Jump to content
Dogomania

ALASKA ZA TM 29.08.2022R [*] 1.06. ALASKA POJECHAŁA DO SWOJEGO DOMKU!! BĄDŹ JUŻ ZAWSZE SZCZĘŚLIWA CUDNA SUNIECZKO!!Nie chcę już cierpieć...chcę zasnąć....Alaska z depresją poddaje się...Błagam o pomoc dla niej!!!

Recommended Posts

Posted

Przy okazji zerknęłam na rozliczenie i wygląda na to, że nie wpłaciłam mojej deklaracji! Przepraszam, ale musiało mi umknąć w natłoku spraw.. Jutro naprawię błąd, konto na pewno dostałam na pw, muszę tylko odszukać. Wartam rózeg! :(

Posted
14 minut temu, agat21 napisał:

Dziwna cisza nastała teraz.. pamiętacie początek roku? Ile psinek znalazło domy, a teraz jakaś cisza. Może za chwilę znowu fala wznosząca się pojawi :)

Ja też mam taką nadzieję, że ta stagnacja w adopcjach jest chwilowa...

Posted
8 minut temu, agat21 napisał:

Przy okazji zerknęłam na rozliczenie i wygląda na to, że nie wpłaciłam mojej deklaracji! Przepraszam, ale musiało mi umknąć w natłoku spraw.. Jutro naprawię błąd, konto na pewno dostałam na pw, muszę tylko odszukać. Wartam rózeg! :(

Agatko, nic się nie stało. Już podsyłam numer konta na PW.

Posted

Na konto suni wpłynęły kolejne wpłaty:

.................50,00   -  helli  -  23.02.

.................30,00   -  agat21  -  24.02.

Bardzo serdecznie dziękujemy

58b11fe301b0e_kwiatki4.jpg.e69a4f905c6401b133c02f7cf70d57ec.jpg

Posted

U nas też zrobił się zastój... ale ten rok zaczął się u nas fantastycznie jeśli chodzi o adopcje, więc miejmy nadzieję, że dobra passa będzie trwać. Zwłaszcza, że pojawiają się konkretne telefony o psy, które są już u nas bardzo długo i aż się boję cieszyć...

Rozliczenie:

Wpłaty:

+343 zł Fundacja ZEA

Koszty:

-450 zł hotelowanie 27.01-25.02

-70 zł transport z Zamościa do lecznicy w Janowie Lub.

-10 zł odbiór z lecznicy

-164 zł koszty wet.

-14 zł Fiprex

-17,50 zł odrobaczenie II

-29 zł wirusówki

-5 zł przejazd do lecznicy na szczepienie (połowa kosztów)

Razem: -759,50 zł

+343 zł - 759,50 zł = -416,50 zł

Stan konta na 25 luty wynosi -416,50 zł.

Posted
1 godzinę temu, Murka napisał:

U nas też zrobił się zastój... ale ten rok zaczął się u nas fantastycznie jeśli chodzi o adopcje, więc miejmy nadzieję, że dobra passa będzie trwać. Zwłaszcza, że pojawiają się konkretne telefony o psy, które są już u nas bardzo długo i aż się boję cieszyć...

To ja trzymam kciuki za dobre adopcje!! I cierpliwie czekam na "ten' telefon  Podobny obraz

Posted
7 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

To ja trzymam kciuki za dobre adopcje!! I cierpliwie czekam na "ten' telefon  Podobny obraz

Podpinam się pod kciuki :)

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Zaglądam do cudnej Alaski, bo nikt inny już tu nie zagląda.... 

Eeee tam :D

Z mojego bazarku wplata na koncie Alaski 34 zł. Poproszę skarbnika o potwierdzenie na bazarku.

Pamiętaj elik że pierwotnie bazarek był na Lisię ale ponieważ Lisia ma dom więc Alaskan przekazała pieniążki na Alaskę.

Posted
Dnia 25.02.2017 o 17:13, Murka napisał:

...

Rozliczenie:

. . .

+343 zł - 759,50 zł = -416,50 zł

Stan konta na 25 luty wynosi -416,50 zł.

Murko, czy mogę Cię prosić o rachunek na tą kwotę ?

Posted

Ogłoszenie Alaski zostało przywrócone do właściwej kategorii, tam gdzie je zamieściłam  - psy bez rodowodu:) OLX przeprosił.

Dzięki Havanko za poradę   kwietki.jpg.1fd01fbbce715b64e7b5920f2cda332b.jpg

Maciej (Pomoc OLX.pl)

27.02, 13:10 CET

Witam serdecznie! :)

Dziękuję za kontakt z naszym Zespołem.

Nazywam się Maciej i będę opiekunem Twojej sprawy. Jeżeli nie jest to dla Ciebie problemem będę zwracać się "per Ty".

Sprawdziłem Twoje ogłoszenie i rzeczywiście zostało ono błędnie przeniesione przez nasz system. Bardzo przepraszam, że taka sytuacja miała miejsce i mam nadzieję, że w przyszłości podobna się nie powtórzy.

Twoje ogłoszenie zostało oczywiście przywrócone i jest ponownie aktywne w poprawnej kategorii :)

Życzę wielu zainteresowanych :)

Z pozdrowieniami,
Maciej
Zespół OLX.pl

Ogłoszenie na Lublin

https://www.olx.pl/oferta/tajga-piekna-posluszna-zrownowazona-sunia-czeka-na-swoj-dom-CID103-IDkotPS.html?action=show&id=301361284&utm_source=serviceletterAdModerated&utm_medium=email&utm_campaign=link#xtor=EREC-50-[id1]-20170227-[link]-146383@1-20170227131004