy na przywołanie i tak latać pozwalam tylko czasami ,jak idziemy w te rejony ,gdzie jest duży teren otwartej przestrzeni.Nawet z dużej odległości chyba mnie obserwuje i wie,kiedy zawracam w przeciwną stronę (robię to celowo,jak nie posłucha),wtedy pędzi za mną.W lesie chodzimy tylko na linie. Quote
elik Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Też podziwiam Moriska biegającego luzem po polach. Wspaniały widok :) Quote
Recommended Posts