Murka Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Do domu sunia weszła bez większego problemu, pewnie chodziła po wszystkich pomieszczeniach. Ale po chwili chyba poczuła, że jej gorąco lub zaczęło jej brakować przestrzeni, bo zaczęła chodzić od okna do okna i wspinać się na parapety, szukała wyjścia. Jak skończyliśmy zdjęcia to z wielką radością wypadła na podwórko i popędziła prosto do swojego boksu, być może tak samo jak Astra na początku bała się zmian i chciała wrócić do bezpiecznego miejsca. Quote
Murka Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Z kotami ok, ale ciężko było zdjęcie zrobić z koteckiem, bo wierciła się sunia i łaziła w te i we wte. Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 7 godzin temu, Havanka napisał: Do kogo podać kontakt telefoniczny? Do mnie Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 Havanko, wydaje mi się, ze trzeba napisać, że sunia pieknie chodzi na smyczy. z tego co pamiętam, Murka mówiła, ze od początku nie było problemow z chodzeniem na smyczy, ona nie musiała się uczyć.. Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 21 minut temu, Murka napisał: Już wrzucam fotki; było trochę pochmurno wczoraj, ale dobrze, że jednak fotki zrobiłam, bo dziś cały dzień padał śnieg i w najbliższych dniach ma być tak samo... Kasiu, a Alaska to jedno uszko ma tak po prostu "zagięte" na końcu, czy tez jest jakiś uraz, jak u Miłki? Quote
Poker Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Piękna sunia to i zdjęcia piękne. Jest rewelacyjna. Mam nadzieję ,że ktoś się w niej niedługo zakocha. Quote
Murka Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Kasiu, a Alaska to jedno uszko ma tak po prostu "zagięte" na końcu, czy tez jest jakiś uraz, jak u Miłki? Wydaje mi się, że uszka są całe, bo codziennie je zakrapiam... ale pooglądam jutro dokładnie, bo one futrzaste są i może czegoś nie zauważyłam. Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 To uszko dodaje jej tylko uroku, którego i tak jej nie brakuje!! Pytam, ponieważ skojarzyłam z uszkiem Miłki... Quote
Murka Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Poproszę znajomą, aby podesłała tej pani z Krakowa te nowe fotki, bo pani pytała jak z kotami i jak z dziećmi u Alaski:) Quote
Tyśka) Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Czyli dalej trzymać kciuki? :) Alaska jest naprawdę piękna i do tego ma charakter cud-malinka. Quote
mar.gajko Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Zmieńcie tytuł na jakiś radośniejszy, to już jest szczęśliwy pies :) pychol się cieszy, nowe życie dostała. Quote
Alaskan malamutte Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 7 godzin temu, Murka napisał: Poproszę znajomą, aby podesłała tej pani z Krakowa te nowe fotki, bo pani pytała jak z kotami i jak z dziećmi u Alaski:) To czekamy na odzew od Pani z Krakowa. Quote
Havanka Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Havanko, wydaje mi się, ze trzeba napisać, że sunia pieknie chodzi na smyczy. z tego co pamiętam, Murka mówiła, ze od początku nie było problemow z chodzeniem na smyczy, ona nie musiała się uczyć.. Asiu, ale ta informacja jest w tekście. Quote
Alaskan malamutte Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 17 godzin temu, Havanka napisał: Wielka miłość zamknięta w psim sercu Alaski...Każdy, kto miał okazję poznać Alaskę, mógł się przekonać o jej wyjątkowym charakterze. Mimo, że za kratami schroniska spędziła najlepsze swoje lata, lata młodości, pozostała przyjazną, cierpliwą i kochającą ludzi suczką. Przez wiele lat tkwiła w betonowym boksie, nie znając zapachu trawy, spacerów ani zabaw. Z biegiem czasu zaczęła tracić wiarę, że kiedykolwiek opuści to miejsce. Jej oczy gasły a nadzieja umierała...Dzięki wspaniałym ludziom, Alaska mieszka dziś w hoteliku dla psów, gdzie poznaje uroki prawdziwego, psiego życia. Jest bardzo posłuszna, łagodna i przyjazna, jakby nigdy nie doznała zła od ludzi. Z wielką cierpliwością znosi wszelkie zabiegi pielęgnacyjne. Bardzo szybko nauczyła się chodzić na smyczy.Suczka ma dziś około 6 lat i waży 33 kg. Jest zdrowa i wysterylizowana. Teraz czeka już tylko na kochających opiekunów i dom, w którym poczuje się bezpiecznie i będzie już zawsze szczęśliwa.Więcej informacji tylko pod podanym numerem telefonu. Chodzi mi o to zdanie. Może napisać: Bardzo ładnie chodzi na smyczy? Quote
Alaskan malamutte Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Ogłoszenie super, wybierz zdjęcia i dajemy!!! Quote
Jo37 Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Bardzo ładne zdjęcia a suczka śliczna. Jakie ma grube łapy. Lubię takie duże psiaki. Quote
elik Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Kasiu, a Alaska to jedno uszko ma tak po prostu "zagięte" na końcu, czy tez jest jakiś uraz, jak u Miłki? 11 godzin temu, Murka napisał: Wydaje mi się, że uszka są całe, bo codziennie je zakrapiam... ale pooglądam jutro dokładnie, bo one futrzaste są i może czegoś nie zauważyłam. Alaska jest przepiękna i już bardzo szczęśliwa :) Chodzi pewnie o prawe uszko. Widać to tez na innych zdjęciach. Quote
elik Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Havanko bardazo piękny i ujmujący tekst :) Sunia będzie Ci zawdzięczała super domek, bo ludzi z sercem na pewno wzruszy ten tekst i zechcą suni ofiarować opiekę. Quote
Alaskan malamutte Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 1 minutę temu, elik napisał: Havanko bardazo piękny i ujmujący tekst :) Sunia będzie Ci zawdzięczała super domek, bo ludzi z sercem na pewno wzruszy ten tekst i zechcą suni ofiarować opiekę. Też bardzo mi się podoba ten tekst!! Havanko, pięknie dziekuję!! Quote
Gusiaczek Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Bez 2zdań - Alaska jest zjawiskowa!!!!! :) Quote
Tianku Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 No siooo do domku Slicznotko:) swietny tekst do ogloszen:) Quote
Recommended Posts